Onnistumisen asenteella maaliskuuhun!
Kursseja, koulutusneuvontaa ja ajankohtaisasioita työelämässä mukana oleville.
Avaa kirje selaimessa
Koulutus.fi
Kouluttaudu ja onnistu!

"Onnistuminen on asenne. Se on avoimuutta uusille ideoille, halukkuutta kuunnella, innokkuutta oppia, halua kasvaa ja joustavuutta muuttua."

Nyt kun päivät ovat jo valoisampia ja aurinkokin uskaltaa välillä näyttäytyä, voi viimeistään kaivaa esiin uuden keväisen asenteen, onnistumisen asenteen!

Koulutus.fi haluaa olla avuksi kehitysprojektisi alkumetreillä. Aloita vaikkapa kahlaamalla tämän kirjeen tarjonta läpi!
Kauppakamari
Talousjohtamisen brunssisarja

Talousjohtamisen brunssisarjan tavoitteena on auttaa ymmärtämään, miten tuloslaskelman ja taseen luvut ovat seurausta strategisista ja operatiivisista päätöksistä sekä miten talousjohtamisen avulla voidaan nostaa yrityksen menestymisen tasoa.

Kun ilmoittaudut 22.6. mennessä, saat kokonaisuuden hintaan 1360 €/1560 € + alv. 23.6.2017 alkaen hinta on 1460 €/1650 € + alv.

Completo Consulting
Extendend DISC® sertifiointikoulutus

Viimein Suomessa! 2 päivää ja henk.koht.coaching 28.3. ja 6.4.2017.

Valmentajille, HR-ammattilaisille, rekrytoijille, esimiehille. Välitöinä DISC-mallin soveltamista työssä kehittämiseen, yksilöiden ja tiimien analysointi. Mukana: Diplomi, tunnus raporttien tekoon, sis. muokattavia raportteja ja 5 ilmaista raporttia. Ilmoittaudu - ohjelma

Completon valmennukset

Alfa Partners
Avaimet muutokseen!

Ammatillista täydennyskoulutusta tarjoaa Alfa Partners:

Työnohjaajakoulutus
Eläinavusteinen valmentaja (SFAT)
Partners Dog – Koira ja ohjaaja ammattityössä
Neuropsykiatrinen valmentaja
Psykoterapeuttiset valmiudet
Ratkaisukeskeinen kuvataideterapeutti

Tapahtumakoulutus | Faustus
IIK! Tapahtuiko tapahtumassa jotakin ennalta suunnittelematonta?

Opiskele tapahtumasuunnittelua koulutuksessa, jonka tuloksena yllätykset vähenevät ja huoli tapahtuman sadoista muistettavista asioista vähenee.

Ilmoittaudu mukaan 21.3. järjestettävään Tapahtuma on tilaisuus –tehovalmennukseen!


Ammattijohtajakurssi 2017
Ammattijohtajakurssi 2017 – käännekohta menestykseen

"Siirsin heti käytäntöön koulutuspäivien ensimmäiset opit. Tulokset ovat hämmentäviä. Pelkästään uusilla työtavoilla saavutamme vuodessa 450 työtunnin säästöt. Voin suositella Ammattijohtajakurssia jo kahden päivän perusteella."

Näitä ja muita tuloksia tulet saavuttamaan Ammattijohtajakurssin opeilla. Ammattijohtamisen taidon opit tehokurssilla, joka alkaa toukokuussa 2017!

HY+:lta uutta virtaa tekemiseen!
Organisaation kehittäjä, huomio!

Kuuluuko työhösi valmennusta, kouluttamista, coachaamista tai organisaation kehittämistä? HY+:lta saat käytännönläheisiä työkaluja ja uutta virtaa tekemiseen. Esimerkiksi:

Koulutus-, valmennus- ja kehittämisprosessin suunnittelu
Työnohjaajakoulutus
Sertifioitu systeeminen coach
Työyhteisösovittelun erityisosaaja

Benmer
Tee vaikutus – joka muistetaan!

Esiinny ja vaikuta vakuuttavasti. Erotu eduksesi ja lisää varmuuttasi kontakteihisi. Tule Benmerin mukaansatempaavaan valmennukseen! Myös yksilö- ja ryhmävalmennukset.

Benmerin antoisat valmennukset myös mm. myyntiin ja palveluun. Tutustu valmennuksiin.

DevOps-koulutus Tieturista
DevOps-koulutus Tieturista

DevOps, tapa työskennellä tehokkaammin, valtaa alaa. DevOpsin tavoitteena on mm. automatisoida ja nopeuttaa ohjelmiston tuotantoon vienti. DevOps tarjoaa ketterille työtavoille ja järjestelmille sopivan ympäristön. Tutustu ainakin seuraaviin koulutuksiin:

DevOps Masterclass 24.4. Helsinki
DevOps Fundamentals (DASA) Training & Certification 24.4. & 5.6. Helsinki

Kiitos kuukauden kysymykseen vastanneille!

Helmikuussa kysyimme, missä syöt lounaasi. Selkeä enemmistö, 54 % vastaajista, tuo omat eväät mukanaan työpaikalle. Työpaikkaruokalaa taas hyödyntää 24 % vastaajista. 22 % vastaajista käy muissa ravintolassa syömässä tai ottavat lounaan mukaan työpaikalle.

Tässä kuussa haluamme kuulla, missä määrin koet olevasi tiimipelaaja. Kuukauden kysymys kuuluu siis: "Oletko mielestäsi tiimipelaaja?" Vastaamaan pääset tästä!
Vastaa kuukauden kysymykseen!
Ota yhteyttä!Koulutus.fi FacebookissaKoulutus.fi Google plussassaKoulutus.fi LinkedInissäKoulutus.fi Twitterissä
Suomen kattavin työelämän koulutusten hakusivusto

Kotisivu | Poistu postituslistalta