Elävöidy. Inspiroidu. Kouluttaudu.
Kursseja, koulutusneuvontaa ja ajankohtaisasioita työelämässä mukana oleville.
Avaa kirje selaimessa
IBM Tietoturvakurssit

IBM:n tietoturvaohjelmat ovat integroituja ja älykkäitä tietoturvaratkaisuja, joissa yhdistyvät älykäs tietosuoja, analytiikka ja suojaus ulkoisia uhkia vastaan. Niiden avulla voit luoda vahvan tietoturvan, mikä pienentää kustannuksia, parantaa palvelun tasoa ja lisää mahdollisuuksia uuden kehittämiseen.

Arrow:n koulutuskalenterista löytyy laaja valikoima IBM’n tietoturvakursseja. Tarjolla myös asiakaskohtaisia ja räätälöityjä koulutuksia. Tutustu koulutustarjontaan ja ilmoittaudu mukaan!

Eväät, joilla pärjää.
Myös huomisen työelämässä.

Suomen suurin yliopistollisen koulutuksen tarjoaja uudistui ja on nimeltään Helsingin yliopiston koulutus- ja kehittämispalvelut. Kaikille avoimen täydennyskoulutuksen lisäksi tarjolla on myös yrityksille ja julkiselle sektorille räätälöityä tilauskoulutusta.

Tutustu Helsingin yliopiston koulutus- ja kehittämispalveluiden laajaan tarjontaan!

Webinaari: Mitä fasilitointi on?

Meillä kaikilla on kokemuksia huonoista ryhmätilanteista: kokouksista, valmennuksista ja työpajoista. Fasilitaattori on lääke ryhmien tuskaan. Fasilitointi on joukko työkaluja ja menetelmiä, joilla organisoidaan ja kannustetaan ihmisiä osallistumaan.

Tule Grapen maksuttomaan webinaariin
tiistaina 15.9.2015 kello 14:30–16:00

 kuulemaan, mitä fasilitointi on ja miten fasilitoinnilla voidaan tehosta kaikkien organisaatioiden toimintaa.

Osaamisella hyvinvointia!

Työterveyslaitoksen koulutus auttaa löytämään ratkaisuja, jos tavoitteena on:

• Parempi työyhteisö
• Turvallisempi työympäristö
• Terveempi työntekijä

Tutustu monipuoliseen tarjontaan ja ilmoittaudu koulutukseen. Voit tilata asiantuntijan luennoimaan myös omalle työpaikallesi.

Tietoturvan huippuosaajaksi!

Tietoturvan koulutusohjelma TiKo on suomalaisiin tarpeisiin suunniteltu, sekä tietoturvan johtamista että sen implementointia tukeva käytännönläheinen koulutusohjelma.

TiKo antaa hyvän perusosaamisen tietoturva-ammattilaiselle tai sellaiseksi aikovalle. Koulutusohjelma sovitetaan ajankohtaisiin tarpeisiin ja vaatimuksiin, se antaa käytännön näkökulman tietoturvaan pohjautuen käytännön kokemuksiin.

FINVA kouluttaa finanssialan osaajat

Muun muassa ensi vuoden aikana tulevat lakimuutokset sekä sääntelyn lisääntyminen vaikuttavat kaikkien finanssialalla työskentelevien työhön. Nyt on aika päivittää tiedot ja tarjota näin myös asiakkaille parempaa palvelua!

FINVAn syksyn tarjonnassa on paljon uutta tietoa kokeneillekin alan osaajille, vasta-alkajia unohtamatta. Seminaareista noin neljännes striimataan ja niihin voi osallistua verkossa. Koulutukset saa myös yritykselle räätälöitynä.

ToimistoSisseiltä käytännönläheisiä ja edullisia koulutuksia assistenteille

Sihteeri, assistentti - haluatko kehittää ammattitaitoasi innostavissa ja käytännönläheisissä koulutuksissa, joissa vuorovaikutus ja opitun jakaminen kollegojen kanssa ovat keskeisessä roolissa? Koulutukset ovat meidän, toimiston moniosaajien, itse ideoimia, tarpeisiimme räätälöityjä. Vastaavia koulutuksia et muualta löydä! ToimistoSissien maksuttomassa verkostossa on mukana yli 2400 kollegaasi – liity seuraan!

Esimies & Henkilöstö 2015
Assessio & Koulutus.fi
Mitä huomioida rekrytointitilanteessa?

Assession PsT Kimmo Feldt ja Koulutus.fi:n Jesse Kannosto pitävät puheenvuoron "Häiritsevät käytöstavat ja käyttäytymiset työpaikalla" Esimies & Henkilöstö 2015 -ammattitapahtumassa.

Tule kuulemaan, miten rekrytoinnissa voi huomioida tekijöitä, jotka voivat jatkossa tuottaa hankaluuksia työpaikalla.

Puheenvuoro pidetään 23.9. klo 9:00. tapahtuman HR-lavalla Helsingin Messukeskuksessa.
FacebookissaGoogle plussassaKoulutus.fiLInkedInissäTwitterissä
Suomen kattavin työelämän koulutusten hakusivusto

Kotisivu | Poistu postituslistalta