Koulutus.fi:n uutiskirjeet

Haluatko saada tietoa koulutuksista suoraan sähköpostiisi?

Liity sähköpostilistalle! Lähetämme uutiskirjeemme kuukausittain. Lisäksi saat kiinnostuksen kohteittesi mukaisesti viestejä asiakkaidemme ajankohtaisista koulutuksista. Saadaksesi uutiskirjeen sähköpostiisi rekisteröi osoitteesi. Pääset tämän jälkeen valitsemaan teemat, joista olet kiinnostunut.
Rekisteröidy


Poistu postituslistalta
  » Kirjaudu sisään  


Käännä katse vuoteen 2021! koulutus.fi:stä löydät työelämän koulutuksia omiin, työpaikkasi, tiimisi tai yrityksesi tarpeisiin. Meiltä löydät myö styövoimakoulutuksia eri puolilta Suomea sekä tietenkin etä- ja verkkokoulutuksia.

Löydä koulutuksesi »

Joulukuu 2020Eriskummallisen vuoden voi kääntää vielä voitoksi! Ota ensimmäinen askel kohti uutta ammattia, kehitä taitojasi tai opi jotain aivan uutta. Tutustu marraskuun koulutusvalintoihin! 

Koulutuksesta puhtia syksyyn »

Marraskuun 2020 uutiskirjeLisäpuhtia syksyyn koulutuksella? Jos motivaatio on hukassa, taidot ruosteessa tai lupakortti päivittämättä, apu löytyy koulutus.fi:stä. Useat kouluttajat ovat muuttaneet koulutuksiaan verkko- ja etätoteutuksiksi, jotta kaikilla olisi mahdollisuus osallistua.

Nyt on sinun vuorosi kouluttautua! » 

Lokakuu 2020Mikäs sen parempi tapa aloittaa syksy kuin omia taitojaan päivittämällä? Motivaatio loppuvuodelle on taattu! Vinkit ajankohtaisiin työelämän jatko- ja täydennyskoulutuksiin löydät koulutus.fi:n uutiskirjeistä. 

Suuntaa tutustumaan! » 

Syyskuu 2020Kesäkelit jatkuvat vielä, mutta mieli palailee vähitellen työntekoon. Edessä on uusi arki, jossa etätyö on monelle todellisuutta. Tutustu elokuun koulutusvalintoihin ja piristä etäilyä kouluttautumalla!

Tutustu loppuvuoden koulutuksiin » 
Elokuun uutiskirjeJoko alkaa lomailu kyllästyttää? Tuskin, mutta nyt voisi olla sopiva hetki miettiä syksyn tai tulevan talven koulutuksia. Mitä asioita haluaisit oppia tai kehittää itsessäsi?

Uutta potkua työelämään?

Heinäkuun uutiskirjeKesällä on oiva aika kouluttautua tai löytää sopiva koulutus syksylle. Oletko miettinyt, mikä olisi urasi seuraava askel? Voisitko jotenkin kehittää osaamistasi? koulutus.fi:n uutiskirjeestä löydät kesäkuun koulutusnostot.

Ota seuraava askel urallasi »

Kesäkuun 2020 uutiskirjeNappaa uutiskirjeestämme vinkit ajankohtaisiin jatko- ja täydennyskoulutuksiin. Oman osaamisen kehittäminen ei ole koskaa huono idea, olisiko sinulla nyt sille aikaa? 

Löydä koulutuksesi »

Toukokuun 2020 uutiskirjeTänä keväänä useat kouluttajat ovat muuttaneet koulutuksiaan verkko- ja etätoteutuksiksi, jotta kaikkien olisi helpompi osallistua niihin. koulutus.fi:stä löydät paljon etä- ja verkkokoulutuksia monilta eri aloilta. 

Tutustu vaihtoehtoihin! »

Huhtikuun 2020 uutiskirjeOlisiko sinulla nyt aikaa kehittää osaamistasi? Tutustu vaihtoehtoihin ja löydä juuri sinun tai yrityksesi tarpeisiin sopiva koulutus. Muistathan myös, että monilla kouluttajilla on tarjolla myös räätälöityjä koulutuskokonaisuuksia.

Mikä koulutus voisi sopia sinulle? »

Maaliskuun 2020 uutiskirjeKehitä taitojasi ja opi jotakin uutta tänä keväänä. Vuosi 2020 on vasta aluillaan, joten tutustu rauhassa kaikkiin uuden vuosikymmenen koulutusvaihtoehtoihin. 

Löydä koulutus keväälle 2020 »

Helmikuu 2020Uusi vuosikymmen on hyvä aloittaa kouluttautumalla! Tammikuu on hyvää aikaa tutkailla omia, oman tiimin tai yrityksen kehitystarpeita. Tutustu vaihtoehtoihin ja löydä juuri sinun tarpeisiisi sopiva koulutus!

Tutustu eri koulutuksiin »

Tammikuun 2020 uutiskirje
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.