Koulutus.fi:n uutiskirjeet

Haluatko saada tietoa koulutuksista suoraan sähköpostiisi?

Liity sähköpostilistalle! Lähetämme uutiskirjeemme kuukausittain. Lisäksi saat kiinnostuksen kohteittesi mukaisesti viestejä asiakkaidemme ajankohtaisista koulutuksista. Saadaksesi uutiskirjeen sähköpostiisi rekisteröi osoitteesi. Pääset tämän jälkeen valitsemaan teemat, joista olet kiinnostunut.
Rekisteröidy


Poistu postituslistalta
  » Kirjaudu sisään  


Uusin taidoin uuteen vuoteen!Joulukuun uutiskirje

"ihminen, joka on liian vanha oppimaan, on todennäköisesti aina ollut liian vanha oppimaan". Tämä pitää varmasti useasti paikkansa, sillä itsensä kehittäminen ei ole koskaan liian myöhäistä! Joulukuun ja alkavan vuoden ajankohtaisista koulutuksista löytyy useita vaihtoehtoja itsen tai työyhteisön kehittämiseen.

Lue täältä alkavan vuoden koulutuksista!Päivät pimenevät – kouluttaudu ja pysy skarppina!Marraskuun 2015 uutiskirje

Tähän yhä pimenevään aikaan vuodesta kaipaa yksi jos toinenkin piristystä arkeensa. Uuden oppiminen onkin mitä mainioin tapa pysyä skarppina!

Marraskuinen uutiskirje esittelee ajankohtaisia kouluttajia ja koulutuksia. Asiakaspalvelun, fasilitoinnin, tietoliikenteen ja myynnin koulutukset sekä ekurssit moninaisine aiheineen löydät täältä.

Avaa marraskuun uutiskirje tästä ja katso ajankohtaisimmat koulutusvinkit!Uutta puhtia osaamiseen – tutustu syksyn koulutuksiin!Lokakuun uutiskirje – Koulutus.fi

Lokakuun uutiskirje kokoaa laajan kattauksen työelämän koulutuksia syksyisestä tarjonnasta.

Pinnalla ovat nyt muun muassa viestinnän koulutukset, business english ja scrum. Parempaan työelämää ja työyhteisön kehittämiseen tähtäävä löytää myös varmasti koulutuksen tarpeisiinsa. Käytännön koulutustarjontaa edustavat hakkeroinnin ja ATEXin asiantuntijakurssit.

Katso tarkemmin, mitä uutta sykyiset tuulet ovat puhaltaneet koulutustarjontaan!Elävöidy, inspiroidu, kouluttaudu

Syyskuun uutiskirje tarjoaa ideoita osaamisen täydentämiseen esimerkiksi tietoturvasta sekä sosiaali- ja terveysalasta. Katso mistä aiheista tällä hetkellä koulutetaan ja ilmoittaudu mukaan koulutuksiin!

Syyskuussa olimme Esimie&Henkilöstö 2015 -ammattitapahtumassa. Siellä messuosastollamme käyneet saivat tehdä testin kuinka ärsyttävä on itse työpaikalla. Testaa sinäkin kuinka ärsyttävä alainen tai esimies olet! Tutustu testeihimme ja saat selville, minkälainen työntekjiä tai esimies olet.Kimmo FeldtKoulutus.fi Esimies & Henkilöstö 2015-ammattitapahtumassa

Elokuun uutiskirjeessä paljastamme puheenvuoromme aiheemme syyskuun Esimies & Henkilöstö 2015 -ammattitapahtumassa. Aiheena on Häiritsevät käytöstavat ja käyttäytymiset työpaikalla. Puheenvuoron aluksi esittelemme teettämämme kyselyn : MIkä työpaikalla ärsyttää tuloksia, joita Assession PsT Kimmo Feldt analysoi.

Puheenvuoromme esitetään ammattitapahtuman HR-lavalla Messukeskuksessa keskiviikona 24.9. klo 9 alkaen. Ilmoittaudu tapahtumaan!Mikä työpaikalla ärsyttää -kyselyn tulokset

Heinäkuun uutiskirjeessä kerromme toukokuussa toteuttamamme Mikä työpaikalla ärsyttää -kyselyn tuloksista.

Tutustu kyselyn tuloksista koostettuun raporttiin.Löydä sopiva työelämän täydennyskoulutus yhä helpommin

Kesäkuun uutiskirjeessämme kurkistetaan hieman jo syksyn koulutuksiin. Uutiskirje sisältää mm. esimiehille, henkilöstöjohtajille, taloushallinnon taitajille sekä työturvallisuusasioista kiinnostuneille sopivia kouluttautumisvinkkejä.

Lisäksi kerromme sivustollemme lanseeratusta uudesta filtteristä, jonka avulla sinun on yhä helpompi löytää itsellesi sopiva täydennyskoulutus.Mikä työpaikalla ärsyttää?

Toukokuun uutiskirjeemme sisältää kyselyn. Kyselyssä sinun on mahdollista päästää piru irti ja vastata rehellisesti siihen, mikä työpaikalla ärsyttää! Kyselyssä sekä esimiehet että alaiset voivat avautua toisissaan ärsyttävistä käytöstavoista.

Tavalliseen tapaan uutiskirje sisältää myös tietoa ajankohtaisista koulutuksista. Lisäksi kerromme uudesta oppastaamme juridiikan eri oikeuden aloihin.Koulutus.fi sai uuden ilmeenUusi yläpalkki

Lanseerasimme sivustollemme hiljattain uudenlaisen yläpalkin, jossa hakutoiminto seuraa mukana kaikilla sivuilla.

Toiminto helpottaa koulutusten etsimistä, sillä uuden haun voi tehdä sivuston kaikissa osioissa. Voit aina kätevästi palata hakuun ja etsiä sopivaa koulutusta joko kategorioiden tai hakusanojen avulla.

Katso miltä uusi yläpalkki näyttää ja hae yhä kätevämmin työelämän koulutuksia sekä kursseja!Arttu PuhakkaLöydä täydennystä osaamiseesi uutiskirjeemme avulla

Maaliskuun uutiskirjeestämme löydät mielenkiintoisia koulutuksia eri aloilta.

Kerromme myös Työelämän kehittäminen -haastattelusarjamme uudesta haastateltavasta Arttu Puhakasta, joka on ratkaisukeskeisyyden sekä osaamisen johtamisen kouluttaja.

Lisäksi voit tehdä innovatiivisuutta mittaavan testin, jossa saat selville kuinka yrityksessänne kannustetaan innovatiivisuuteen. Tutustu myös muihin testeihimme. TarjouspyyntöpalveluOnko teillä jo lyöty kevään koulutustarpeet kuntoon?

Kurkista ajankohtaisiin koulutusuutisiin uusimmassa uutiskirjeessämme.

Haluamme myös kertoa Tarjouspyyntöpalvelustamme, jonka avulla säästät aikaa sopivan koulutuksen etsimisessä isommalle porukalle. Saat siis yhden lomakkeen täytöllä monta tarjousta etsimästäsi koulutuksesta ja täysin ilmaiseksi.

Mikäli olet vastuussa henkilöstönne osaamisen kehittämisestä ja koulutushankinnoista, niin palvelu on tarkoitettu juuri sinulle!Tammikuun 2015 uutiskirjeTervetuloa uusi vuosi ja uudet koulutusmahdollisuudet!

Nyt on aika hakea kouluttautumisen verovähennystä vuodelta 2014. Lue lisää, mitä tämä tarkoittaa ja miten se tehdään.

Tästä uutiskirjeestä löydät myös vinkit kevään 2015 koulutuksia varten.

Lue tammikuun 2015 uutiskirje
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.