Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Millainen oppimisen kulttuuri työelämässä vallitsee? Vastaa kyselyyn ja osallistu arvontaan!

Koulutus.fi:n uutiskirjeet

Haluatko saada tietoa koulutuksista suoraan sähköpostiisi?

Liity sähköpostilistalle! Lähetämme uutiskirjeemme kuukausittain. Lisäksi saat kiinnostuksen kohteittesi mukaisesti viestejä asiakkaidemme ajankohtaisista koulutuksista. Saadaksesi uutiskirjeen sähköpostiisi rekisteröi osoitteesi. Pääset tämän jälkeen valitsemaan teemat, joista olet kiinnostunut.
Rekisteröidy


Poistu postituslistalta
  » Kirjaudu sisään  


Kesäkuun uutiskirjeen teemoina on kesäkampanjat ja verkkokurssit! Kesäteema

Kesällä on hyvää aikaa petrata taitoja syksyn haasteet mielessä pitäen. Tule tutustumaan raikkaisiin kesäkampanjoihin!Toukokuisen teemakirjeen aiheita ovat liiketoiminta ja sen kehittämineen huippuunsa.  Liiketoiminta

Tutustu mielenkiintoisiin ja ajankohtaisiin valmennuksiin, joista saat eväitä mm. miten parannat liiketoiminnan tehokkuutta ja minimoit riskejä.Huhtikuun toinen teemakirjeTieto ja tekniikka on huhtikuun toisen teemakirjeen aihe.

Haluatko osallistua sähkötöiden johtajan tai käytönjohtajan koulutuspäiville. Entä kiinnostaako sinua AutoCAD-ohjelman mahdollisuudet? Tutustu myös Koulutus.fi:n uuteen yhteistyökumppaniin, Asiantuntijahaku.fiHuhtikuun ensimmainen teemakirjeHuhtikuussa tutustumme teemakirjeessämme kansainväliseen työelämään ja sen luomiin kieli- ja viestintätaitojen tarpeisiin.

Kehitä kielitaitoasi omalla työpaikallasi tai ulkomaan kielikurssilla, tutustu Venäjän markkinointimaailmaan ja päivitä viestintäpäällikkötaitojasi.Maaliskuun toinen teemakirjeMaaliskuun toisena teemakirjeenä on vuorossa projektien tehokas ja menestyksellinen hallinta.

Ovatko projektisi strategisesti toimivia? Tutustu, miten teet niistä sellaisia.Maaliskuun ensimmainen uutiskirjeMaaliskuun ensimmäinen uutiskirjeen teemana ovat esiintymistaidot ja henkilöstöhallinto.

Tutustu mahdollisuuksiisi huoltaa tärkeintä työvälinettäsi, ääntäsi. Lisäksi tarjolla tietoa myös henkilöstön kehittäjän valmennusohjelmasta.Helmikuun teemakirjeKoulutus.fi:n helmikuun teemakirjeen aiheina ovat työturvallisuus ja kuljettajien ammattipätevyys.

Lue, kuinka työturvallisuus saavutetaan työntekijöiden oikealla toiminnalla sekä kuinka saada TraFin vaatima kuorma- ja linja-autonkuljettajan ammattipätevyyys.Tammikuun toinen teemakirjeTeemakirjeiden sarjassa on vuorossa viestinnän ja asiakaspalvelun uutiskirje. Joudutko hankaliin asiakas- tai viestintätilanteisiin töissä? Osaatko toimia niissä?

Lue uutiskirje ja löydä vinkit tilanteista selviytymiseen.Tammikuun uutiskirjeOlemme uuden vuoden kunniaksi uudistaneet Koulutus.fi:n uutiskirjeen.

Vuoden ensimmäisen uutiskirjeen teemana on esimiestyö ja liiketoiminnan onnistuminen.
Lue vinkit, inspiroidu ja varaa matkasi vuoden ensimmäiselle opintoretkelle.
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.