Tarjolla koulutuksia ja kysely, mikä työpaikalla ärsyttää
Kursseja, koulutusneuvontaa ja ajankohtaisasioita sekä kysely työpaikan ärsytystekijöistä ##PreheaderTrack##
Avaa kirje selaimessa
Mielenrauha Koulutuspalvelut
Osallistu 12.6.2015 Puhe-Judo™ peruskurssille

Puhe-judo on kiihtyneen ihmisen rauhoitteluun 1960-luvulla Yhdysvalloissa kehitetty vuorovaikutusjärjestelmä, jossa asiakaspalvelun ongelmatilanteita pyritään tarkastelemaan asiakkaan näkökulmasta.

Peruskurssilla keskitytään varsinaisiin rauhoittelutekniikoihin. Opit mm. rauhoittelun sanatonta viestintää eli eleitä, joita on hyvä käyttää, ja toisaalta eleitä, joita on syytä välttää.

Mielenrauha Koulutuspalvelut Oy kouluttaa vuosittain n. 500 koulutusta suoraan organisaatiolle loistavin palauttein. Asiakkainaan mm. Alepa, Nordea, HSL, Matkahuolto, VR, Wärtsilä.

Tutustu Puhe-Judo ™ 1: peruskurssin koulutusarviointeihin.

Kiinnostuitko Puhe-judon peruskurssista?

Mikä ärsyttää työpaikalla? – kysely esimiehille ja alaisille

Nyt sinun on mahdollista päästää piru irti ja vastata rehellisesti siihen, mikä työpaikalla ärsyttää! Vastaa kyselyymme, jossa selvitämme mitkä ominaisuudet esimiehissä ja alaisissa ärsyttävät.

Julkistamme kyselyn vastaukset seuraavassa uutiskirjeessämme.
Yritysakatemia
Uusi tilaajavastuulaki voimaan 1.9.

Uudistuksen myötä muun muassa tilaajan selvitysvelvollisuutta on laajennettu ja seuraamusjärjestelmää kiristetty ja yhdenmukaistettu.

Lakiuudistuksen myötä tilaajan selvitysvelvollisuutta muutettiin muun muassa sopimuspuolen verovelkatietojen ja eläkevakuuttamista koskevien tietojen osalta. Lisäksi selvitysvelvollisuutta täydennettiin velvollisuudella selvittää sopimuspuolen lakisääteinen työterveyshuollon järjestäminen.


Arrow
Hyödynnä kesäkampanjaetu!

Arrow ECS tarjoaa Sinulle kesäetuna julkisista kesä-lokakuun Citrix-, Check Point-, Juniper-, F5- ja VMware Basic -kursseista 25 % alennuksen, kun ilmoittaudut 30.6. mennessä. Huom! Etua ei voi yhdistää koulutuskorttiin, muihin tarjouksiin, alennuksiin tai aikaisempiin ilmoittautumisiin.

Kun ilmoittaudut IBM-kursseille 30.6. mennessä, saat kurssin toteuduttua 50 € arvoisen Presentcard.fi Superlahjakortin, jolla voit lunastaa palkintosi laajasta valikoimasta.


Grape People
Demo: Tehokas etäpalaveri

Järjestätkö etäkokouksia Lyncillä, Webexillä, Adobe Connectilla tai muulla vastaavalla ohjelmalla. Huuteletko kokouksessasi tyhjyyteen vai onko se osallistava ja tehokas?

Tule Grapen maksuttomaan virtuaalidemoon

tiistaina 2.6.2015 kello 14:00-15:00kokemaan, miten virtuaalisesti voi järjestää osallistavia, tehokkaita ja tuloksellisia kokouksia.


Miratio
Tehokkuutta markkinointiin ja tuotekehitykseen

Miration koulutukset pohjautuvat tutkittuun tietoon kuluttajan käyttäytymisestä ja mainonnan analyyseihin. Koulutuksiin sisältyy valmentava osuus, jossa Miratio kehittää ratkaisuja juuri sinulle.

Koulutuksia aiheista:
Mainonnan teho, Eettinen kuluttaminen, Palveluiden markkinointi, Kuluttajan käyttäytyminen, Tutkimusten käyttö markkinoinnissa.

Onko nyt sinun vuorosi osallistua JOKO-koulutukseen?

JOKO Turku on liikkeenjohdon valmennusohjelma asiantuntijoille ja johtajille, jotka haluavat kehittää organisaatiotaan ja johtamisosaamistaan.

Tulevaisuusorientoitunut, vahvasti konkretiaan ankkuroitu ohjelma kattaa kaikki liiketoimintaosaamisen keskeisimmät osa-alueet ja tarjoaa viimeisimmän akateemisen tutkimustiedon käytännön yritysmaailmaan sovellettuna.


Merkonomin pätevyys päiväopiskeluna

Liiketalouden perustutkinnon suoritettuasi saat asiakaspalvelun ja myynnin merkonomin pätevyyden.

Koulutus on suunnattu aikuisopiskelijoille ja se toteutetaan monimuoto-opiskeluna. Tutkinto suoritetaan näyttötutkintona.

Koulutus sisältää työssäoppimista ja tähtää osallistujien työllistymiseen asiakaspalvelun ja myynnin tehtäviin.

Koulutus alkaa elokuussa 2015. Hae jo tänään!Grapevine
Sosiaalisen median menestysreseptit

Koulutuspäivän aikana päivität some-tietosi sille tasolle, että tiedät missä mennään nyt sekä mihin pitäisi olla menossa.

Jos työtehtäviisi kuuluu tietää sosiaalisesta mediasta vähintäänkin sen verran, että osaat tehdä päätöksiä budjetin tai ison kuvan suhteen, olet osunut oikealle kurssille.

Ilmoittaudu koulutukseen 18.5. mennessä ja saat 100 € alennuksen!

Selvennys juridiikan aloihin

Mitä oikeuden aloja kuuluu siviili- ja julkisoikeuteen ja mitä ne pitävät sisällään?

Tarkista oppaastamme juridiikkaan kuuluvat eri oikeuden alat ja löydä kuhunkin liittyviä koulutusvaihtoehtoja.

Juridiikka on ala, joka todella vaatii jatkuvaa osaamisen päivitystä aallonharjalla pysymisen tueksi.

Tutustu Juridiikka-kategorian koulutusvaihtoehtoihin.
Suomen kattavin työelämän koulutusten hakusivusto

Kotisivu | Poistu postituslistalta