Koulutus.fi:n uutiskirjeet

Haluatko saada tietoa koulutuksista suoraan sähköpostiisi?

Liity sähköpostilistalle! Lähetämme uutiskirjeemme kuukausittain. Lisäksi saat kiinnostuksen kohteittesi mukaisesti viestejä asiakkaidemme ajankohtaisista koulutuksista. Saadaksesi uutiskirjeen sähköpostiisi rekisteröi osoitteesi. Pääset tämän jälkeen valitsemaan teemat, joista olet kiinnostunut.
Rekisteröidy


Poistu postituslistalta
  » Kirjaudu sisään  


Uuden vuoden myötä Koulutus.fi-sivusto muuttaa ulkomuotoaan. Koulutus.fi kiittää kuluneesta vuodesta ja toivottaa lukijoilleen rauhallista joulua!


Koulutus.fi ja Kauppalehti ovat aloittaneet yhteistyön, jonka myötä Koulutushaku löytyy nyt myös Kauppalehti.fi:stä. Uutiskirjeessä on tarjolla myös mehukkaita koulutuksia ja tutkimustietoa.


Syksy on jo ehtinyt pitkälle. Vielä ehtii kuitenkin mukaan niin loppuvuoden koulutuksiin kuin vastaamaan kyselyynkin. Syksyn kunniaksi koulutus.fi tarjoaa myös uuden palvelun: räätälöidyn koulutusten hakukoneen organisaation omaan Intranet-ympäristöön.


Uutiskirje sisältää neuvoja työ- ja elinkeinohallinnon hyödyntämiseen, syksyn koulutusvinkkejä sekä kilpailun, johon vastaamalla osallistut Lippupalvelun lahjakorttien arvontaan.


Syksyn tullessa on myös aika panostaa taitojen päivittämiseen ja uuteen osaamiseen. Syksyn ensimmäisessä uutiskirjeessä on tietoa muun muassa laatu- ja asiakaspalvelukoulutuksista.


Kesä koittaa ja moni kirmaa kesälaitumille. Työtahdin rauhoituttua on aikaa osallistua esimerkiksi kielikurssille. Syksyn tullessa akku on sitten ladattu paitsi uudella energialla myös uusilla taidoilla.


Koulutukseen on tärkeää panostaa, vaikka talouden taantuma vetää rahapussin nyörejä tiukemmalle. Toukokuun uutiskirjeessä annetaan vinkkejä mm. kouluttajien kilpailuttamiseen.


Koulutus.fi-sivuston ensimmäinen uutiskirje sisältää tietoa kevään tuoreista koulutuksista, joilla opetellaan johtamistaitoja ja torjutaan talouden taantumaa.studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.