Koulutus.fi:n uutiskirjeet

Haluatko saada tietoa koulutuksista suoraan sähköpostiisi?

Liity sähköpostilistalle! Lähetämme uutiskirjeemme kuukausittain. Lisäksi saat kiinnostuksen kohteittesi mukaisesti viestejä asiakkaidemme ajankohtaisista koulutuksista. Saadaksesi uutiskirjeen sähköpostiisi rekisteröi osoitteesi. Pääset tämän jälkeen valitsemaan teemat, joista olet kiinnostunut.
Rekisteröidy


Poistu postituslistalta
  » Kirjaudu sisään  


Joulukuun uutiskirjeJoulukuun uutiskirje tarttuu vuodenvaihteen ajankohtaiseen aiheeseen – kehityskeskusteluihin. Lue artikkelimme ja pärjää loistavasti omassa keskustelussasi.

Koulutus.fi toivottaa kaikille hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2018!Marraskuun 2017 uutiskirje -Koulutus.fi

Kun marraskuun päivää ja yötä ei enää erota toisistaan on aika panostaa työhyvinvointiin ja työturvallisuuteen ja varmistaa, että kaikki, niin töissä kuin kotonakin, sujuu moitteettomasti. Koulutus.fi marraskuun uutiskirjeestä löydät ajankohtaisia yritysmaailmaan, työhyvinvointiin- ja turvallisuuteen liittyviä koulutuksia.

Lukaise marraskuun uutiskirje täältä!Lokakuun uutiskirje 2017

Lokakuussa lehdet putoavat puista ja kovat tuulet kääntävät sateenvarjot ympäri. Välillä tekee vain mieli käpertyä viltin alle ja ryystää kuumaa teetä, mutta mitä jos päättäisitkin hankkia itsellesi uutta osaamista?

Tutustu lokakuun uutiskirjeeseen – ehkä mukana on sinulle sopiva koulutus?Syyskuun 2017 uutiskirje - Koulutus.fiSyksy herättää useassa halun oppia uutta, kehittää itseään tai aloittaa uuden harrastuksen. Mitä sinun syksysi tuo tullessaan?

Uutiskirjeessä esittelemme 10 koulutusvinkkiä syksylle!Elokuun uutiskirje 2017

Elokuussa illat alkavat pimetä, mutta ovat vielä kesäisen lämpimiä. Vaikka kesää onkin vielä jäljellä, nyt on hyvä hetki kääntää katse syksyyn ja sen koulutuksiin. Jos haluat päivittää osaamistasi syksyn aikana, tutustu sivustomme koulutustarjontaan!

Elokuun uutiskirjeeseen pääset tutustumaan täällä.Heinäkuun uutiskirje 2017

Heinäkuun uutiskirjeen myötä lähetämme sinulle kesäisen koulutustervehdyksen!

Kurkkaa heinäkuun uutiskirje täältä!Kesäkuun 2017 uutiskirje

Inspiroidu kesästä! Kesällä on aikaa ja energiaa tehdä erilaisia asioita – vaikka kouluttautua! Miltä kuulostaisi vaikka oppia kesän aikana uusi kieli? Kesäkuun uutiskirjeestä löydät taas ne koulutuksista kuumimmat. 

Tässä kuussa Koulutus.fi haluaa tietää ihmisten työmatkustamisesta. Käy vastaamassa kyselyyn!

Tutustu kesäkuun uutiskirjeeseen!Toukokuun uutiskirje | Koulutus.fiKesä kolkuttelee jo ovella – pitkät, valoisat ja aurinkoiset päivät ovat tulleet taas iloksemme, mikäs sen kivempaa! Olisiko loppurutistuksen aika ennen kesää ja lomien alkua, vaikka osallistumalla jollekin mielenkiintoiselle kurssille? Tutustu toukokuun uutiskirjeeseen ja nappaa parhaat koulutusvinkit talteen!

Kuukauden kysymyksenä kysymme, milloin osallistuit viimeksi koulutukseen tai kurssille vapaa-ajallasi.

Täältä pääset tutustumaan toukokuun uutiskirjeeseen!Huhtikuu 2017 uutiskirje

Huhtikuu – kevät on jo pitkällä! Keväthän on tunnetusti muutoksen aikaa, ehkä myös sinun urallasi? Muutos näkyy meilläkin – uutiskirje on saanut uuden hienon ilmeen. Uutiskirjeeseen olemme tapamme mukaan koonneet uusia, inspiroivia koulutuksia. Tutustu ja innostu!

Tässä kuussa haluamme tietää, milloin olet viimeksi osallistunut koulutukseen työsi puolesta.

Käy kurkkaamassa huhtikuun uutiskirje täältä!Maaliskuun 2017 uutiskirje

Maaliskuussa huomaa jo selkeästi päivän pitenevän, talven pimeys alkaa siirtyä takavasemmalle. Aurinko pilkahtelee ja ajoittain jopa lämmittää, se jos jokin tuo lisää energiaa. Ota alkukeväästä kaikki irti ja keskitä energiasi itsellesi mielekkäisiin asioihin, esimerkiksi kouluttautumiseen! Nappaa koulutusvinkit talteen maaliskuun uutiskirjeestä!

Kuukauden kysymyksenä kysyimme, oletko mielestäsi tiimipelaaja.

Täältä pääset tutustumaan maaliskuun uutiskirjeeseen!Helmikuu on uusi mahdollisuus!Helmikuun uutiskirje 2017

Helmikuu on oiva kuukausi kouluttautua, ja myös etsiä koulutuksia, sillä tarjontaa on paljon. Valmennukset, koulutukset ja seminaarit tarjoavat uusia ideoita ja viimeisintä tietoa. Niistä saa myös uutta puhtia arkeen ja työhön!

Tutustu helmikuun uutiskirjeeseen täällä!Tammikuun uutiskirjeTammikuun alku on hyvä hetki ryhdistäytyä ja tarttua tuumasta toimeen. Kalenteri alkaa pikkuhiljaa täyttyä menoista, kuten esimerkiksi koulutuksista. Missä asiassa sinä haluaisit kehittyä tänä vuonna? Tutustu tammikuun koulutustärppeihin ja nappaa parhaat vinkit talteen!

Kuukauden kysymyksenä kysymme, oletko tyytyväinen nykyiseen työnkuvaasi.

Lue lisää tammikuun uutiskirjeestä!
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.