Olet hallitsevasti punainen persoona!

Punaisen persoona on...

ekstrovertti, voimakastahtoinen ja jäyhä. Dominoiva ja erittäin suorituskeskeinen. Voit joskus vaikuttaa muista hieman purevalta tai ärhäkältä, mutta se on harvoin mitään henkilökohtaista, olet vain oma itsesi!

Punainen persoona on ulospäinsuuntautunut ja voimakastahtoinen.

Punaisen persoonan tunnusmerkkejä – tunnistatko itsesi?

Mikä saa minut syttymään... kontrolli, voima ja tulokset. Tehokkuus!

Minua turhauttaa eniten... epäonnistuminen. Se, että pitää ottaa käskyjä vastaan joltain toiselta. Turhaudun kun työnteon tahti on liian hidas tai kollegani eivät saa aikaiseksi. Haluan toimintaa ja sitoutumista!

Tunnen oloni epämukavaksi erittäin tunteellisten henkilöiden seurassa, jotka alkavat yhtäkkiä itkeä tai ylipäätään ottavat asiat liian henkilökohtaisesti. Kyllä kritiikkiäkin pitää kestää!

Haluan tulla kohdatuksi... suoralla tyylillä. Ole nopea ja tehokas. Pitäydy faktoissa, äläkä sekoita mukaan yksityisiä asioitasi tai tunteitasi, kiitos.

Vaadi minulta asioita, tarjoa mieluusti haastetta, asetu vastapuolelle ja uskalla seistä omien mielipiteidesi takana. Ole suora ja sano minulle päin naamaa jos jokin häiritsee sinua. Se on paljon parempi kuin selän takana puhuminen, inhoan pötypuhetta!

Mottoni on: Elämä on kilpailu ja minä aion voittaa!

Työskentelen usein: johtotehtävissä, myyjänä, poliitikkona, pörssimeklarina, ammattiurheilijana tai vastaavissa, tulosorientoituneissa tehtävissä.

Viimeksi päivitetty: 28 touko 2019