Hae piristystä pimeyteen kouluttautumalla
www.koulutus.fi
Avaa uutiskirje verkkoselaimessa www.koulutus.fi
www.koulutus.fi
Etusivulle   |    Löydä koulutus    |    MBA - ja Executive MBA -opas    |    Haastattelusarja
Tee uuden vuoden lupaus: Kehitä osaamistasi!

Nyt jos koskaan on oikea aika kehittää osaamista, sillä ammattitaitoinen työntekijä on yrityksen vahvin kilpailuvaltti. Opiskelu kehittää paitsi sinua itseäsi, se nostaa osaamisen tasoa koko työyhteisössä.

Amiedu on Suomen johtava ammatillinen aikuiskouluttaja ja työyhteisöjen kehittäjä, jolla on vahva koulutuksellinen osaaminen ja työelämän tuntemus. Kattava palveluvalikoimamme sisältää räätälöidyt, liiketoimintalähtöiset valmennukset, ammatilliset tutkinnot ja sertifikaatit sekä koulutusten hallinnointi- ja rahoitusratkaisut.

Amiedussa voit suorittaa lähes 90 ammatillista perus-, ammatti-, tai erikoisammattitutkintoa, yli 60 ammatillista sertifikaattia ja 120 täydennyskoulusta eri ammattialoille. Osaamisesi osoitat työelämässä tapahtuvin näytöin. Näyttötutkinto on erityisesti aikuisväestöä varten suunniteltu joustava tapa suorittaa tutkinto.

Hakuaika käynnissä mm. seuraaviin koulutuksiin:

Sähköasentajan ammattitutkinto
Liiketalouden perustutkinto
Siivoustyönohjaajan ammattitutkinto
Turvallisuusalan perustutkinto

Tutustu myös muuhun koulutustarjontaamme!

Become culturally agile. Work successfully across borders
RLC Open Courses
RLC Open Courses offer participants the opportunity to train, reflect, apply knowledge gained on the basis of our established Lewis Model©, recognised and used by the World Bank, and 250 multinationals worldwide.

RLC Open Courses include:

• Introduction to Cross Culture
• Culture & Corporate Strategy
• Doing Business with China
• Doing Business with the BRICS

For more details visit RLC Open Courses


Osallistu 19.12. Puhe-Judo™ peruskurssille
Kouluttajana toimii Totti Karpela.

Alun perin Puhe-Judo™ kehitettiin 1960-luvulla Yhdysvalloissa viranomaisten vuorovaikutusjärjestelmäksi. Nykyään Puhe-judon tekniikoita koulutetaan kaikilla mantereilla haastavien asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustilanteiden hallintaan.

Koulutus sopii kaikille ammattilaisille, jotka haluavat pärjätä paremmin vaikeissa ja haastavissa asiakastilanteissa.Cultural Navigator® auttaa yritystäsi navigoimaan sujuvasti kulttuuriympäristöstä toiseen
Globaalit markkinat edellyttävät yrityksen työntekijöiltä paitsi kielitaitoa, myös kulttuurista tietämystä ja ketteryyttä.

Berlitzin Cultural Navigator® on innovatiivinen oppimisalusta ja monipuolinen työkalu kansainvälistymisen tueksi.

Kulttuurinavigaattori ja Berlitzin kulttuurikoulutukset auttavat yksilöitä, tiimejä tai koko organisaatiota menestymään kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä.
TIVIA – tieto- ja viestintäalan yhteistyöjärjestö
TIVIA (entinen Tietotekniikan liitto) on tieto- ja viestintäalan johtava, puolueeton yhteistyöjärjestö Suomessa. TIVIA toimii henkilö- ja yhteisöjäsentensä yhteenliittymänä ja tarjoaa jäsenilleen monia etuja. Tehtävänään TIVIAlla on jäsentensä ammatillisen osaamisen ja arvostuksen nostaminen sekä yhteistyön ja yhteenkuuluvuuden lisääminen.

Lue lisää TIVIAn tominnasta ja liity jäseneksi jo tänään!


Ota turvaksesi Työmatkaliikennekoulutus
Työmatkaliikennekoulutus
Suomen Ammattiliikenne Akatemian Työmatkaliikennekoulutuksessa opit huomioimaan turvallisuustekijät työmatkaliikenteessä.

Tunnistamalla vaaratilanteet sekä huomioimalla ympäristön sekä olosuhteet vältyt onnettomuuksilta.

Työmatkaliikennekoulutus räätälöidään työyhteisösi tarpeisiin huomioimalla henkilöstön liikkumismuodot.Executive MBA Turku alkaa maaliskuussa 2015
eMBA Turku
Kansainvälisesti akkreditoitu, visionäärinen eMBA Turku on englanninkielinen johdon koulutusohjelma, joka on suunniteltu suoritettavaksi työn ohella noin kahdessa vuodessa.

Sen painopistealueina ovat
• visionäärinen johtajuus
• globaali liiketoimintaosaaminen
• innovaatiot ja uuden liiketoiminnan luominen, sekä
• henkilökohtainen kasvu.Valitse itsellesi sopiva (E)MBA-koulutusohjelma
MBA-opas
Olemme laatineet MBA- ja Executive MBA -oppaan, jonka vinkkien avulla sinun on helpompi valita itsellesi sopiva johtamiskoulutusohjelma useiden tarjolla olevien vaihtoehtojen joukosta.

Oppaassa kerrotaan johtamistaitoja syventävistä koulutusohjelmista yleisesti ja tarjotaan käytännön vinkkejä MBA - ja Executive MBA -ohjelmien vertailun tueksi.
Lue vinkit MBA- ja Executive MBA -oppaastamme
Löydä (E)MBA-koulutus
Koulutus.fi:n kanssa yhteistyössä ovat useat eri kouluttajat
FindCourses Finland Oy | 09 315 828 70, Fredrikinkatu 34 A 10, 00100 Helsinki
Peru uutiskirjeen tilaus