Koulutus.fi:n uutiskirjeet
Kategoria
Koulutustyyppi
Paikka

Koulutus.fi:n uutiskirjeet

Haluatko saada tietoa koulutuksista suoraan sähköpostiisi?

Ylläpidä ammattitaitoasi ja kehitä osaamistasi aikuiskoulutuksilla!

Koulutus.fi:n uutiskirjeistä saat:
* tuoretta tietoa työelämän koulutuksista
* vinkkejä ja alennuksia koulutuksista
* tietoa Koulutus.fi-palvelun uutuuksista

Rekisteröidy uutiskirjeiden tilaajaksi

Lähetämme uutiskirjeemme kuukausittain. Lisäksi saat kiinnostuksen kohteittesi mukaisesti viestejä asiakkaidemme ajankohtaisista koulutuksista. Saadaksesi uutiskirjeen sähköpostiisi rekisteröi osoitteesi. Pääset tämän jälkeen valitsemaan teemat, joista olet kiinnostunut.

Oletko jo tilaaja?

Jos olet jo uutiskirjeen tilaaja, voit alla myös vaihtaa tilausosoitteesi tai perua tilauksesi.

Rekisteröidy

Poistu postituslistalta
  » Klikkaa tästä kirjautuaksesi sisään  
Uutiskirje
2016
Näytä vanhemmat


Lue toukokuun 2016 uutiskirje

Kevät  on täällä ja nyt on korkea aika pyyhkiä talven tomut myös työelämässä ja antaa oman osaamisen puhjeta kukkaan. Miltä kuulostaisi puhejudo- tai esimiehen vuorovaikutuskurssi viestintätaitojen hiomiseen? Tai haluaisitko käydä taistoon hakkereita vastaan tietoturvakurssin avulla? Löydät nämä ja muut mielenkiintoiset työelämän koulutukset toukokuun uutiskirjeestä.

Lue lisää!Huhtikuun 2016 uutiskirje

Ammatinkehityksen kanssa ei kannata jäädä laakereille lepäämään. Nosta urasi lentoon monipuolisilla koulutuksilla! Syvennä IT-taitojasi, tutustu Adoben ohjelmistoihin, harjoita työyhteisön vuorovaikutustaitojasi tai kehity sähköalan osaajana. Muista myös vastata kuukauden kysymykseen työpaikkasi työilmapiiristä.

Lue lisää huhtikuun uutiskirjeestä!Maaliskuun 2016 uutiskirjeUusi suunta mielessä? Kevät on muutoksen aikaa ja oivallinen hetki miettiä oman ammattiosaamisen päivittämistä. Haluatko kehittää viestinnän tehokkuutta tai vuorovaikutustaitojasi esimiehenä? Tai oletko pohtinut täysin uuden ammatin opiskelemista, esimerkiksi hyvinvoinnin parissa? Löydät nämä ja paljon muuta maaliskuun uutiskirjeestä.

Lue lisää!Koulutus.fi helmikuun 2016 uutiskirje

Tutustu koulutustarjontaan ja tartu tilaisuuteen!

Helmikuiset tuulet puhaltavat ja on mitä parhain aika pohtia henkilökohtaisia tai koko henkilöstön koulutustarpeita. Tarvitaanko teillä vahvistusta esiintymistaidoille tai työyhteisötaidoille? Vai kaipaako asiakaspalvelunne pientä viilausta? Nämä ja muut koulutusteemat löydät uutiskirjeestä.

» Lue lisää ajankohtaisista koulutuksista täältäTammikuun 2016 uutiskirje

Lentävällä lähdöllä vuoteen 2016!

Uuden vuoden alku on aina otollinen uusille haasteille ja taidoille. Uutiskirjeestämme löydät alkuvuoden innostavimmat koulutukset ja kouluttajat. Kehity esimerkiksi kielitaiturina, coachaajana tai esimiehenä!

Katso lisää!

Tilaa uutiskirjeemme
Tilaa uutiskirje työelämän koulutuksista.
Etkö löydä etsimääsi? Kysyttävää?
  
Jättämällä sähköpostiosoitteesi saat jatkossa kuukausittaisen uutiskirjeemme maksutta.
Ole ystävällinen ja täytä kaikki pakolliset kentät