Mainio marraskuu – Lue uusimmat koulutusvinkit ja inspiroidu
Kursseja, koulutusneuvontaa ja ajankohtaisasioita työelämässä mukana oleville.
Avaa kirje selaimessa
Koulutus.fi
Koulutus.fi
Mars marraskuuhun!

Taas on kuukausi vaihtunut, ja ollaan jo talven kynnyksellä. Sama juttu joka vuosi: ilmat kylmenevät, päivät lyhenevät ja talviaika aiheuttaa kupruja unirytmiin. On marraskuussa paljon hyvääkin, onneksi. Kirpakat poutapäivät, kynttilänvalossa vietetyt tunnelmalliset hetket ja lämpimät teekupposet.

Älä anna marraskuun masentaa, vaan pidä mieli virkeänä haastamalla itsesi. Olisiko sinunkin aika päivittää osaamistasi ja löytää uusia virikkeitä työhösi? Tutustu tarjontaamme ja löydä just sulle tai henkilöstöllesi passeli koulutus!
Mielenrauha Koulutuspalvelut Oy – Puhe-judo™-koulutus
Puhe-judo™-koulutus 19.12.:150€

Osallistu 19.12.2016 Puhe-judo™ peruskurssille klo 9–16, hinta 150 € + alv. Kouluttajana Totti Karpela.
Paikka: Helsinki.

Puhe-judo™-koulutuksessa opit hallitsemaan haastavat ja tunnepitoiset palvelutilanteet vuorovaikutuksen keinoin.

Mielenrauha Koulutuspalvelut Oy:n käytännönläheiset, energiset ja hauskat koulutukset ovat saaneet osallistujilta huippuarvostelut.

BCI Business Coaching Institute
Etu avoimiin koulutuksiin -10%

BCI Business Coaching Institute on suomalainen coaching-alan edelläkävijä, joka on toiminut alalla jo 10 vuoden ajan. BCI järjestää säännöllisesti avoimia coachkoulutuksia ja organisaatioihin yksilöllisesti suunniteltuja coachingtaitovalmennuksia Suomessa ja muualla Euroopassa.

Käy tutustumassa koulutuksiin:
Certified Business Coach®
Group & Team Coaching Diploma
Coachaava HR
Coachaava Esimies

Corellia – WordPress -koulutukset
Nyt WordPress kerralla haltuun!

WordPress on erittäin monikäyttöinen ja suosittu sisällönhallintajärjestelmä. Corellian koulutuksissa opit WordPressin salat nopeasti ja tehokkaasti. Kursseja on tarjolla sekä sisällöntuottajille, graafikoille ja ylläpitäjille, aivan alkeista edistyneisiin tasoihin.

1. Yrityssivusto WordPressillä: suunnittelu ja ylläpito
2. WordPress sisällöntuottajille
3. WordPress asennus, hallinta ja tietoturva


Arrow ECS Finland
Ilmoittaudu alkuvuoden kursseille ja varmista itsellesi työrauha

Kun varaat paikkasi 1.1.–31.3.2017 Espoossa pidettävälle Arrow ECS:n julkiselle 2–5 päivän Citrix-, VMware-, Juniper-, Check Point-, F5- tai EC-Council-kurssille 31.12.2016 mennessä, saat kurssin päätteeksi laadukkaat vastamelukuulokkeet. Etua ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai koulutuskorttiin, yhdet kuulokkeet/henkilö. Kampanja koskee uusia varauksia, jotka on tehty koulutus.fi-sivuston kautta tai koulutus.ecs.fi@arrow.com-osoitteeseen.

Santa Monica Networks
Koulutusseteleillä saat parhaan hyödyn budjetillesi!

Santa Monica Networksin koulutussetelit ovat suosituin, helpoin ja volyymihinnoittelun puolesta edullisin tapa kouluttautua. Voit hyödyntää kuluvan vuoden budjettia, vaikka koulutukset toteutuisivat vasta myöhemmin.

Setelipaketin koko voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeen mukaan. Voit keskittää kaikki yrityksen koulutusostot yhdelle setelipaketille. Pyydä tarjous!

Completo Consulting Oy – Extended DISC® sertifiointikoulutus
Extended DISC® sertifiointikoulutus

Viimein Suomessa! 2 päivää ja henk.koht.coaching 14.12.2016 ja 17.1.2017.

Valmentajille, HR-ammattilaisille, rekrytoijille, esimiehille. Välitöinä DISC-mallin soveltamista työssä kehittämiseen, yksilöiden ja tiimien analysointi. Mukana: Diplomi, tunnus raporttien tekoon, sis. muokattavia raportteja ja 5 ilmaista raporttia. Ilmoittaudu - ohjelma

Completon valmennukset

Gustav Käser Training – Motivoiva ja vaikuttava johtaja
Motivoiva ja vaikuttava johtaja

Motivoida, mutta miten? Jokainen työntekijä pitää omasta ideastaan sata kertaa enemmän kuin esimiehensä parhaastakaan, miten voin hyödyntää tätä työntekijän motivoimisessa? Myös vaikuttamisella on ratkaiseva merkitys, miten motivoimme työntekijää.

Työntekijänne ovat motivoimisen arvoisia. Varaa nyt paikkasi valmennuspäivästä.


Kuinka monta työpäivää viikossasi on?
Kiitos lokakuun kysymykseen vastanneille!

Lokakuussa kysyimme, monenako päivänä työskentelet viikossa. Valtaosa vastaajista (60,4 %) kertoi työskentelevänsä viitenä päivänä viikossa. Yli viidesosa vastaajista (22,6 %) puolestaan tekee yli viisipäiväistä viikkoa. Puolikkaan tai vajaan viikon tekeminen on kyselyn tulosten perusteella harvinaista.

Tässä kuussa kysymme, millä sinä menet töihin. Reippailetko kodin ja työpaikan välisen matkan jalan tai pyörällä? Vai turvaudutko kenties julkiseen liikenteeseen tai suosit omalla autolla tai kimppakyydillä liikkumista? Ehkäpä työskentelet kotoa käsin? Vastaa kuukauden kysymykseen ja kerro omasta matkustustavastasi!
Vastaa kuukauden kysymykseen!
Koulutus.fiKoulutus.fi FacebookissaKoulutus.fi Google plussassaKoulutus.fi LinkedInissäKoulutus.fi Twitterissä
Suomen kattavin työelämän koulutusten hakusivusto

Kotisivu | Poistu postituslistalta