Uutta suuntaa etsimässä?
Kursseja, koulutusneuvontaa ja ajankohtaisasioita työelämässä mukana oleville.
Avaa kirje selaimessa
Koulutus.fi
Completo Consulting
Tavoitteellinen esimiesviestintä

Onnistunut esimiesviestintä tekee johtamisesta tekokasta ja tavoitteellista. Spostilla voi manageerata ja tiedottaa, ei johtaa! Esimiesviestintä on vahvaa vaikuttamista tapahtuen taitavassa vuorovaikutuksessa.

Tuloksellinen esimies johtaa erilaisia ihmisiä eri tavoin, siinä tukee valmennuksessa saatava Completo disc esimiesprofiili. Tämä täsmävalmennus on kokeneimpien valmentajien sinulle rakentama!

Tietoturvan huippuosaajaksi!
Tietoturvan huippuosaajaksi!

ISACA:n CISM on maailman tunnetuin tietoturvan johtamisen ammattisertifikaatti. KPMG:n CISM-valmennus tarjotaan yhteistyössä ISACA:n kanssa, ja opettajina toimivat kokeneet CISM-sertifioidut asiantuntijat.

Koulutuksen tavoite on valmentaa CISM-tutkintoon ja opettaa tietoturvan johtamisen perusteet. Se soveltuu erityisesti organisaation tietoturvan hallinnasta ja johtamisesta vastaaville.

Unelmana ura hyvinvoinnin parissa?

Health Coaching on yksi kiinnostavimmista uusista uravaihtoehdoista. Intusiasman Hyvinvointiakatemia raivaa tietä uuden sukupolven Health Coacheille, jotka muuttavat yhteiskuntamme tietoisuutta.

Int Health Coach® -koulutusohjelma koostuu uusimmista tiedoista psykologian, ravinnon, liikunnan, intuitiivisen kuuntelun, tapojen muutoksen ja terveellisen elämäntavan suunnittelun saralla.

Vuoden mittainen koulutusohjelma alkaa toukokuussa Helsingissä ja syksyllä Turussa.

Hyvinvointiluotsi
Esimies, kehitä vuorovaikutustaitojasi

Esimiehen erinomaiset vuorovaikutustaidot -valmennuspäivä tarjoaa kattavasti eväitä erilaisiin vuorovaikutustilanteisiin.

Valmennuksen harjoitukset ovat käytännönläheisiä ja innostavia. Saat käyttöösi konkreettisen vuorovaikutustyökalun, jonka avulla voit tutustua ihan uudella tavalla omaan vuorovaikutustyyliisi ja vastaavasti myös muiden tyyleihin.

Valmennuspäivä pidetään Helsingissä 6.4. ja 2.6., ilmoittautuminen on nyt alkanut. Lue lisää ja ilmoittaudu!

Suomen Yrittäjäopisto – Tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinto, järjestelmäasiantuntija
Hallitse uusimmat teknologiat!

Kouluttaudu tietotekniikan asiantuntijaksi Suomen Yrittäjäopiston järjestelmäasiantuntijakoulutuksessa.

Koulutus antaa vahvan käytännön osaamisen verkko- ja tietokonejärjestelmistä sekä opettaa hallitsemaan alan uusimmat teknologiat. Seuraavat aloitukset ovat:

• Hämeenlinnassa 23.3.
• Seinäjoella 12.9.

Santa Monica Networks
Ilmoittaudu kevään kursseille nyt, voit voittaa Go PRO Hero -kameran!

Millaista koulutusta sinä tarvitset työtehtäviesi tueksi? Kevään kurssitarjonnasta löytyy valikoimaa niin asiantuntijasta arkkitehdiksi kouluttautuville, sertifiointeihin tähtääville kuin perusosaamista tarvitsevillekin.

Santa Monica Networks arpoo kaikkien 31.3. mennessä kursseille ilmoittautuneiden kesken viisi (5) Go PRO Hero -kameraa.

Stadin aikuisopisto
Kehitä osaamistasi!

Stadin aikuisopisto tarjoaa monipuolisia ja
joustavia mahdollisuuksia uuden ammatin opiskeluun ja ammatillisen osaamisen päivittämiseen. Uusien taitojen myötä voit löytää uuden suunnan elämääsi.

Löydä koulutuksesi! Haku on päällä mm. seuraaviin:

• Hiusalan erikoisammattitutkinto, hae viim. 1.3.2016!
• Vanhustyön erikoisammattitutkinto, jatkuva haku
• Majoitus- ja ravitsemusalan esimiehen erikoisammattitutkinto, jatkuva haku

Wakaru Prosessipäivät
Tule mukaan Prosessipäiville!

Prosessipäivät on palvelu- ja prosessijohtamisen vuotuinen tapahtuma, jonne sadat alan toimijat tulevat kuulemaan uusista tuulista ja keskustelemaan kollegoiden kanssa yli yritysrajojen.

Kaksipäiväinen ohjelma sisältää 6 keynote puheenvuoroa ja 30 esitystä: ajankohtaisia aiheita käytännönläheisestä näkökulmasta ja yrityscase-esimerkkejä. Tutustu ohjelmaan ja seminaaripaketteihin! Tervetuloa!

FacebookGoogle+Koulutus.fiLinkedInTwitter
Suomen kattavin työelämän koulutusten hakusivusto

Kotisivu | Poistu postituslistalta