Mitä uutta syksyn työelämän koulutustarjonnassa?
Kursseja, koulutusneuvontaa ja ajankohtaisasioita työelämässä mukana oleville.
Avaa kirje selaimessa
Markkinointi-instituutti
Asiantuntijasta esimieheksi?

Koulutuksesta välineet ihmisten johtamiseen

Sinisen Meteoriitin liiketoimintajohtaja Anna Nurkse siirtyi asiantuntijaroolista henkilöesimieheksi ja tulosvastuulliseksi yksikön johtajaksi. Hän halusi oppia, miten johtamisteoriat viedään käytäntöön.

Johtamisen erikoisammattitutkinnon (JET) ehdoton etu on konkretia: asioita ei käsitellä vain ideaalitilanteessa vaan tartutaan käytäntöön. Sitähän johtamisen arkikin on. Lisäksi työmarkkinoilla on tarve, että voi todistaa osaamisensa. JET on todistus johtamisen opinnoista, ja uskon, että se auttaa minua työmarkkinoilla tulevaisuudessa.”

Johtamisen erikoisammattitutkinto on yksi Opetushallituksen virallisista näyttötutkinnoista, joissa osaaminen näytetään käytännön työtehtävissä. Tutkimuksen mukaan näyttötutkinnot vaikuttavat työllistymiseen ja työuralla uudistumiseen ja parantavat erityisesti naisten ja nuorten tuloja.

Haluatko jatkossa saada Markkinointi-instituutin uutiskirjeen? Liittymällä tilaajaksi saat tietoa ajankohtaisista koulutuksista, kampanjoista ja työelämän kiinnostavista ilmiöistä. Jos tilaat uutiskirjeen 31.8.2015 mennessä, voit voittaa stailauksen, valokuvat sekä ilmaisen kurssin.

Jos esimiesroolissa kehittyminen on ajankohtaista, tutustu Johtamisen erikoisammattitutkintoon!Grape People
Webinaari: Mitä fasilitointi on?

Meillä kaikilla on kokemuksia huonoista ryhmätilanteista: kokouksista, valmennuksista ja työpajoista. Fasilitaattori on lääke ryhmien tuskaan. Fasilitointi on joukko työkaluja ja menetelmiä, joilla organisoidaan ja kannustetaan ihmisiä osallistumaan.

Tule Grapen maksuttomaan webinaariin
torstaina 27.8.2015 kello 14:30–16:00

 kuulemaan, mitä fasilitointi on ja miten fasilitoinnilla voidaan tehosta kaikkien organisaatioiden toimintaa.


Completo Consulting Oy
Tietoisesti paremmaksi

Completo Consulting toteuttaa pitkäkestoisia valmennusohjelmia sekä lyhyitä valmennuksia. He työskentelevät johtamisen ja esimiestyön, myynnin ja asiakaspalvelun sekä työyhteisöjen kehittämisen alueilla.

Completolaiset ovat ylpeitä yrityksestään, toisistaan ja osaamisestaan. Heille valmentaminen on intohimo, joka mahdollistaa oman minän tietoisen kasvamisen sekä ammatillisen osaamisen kehittämisen.
Katso syksyn avoimet valmennukset täältä!

Projekti-Instituutti
Kirkasta projektisi tavoitteet!

Tavoitetimantti-menetelmän avulla määrittelet projektisi tavoitteet kristallin kirkkaaksi. Menetelmän avulla kiteytät kattavasti ja selkeästi projektisi laadulliset ja määrälliset tavoitteet. Jokaisen projektipäällikön, projektin omistajan ja ohjausryhmän jäsenen ykköstyökalu.

Tavoitetimanttiin tutustut Projekti-Instituutin omistaja- ja ohjausryhmävalmennuksissa sekä PM Master- ja PM Professional -valmennusohjelmissa!


Ranskan instituutti
Ranskan instituutti

Ranskan instituutin yrityksille räätälöidyillä kursseilla opit ranskan kieltä sekä yrityskulttuuria. Ranskaa yrityksille: räätälöity kielikoulutus voidaan järjestää perinteisenä kontaktiopetuksena, etänä Skypen kautta tai verkko-opetuksena. Ranskalainen yritysmaailma -seminaari on puolestaan suunnattu yrityksille, jotka työskentelevät tai suunnittelevat yhteistyötä ranskalaisten yritysten kanssa.

Tutustu Ranskan instituutin koulutustarjontaan!

CrossCulture
New website for RLC Cross-culture

RLC is thrilled to announce that its Cross-Culture division has launched a brand new website with lots of exciting new features and content! This is linked to RLC's recent re-branding efforts that truly reflect the dynamically evolving nature of all RLC divisions. Visit RLC's new website to see their online cultural profiling tool in real action with team profiles and comparisons, or read RLC's latest blog posts and articles on top cross-cultural business tips and many more.

Assessio & Koulutus.fi
Mitä huomioida rekrytointitilanteessa?

Assession PsT Kimmo Feldt ja Koulutus.fi:n Jesse Kannosto pitävät puheenvuoron "Häiritsevät käytöstavat ja käyttäytymiset työpaikalla" Esimies & Henkilöstö 2015 -ammattitapahtumassa.

Tule kuulemaan, miten rekrytoinnissa voi huomioida tekijöitä, jotka voivat jatkossa tuottaa hankaluuksia työpaikalla.

Puheenvuoro pidetään 23.9. klo 9:00 tapahtuman HR-lavalla Helsingin Messukeskuksessa.
Esimies & Henkilöstö 2015
Koulutus.fiFacebookGoogle+Koulutus.fiLinkedInTwitter
Koulutus.fi: Suomen kattavin työelämän koulutusten hakusivusto

Kotisivu | Poistu postituslistalta