Tammikuun uutiskirje
Kursseja, koulutusneuvontaa ja ajankohtaisasioita työelämässä mukana oleville.
Avaa kirje selaimessa
Nappaa tammikuun koulutustärpit talteen!
Hyvää Uutta Vuotta!

Toivottavasti kaikilla on ollut mukava joulu ja vuodenvaihde! Nyt kun akut on ladattu täyteen, löytyy virtaa uuteen vuoteen – ja ehkäpä myös niihin kuuluisiin uusiin kujeisiin.

Tammikuun alku on hyvä hetki ryhdistäytyä ja tarttua tuumasta toimeen. Kalenteri alkaa pikkuhiljaa täyttyä menoista, kuten esimerkiksi koulutuksista.

Tutustu tammikuun koulutustärppeihin ja nappaa parhaat vinkit talteen!
AIKOPAn verkko-opinnoista esimiesosaamista
Esimiesosaamista verkko-opinnoilla

Strategista markkinointia ja esimiesviestintää voi opiskella joustavasti ja edullisesti Kajaanin ammattikorkeakoulun ja AIKOPAn verkko-opinnoilla. Hinta vain 75 €/5 op. Opinnoista saa tukea esimerkiksi:

• yrityksen markkinointiympäristön strategiseen analysointiin
• asiakaslähtöiseen tuotteiden kehittämiseen
• digitaaliseen johtamiseen
• muutos- ja kriisiviestintään

CoachCompanion / Posivitive Life Solution
Ilmoittaudu nyt! / Anmäl dig nu!

Coaching peruskurssi (2pv) suomeksi / på svenska:
Helsingfors 10.–11.1.2017 (svensk)
Helsinki 23.– 24.1.2017(suomi)
Vasa 29.– 30.1.2017 (svensk)

Coaching diplomikoulutus (4x2pv + 1):
Helsinki alkaa 9.–10.2.2017 (suomeksi)
Helsingfors börjar 16.2.–17.2.2017 (svensk)

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Gustav Käser Training
Erinomainen myyntitaito

Mikä on myyjän korkein tavoite? Myyjän korkein tavoite on saada asiakkaista innokkaita suosittelijoita, jotka suosittelevat yrityksen ratkaisuja ystävilleen. Tämä näkemys (tai mindset) tulisi olla myyjän mielessä kun hän neuvottelee asiakkaan kanssa.

Panostus motivoituneisiin myyjiin on lähes aina investointi, mutta motivoitunutkin myyjä tarvitsee tuekseen motivoivan esimiehen.

Completo Consulting Oy
Asiantuntijasta myyjäksi -koulutus

Asiantuntija on paras myyjä! Asiantuntijana rakennat toimintatavallasi luottamuksen asiantuntija-palveluihinne ja toimivan suhteen teidän ja asiakkaan välille. Opit koulutuksessa, kuinka tehdä luontevaa lisämyyntiä osana omaa tehtävää ilman että siitä tulee rasite. Asiakastyytyväisyys nousee ja asiakkaasi onnistuu! Katso ohjelma ja ilmoittaudu.

Katso Completon avoimet koulutukset


Tampereen kesäyliopisto
Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti ja psykoterapeuttiset valmiudet

Koulutuskokonaisuus antaa valmiudet toimia ratkaisukeskeisenä lyhytterapeuttina. Kokonaisuuteen sisältyy myös psykoterapiakoulutusten vaatimuksiin kuuluvat psykoterapeuttisten valmiuksien aihealueet.

Koulutuksen käytyään osallistujalla on paremmat valmiudet toimia terapeuttisessa ja ohjaavassa työssä tuloksellisesti. Koulutuksen kokonaishinta on 3500 €.


Ratekoulutus Oy
Pidä ammattitaitosi terässä!

Ratekoulutus tarjoaa laadukkaita kursseja ja seminaareja kohdennettuihin tarpeisiin. Oli toimenkuvasi tai toimialasi mikä hyvänsä, Ratekoulutus auttaa pitämään ammattitaitosi terässä!

Tutustu ajankohtaisiin koulutuksiin ja ilmoittaudu:
Tehokas perehdyttäminen – Auta uutta työntekijää onnistumisen alkuun
Uusi esimies – onnistumisen työkalut
Uusi työnjohtaja – onnistumisen työkalut

Tee johtajatesti sivuillamme!
Testaa millainen johtaja olet!

Haluatko pitää ohjakset käsissäsi vai luovutatko mielelläsi alaisillesi vastuuta? Otatko muiden mielipiteet huomioon vai sanotko aina viimeisen sanan?

Tee leikkimielinen johtajatesti sivuillamme ja selvitä, oletko autoritäärinen johtaja, demokraattinen johtaja, tehtäväjohtaja vai antaa mennä -johtaja.


Kiitos kuukauden kysymykseen vastanneille!

Joulukuun uutiskirjeessä kysyimme, kuinka usein työpaikallasi järjestetään yhteisiä virkistystapahtumia. Valtaosan vastaajista työpaikalla virkistystapahtumia on yksi tai kaksi vuodessa, miltei seitsemäsosalla puolestaan lähes joka kuukausi. Neljä prosenttia vastasi, että virkistystapahtumia on muutaman kerran puolessa vuodessa.

Tässä kuussa kysymme, oletko tyytyväinen työnkuvaasi. Käythän antamassa vastauksesi kyselyymme, se vie vain pienen hetken. Kiitos!
Vastaa kuukauden kysymykseen!
Seuraa Koulutus.fi:tä somessa!Koulutus.fi FacebookissaKoulutus.fi Google plussassaKoulutus.fi LinkedInissäKoulutus.fi Twitterissä
Suomen kattavin työelämän koulutusten hakusivusto

Kotisivu | Poistu postituslistalta