Koulutus.fi:n uutiskirjeet

Haluatko saada tietoa koulutuksista suoraan sähköpostiisi?

Liity sähköpostilistalle! Lähetämme uutiskirjeemme kuukausittain. Lisäksi saat kiinnostuksen kohteittesi mukaisesti viestejä asiakkaidemme ajankohtaisista koulutuksista. Saadaksesi uutiskirjeen sähköpostiisi rekisteröi osoitteesi. Pääset tämän jälkeen valitsemaan teemat, joista olet kiinnostunut.
Rekisteröidy


Poistu postituslistalta
  » Kirjaudu sisään  


Joulukuun uutiskirje

Joulukuussa on aika vetää kulunut vuosi pakettiin ja aloittaa valmistautuminen uuteen. Usealla siintää suunnitelmissa oman osaamisen kehittäminen ja uusien taitojen oppiminen. Näihin viimeisimmät vinkkaukset tästä uutiskirjeestä!

Kuukauden kysymyksenä kysymme, kuinka usein työpaikallasi järjestetään virkistystapahtumia.

Lue lisää joulukuun uutiskirjeestä!Marraskuun uutiskirje

Marraskuussa ollaan jo talven kynnyksellä. llmat kylmenevät, päivät lyhenevät ja talviaika aiheuttaa kupruja unirytmiin. Älä anna marraskuun masentaa, vaan pidä mieli virkeänä haastamalla itsesi. Löydä just sulle tai henkilöstöllesi passeli koulutus!

Kuukauden kysymyksenä kysymme tällä kertaa, millä kuljet työpaikallesi. Reippailetko jalan tai pyöräillen, vai turvaudutko julkiseen liikenteeseen? Vai suositko kenties omalla autolla liikkumista? 

Lue lisää marraskuun uutiskirjeestä!Lokakuun uutiskirje

Löydä uutta puhtia arkeen syksyn koulutuksista! Lokakuussa illat pimenevät, mutta sen ei tarvitse masentaa. Piristy kuulaista syyspäivistä ja koulutusrintaman laajasta valikoimasta.

Kuukauden kysymyksenä kysymme tällä kertaa, kuinka monta työpäivää viikossasi on. Teetkö perinteistä viisipäiväistä työviikkoa, puolikasta viikkoa vai venyykö työviikkosi viikonlopulle?

Lue lisää lokakuun uutiskirjeestä!Syyskuun uutiskirjeSyksy on mahdollisuuksia täynnä... Ja syksy on tapahtumia täynnä! Seminaareista, ammattitapahtumista, koulutuksista ja valmennuksista saa paitsi uusia ideoita ja viimeisintä tietoa, myös intoa arjessa luovimiseen.

Kuukauden kysymys pureutuu tällä kertaa eläkkeelle jäämiseen. On aihe sitten ajankohtainen tai ei, lienee siitä kuitenkin kaikilla mielipide. Kerro se meille!

Lue lisää uutiskirjeestä!UudellElokuun 2016 syyskirjea innolla syksyä kohti! Syksyä kohden mentäessä on hyvä aktivoitua myös kouluttautumisen saralla. Itsensä kehittäminen tuo motivaatiota rentouttavan kesäloman jälkeen. Työyhteisöön saa piristystä kehittävällä ryhmäkoulutuksella tai seminaarilla.

Viimeisin kuukauden kysymys pureutui etätöiden tekemiseen. Vastausten perusteella etätöiden tekeminen on melko harvinaista. Suurin osa vastanneista, 40,54 %, työskentelee etänä muutaman kerran kuukaudessa. Tässä kuussa kysymme, koetko voivasi vaikuttaa omaan työhösi.

Lue lisää elokuun uutiskirjeestä!Tutustu työelämän koulutuksiin kesäkuun uutiskirjeestä

Osaaminen on rikkautta – syvennä ja laajenna ammattitaitoasi työelämän koulutuksilla! Uutiskirjeestämme löydät koulutuksia muun muassa ajanhallintaan, organisaation ketteryyden kehittämiseen tai tuotepäällikön tehtäviin. Julkistamme myös toukokuun kuukauden kysymyksen tulokset. Muista vastata kesäkuun kysymykseen etätyöskentelystä!

Tutustu ajankohtaisiin työelämän koulutuksiinLue toukokuun 2016 uutiskirje

Kevät  on jo pitkällä ja on korkea aika pyyhkiä talven tomut myös työelämässä ja antaa oman osaamisen puhjeta kukkaan. Miltä kuulostaisi puhejudo- tai esimiehen vuorovaikutuskurssi viestintätaitojen hiomiseen? Tai haluaisitko käydä taistoon hakkereita vastaan tietoturvakurssin avulla? Löydät nämä ja muut mielenkiintoiset työelämän koulutukset toukokuun uutiskirjeestä.

Lue lisää!Huhtikuun 2016 uutiskirje

Ammatinkehityksen kanssa ei kannata jäädä laakereille lepäämään. Nosta urasi lentoon monipuolisilla koulutuksilla! Syvennä IT-taitojasi, tutustu Adoben ohjelmistoihin, harjoita työyhteisön vuorovaikutustaitojasi tai kehity sähköalan osaajana. Muista myös vastata kuukauden kysymykseen työpaikkasi työilmapiiristä.

Lue lisää huhtikuun uutiskirjeestä!Maaliskuun 2016 uutiskirjeUusi suunta mielessä? Kevät on muutoksen aikaa ja oivallinen hetki miettiä oman ammattiosaamisen päivittämistä. Haluatko kehittää viestinnän tehokkuutta tai vuorovaikutustaitojasi esimiehenä? Tai oletko pohtinut täysin uuden ammatin opiskelemista, esimerkiksi hyvinvoinnin parissa? Löydät nämä ja paljon muuta maaliskuun uutiskirjeestä.

Lue lisää!Koulutus.fi helmikuun 2016 uutiskirje

Tutustu koulutustarjontaan ja tartu tilaisuuteen!

Helmikuiset tuulet puhaltavat ja on mitä parhain aika pohtia henkilökohtaisia tai koko henkilöstön koulutustarpeita. Tarvitaanko teillä vahvistusta esiintymistaidoille tai työyhteisötaidoille? Vai kaipaako asiakaspalvelunne pientä viilausta? Nämä ja muut koulutusteemat löydät uutiskirjeestä.

» Lue lisää ajankohtaisista koulutuksista täältäTammikuun 2016 uutiskirje

Lentävällä lähdöllä vuoteen 2016!

Uuden vuoden alku on aina otollinen uusille haasteille ja taidoille. Uutiskirjeestämme löydät alkuvuoden innostavimmat koulutukset ja kouluttajat. Kehity esimerkiksi kielitaiturina, coachaajana tai esimiehenä!

Katso lisää!
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.