2016-04 Huhtikuun uutiskirje
Kursseja, koulutusneuvontaa ja ajankohtaisasioita työelämässä mukana oleville.
Avaa kirje selaimessa
Koulutus.fi – Ura lentoon
Certified Business Coach, BCI
Kouluttaudu coachiksi Certified Business Coach® -ohjelmassa

Maineikas Certified Business Coach® -koulutus käynnistyy jo 31. kerran ensi syksynä. Ohjelma on suunnattu mm. ammatti-coachiksi aikoville, HR-tehtävissä työskenteleville, yritysjohdolle ja esimiehille. Tule mukaan Suomen arvostetuimpaan coach-koulutukseen!

Ennakkoilmoittaudu huhtikuun aikana, etu -15%.

Infografiikka haltuun, Corellia
Infografiikka haltuun päivässä

Unohda tylsä data – infografiikka on tätä päivää! Illustrator ja infografiikka -kurssi perehdyttää yhdessä päivässä Illustratorin tehokkaaseen hyödyntämiseen. Opit visualisoimaan tavanomaisen tiedon mielenkiintoiseksi infografiikaksi näyttävien elementtien muodossa.

Tutustu myös Creative Cloud uudet ominaisuudet ja After Effects CC graafikoille -kursseihin.

Anna hyvän kiertää, IMPROVement
Anna työhyvän kiertää

Anna työhyvän kiertää on toiminnallinen konsepti, jossa yksilöt oppivat omasta toiminnastaan ja tukemaan toisia. Jokainen työyhteisön jäsen voi käytöksellään ohjata ryhmää joko rakentavaan tai kilpailevaan suuntaan – vuorovaikutuksen laatu määrittää, onko ryhmässä toimiminen synergiahyöty, lisääntynyt hyvinvointi vai stressi.

Kurkkaa myös esiintymistaitokoulutus!

Oppimisen verkkokauppa Oppia.fi
Oppimisen verkkokauppa avattu!

Oppia.fi on IT-ammattilaisten oppimisen verkkokauppa, josta saat alan parhaiden toimijoiden kurssit, e-oppimateriaalit ja tapahtumat. Koulutuksissa opit palvelu- ja prosessijohtamista, kokonaisarkkitehtuuria ja ketteriä menetelmiä.

Oppia.fi:n kautta kouluttavat jo mm. CGI, Ccea, Suomen Projekti-Instituutti, Wistec ja Wakaru. Asiantuntijakoulutuksenne osaksi kattavaa verkostoa? Ota yhteyttä!

Int Health Coach -koulutus
Unelmana ura hyvinvoinnin parissa?

Health Coaching on yksi kiinnostavimmista uusista uravaihtoehdoista. Intusiasman Hyvinvointiakatemia raivaa tietä uuden sukupolven Health Coacheille, jotka muuttavat yhteiskuntamme tietoisuutta.
Int Health Coach® -koulutus koostuu uusimmista tiedoista psykologian, ravinnon, liikunnan, intuitiivisen kuuntelun, tapojen muutoksen ja terveellisen elämäntavan suunnittelun saralla. Vuoden mittainen koulutus alkaa toukokuussa Helsingissä ja syksyllä Turussa.

Sähkö-Lepistö
Sähköalan koulutukset hyvään hintaan

Hyvän ja laadukkaan koulutuksen ei tarvitse olla kallis. Sähkö-Lepistö on sähköalan koulutuksiin erikoistunut yritys, jolle asiakastyytyväisyys on tärkeintä. Koulutukset eivät ole vain kalvosulkeisia, mikä näkyy saaduissa hyvissä palautteissa (keskiarvo 4,4/5).
Esimerkkejä koulutushinnoista:
Sähkötyöturvallisuus SFS6002 ja Jännitetyö alle 1000 voltin laitteistossa -koulutukset kouluttajan tiloissa 13–18 henkilölle: hinta alkaen 2250 eur + alv.

Leading SAFe -kurssi
Suositut Leading SAFe -kurssit

Nitorin järjestämä Leading SAFe -kurssi (19.–20.4. tai 7.–8.6.2016) käy läpi lean-ajattelun ja SAFe-kehyksen keskeiset periaatteet, ja pohtii miten johtaminen muuttuu ketterässä organisaatiossa, miten suunnitellaan ketterästi inkrementtejä ja kuinka tuotteen kehitysjono ja portfolionhallinta organisoidaan tehokkaimmin. Kurssin kohderyhmää ovat mm. johto, arkkitehdit, systeemisuunnittelijat, keskijohto, toimintasalkun omistajat ja muut toimintaa kehittävät.

Tivia-yhteisön jäsenedut
Liity TIVIA-yhteisöön!

Digitalisaatio luo paljon mahdollisuuksia. ICT-ala kasvaa ja työpaikkoja syntyy erityyppisiin yrityksiin.

Jäsenenä sinulle tarjoutuu mahdollisuus kehittää osaamistasi tapahtumissa, voit osallistua koulutuksiin edullisemmin, verkostoidut alan ammattilaisten kanssa ja saat merkittäviä ja monipuolisia jäsenetuja.

Tule mukaan n. 10 000 jäsenen yhteisöön!

Huhtikuu 2016 kysymys
Koulutus.fi FacebookissaKoulutus.fi Google+Koulutus.fi LinkedInissäKoulutus.fi Twitterissä
Suomen kattavin työelämän koulutusten hakusivusto

Kotisivu | Poistu postituslistalta