Arvioinnit aiheesta Tekoäly projektityössä

Keskiarvo: 4,5


Leena Oksanen-Peltola, Digia Finaland Oy

Erittäin hyvä koulutus, hyvin organisoitu ja järjestetty. Sopivasti teoriaa ja erinomaisia käytännön harjoituksia. Sopivasti myös vuorovaikutusta muiden kurssilaisten kanssa. Hienoa, että työtila on käytettävissä myös kurssin jälkeen!

Arja keinänen, Valmet Automation Oy

Koulutus oli hyvä ja kouluttaja erinomainen. Harjoitukset olivat sopivia ja aikaa niden tekemiseen annettiin riittävästi. Koulutusympäristö hyvä.

Karina Kozlova

Koulutus oli mielestäni hyvin toteutettu ja erittäin hyödyllinen tulevaisuutta ajatellen. Opin koulutuksen aikana muutaman uuden asian.

Susanne Leppänen, Valmet

Hyvin valmisteltu ja organisoitu koulutus, jossa syntyi oivalluksia ja ideoita jatkoon.

Hanna Siili, If Vakuutus

Hyvä ja ihanan konkreettinen koulutus! Avasi kyllä silmiä tekoälyn tuomille mahdollisuuksille omassakin arkityössä.

Mika Rantaniva

Erinomainen johdantokurssi tekoälyn tuomista mahdollisuuksista tehostaa projektityötä. Konkreettisia harjoituksia, jotka auttoivat ymmärtämään tekoälyn (ChatGPT) toimintaa ja miten tekoälyä kannattaa käyttää saadakseen haluamiaan vastauksia. Kurssin kesto oli myös sellainen (3h), jonka pystyi sovittamaan kiireiseen aikatauluun.

Jukka / Kipa

Erinomainen koulutus jota tuki käytännön harjoittelu

Tiina Laukkanen, Tietoevry

Mielestäni koulutus oli tosi hyvä, siinä sai hyvän kuvan siitä, missä mennään tekoälymaailmassa, esim. millaisia välineitä on nyt tarjolla, mikä on niiden tietoturvatilanne, tekoälykehityksen nopeus. Käytännön harjoitteet auttoivat konkreettisesti ja uskaltaa nyt jatkaa tekoälytuotteiden harjoittelua ja kokeilua itsenäisesti. Kurssin jälkeen tul...

Näytä lisätiedot
Birgit Itänen

Minulla ei ollut juurikaan kokemusta ChatGPT:n käytöstä ennen koulutusta. Koulutuksessa sai hyvän käsityksen, miten tekoälyä voi hyödyntää. Kouluttajan esitystapa oli selkeä.

Satu Matinkari / Pohjantähti Keskinäinen Vakuutusyhtiö

Koulutus on kivasti rakennettu ja asiantunteva kouluttaja, jota oli miellyttävä kuunnella. Sopivassa suhteessa teoriaa ja harjoittelua, aamupäivä meni hujahtamalla.

Taru Vehmasto

Hyvä kouluttaja, kivasti osallistavia ja projektityöhön liittyviä tehtäviä. Sain paljon ajatuksia ja eväitä omaan työhöni. Sopiva pituus (3h). Hinta-laatu-aika-suhde oli hyvä.

Juha Heino

Erittäin hyvä aihe ja kouluttajalla oli hyvät materiaalit ja viestintä selkeää. Mielenkiintoisin koulutus koko vuoden aikana.

Tarja Hynninen, Imatran kaupunki

Todella innostava, osallistava ja ajatuksia herättävä koulutus, joka antoi paljon eväitä tekoälyn hyödyntämiseen projektitoiminnassa. Erinomaisesti järjestetty ja napakka valmennus. Kiitoksia!

Anne Mikkanen

Tutustuin laajemmin tekoälyyn ensi kerran jo vuosi sitten ihan itse opiskellen. Keväällä kuuntelin, miten koodaajat hyödyntävät tekoälyä (siellä ajansäästö on megalomaaninen). Osittain koulutus oli muistutusta siitä, mihin tekoälyä voi hyödyntää, osittain sain tietoa tekoälyn nopeasta kehittymisestä muutamassa kuukaudessa, kun ensi innostus sen ...

Näytä lisätiedot
Sannis Hakkarainen

kiitos hyvästä perustason koulutuksesta. Erityisesti käytännönharjoitus on tärkeää. Tietoa aiheesta löytää kyllä riittävästi, mutta promptauksen opettaminen käytännössä, sitä ei podcasteista opi.

Niko Rintala, Kuuasema

Olen pelialalla niin olin hieman skeptinen kuinka paljon relevanttia tietoa kurssi tarjoaisi. Alun yleinen tekoälyesittely oli kuitenkin huomattavasti odotettua lyhyempi ja aika nopeasti päästiin käytännön tekemiseen joka oli hyvinkin silmiäavaavaa mahdollisuuksien suhteen. Lisäksi ilmi tuli yksityiskohtia eri AI toteutuksista mitkä ei itsell...

Näytä lisätiedot
Katri Meripaasi

Koulutus antoi hyvät perustiedot tekoälystä ja miten sitä voi hyödyntää projektityössä. 3 h koulutus oli rytmitetty hyvin, ja siinä oli sopivasti harjoituksia. Kouluttaja osasi asiansa ja osasi tuoda asiansa hyvin esiin. Suosittelen kaikille projektitoiminnassa mukana oleville, joilla ei ole ennestään kokemusta aiheesta.

Juha Kaivolainen

Oikein hyvä lähtölaukaus aloittelijalle. Vetäjä osasi luoda avoimen ilmapiirin. Esimerkit ja harjoitukset hyviä.

Tarja

Kiitos, hyvä kokonaisuus ja mukavan paljon oli harjoituksia. Itse kokeilemalla oppii aina eniten. Kouluttaja-Mika oli asiantuntija ja selkeä.

Maarit E, Fennia

Koulutus antoi konkreettisia eväitä tekoälyn hyödyntämiseen omassa työssä. Aivan loistava!

AriH

Koulutus sisälsi todella hyviä esimerkkejä, miten tekoälyä voi hyödyntää projektityössä

Jari Eklund

Kiinnostava aihe ja aiheesta innostunut kouluttaja, mikä oli hyvä asia. Ryhmätyöt eivät ehkä olleet oikein hyödyllisiä, koska ne sopivat aiheiltaan luontevammin itsenäisiksi kokeiluiksi. Ehkä niiden toteutusta voisi vielä miettiä.

ei tyytyväinen asiakas

Odotin koulutukselta, että opitaan uusia asioita, mutta tämä oli vain testausta epämääräisissä ryhmissä. Niitä ryhmäosuuksia oli AIVAN liikaa, sitten kun ryhmätehtävään vielä sattuu vähemmän reippaiden kanssa samaan, niin oppinen jää vähälle. Ns. teoriaa pitäisi olla PALJON enemmän ja että kouluttaja näyttää ensin miten tehdään, sitten saisi its...

Näytä lisätiedot
Heikki Mattila, PPP Management

Erittäin hyvä koulutus. Kolmen tunnin jälkeen tiedän/ymmärrän nyt miten tekoälyä voi käyttää apuna projektityössä. Kouluttaja ja koulutusväline olivat hyviä Runsaat harjoitukset selkeyttivät vielä lisää

Miksi palaute pitää antaa omalla nimellä?

1. Miksi 3h koulutuksesta suuri osa on sitä, että tumpeloryhmän kanssa keskenään ihmetellään asioita? Laskeskelin, että kolmesta tunnista melkein puolet oli tätä ja lopustakin ajasta suuri osa on sitä, että kuunnellaan muiden oppilaiden kertomusta siitä, millaisia tuloksia he ovat saaneet. Ööööö. 2. Miksi yleensä laitetaan johonkin ryhmään teke...

Näytä lisätiedot