10 koulutusvinkkiä alkusyksyyn
EMG

Löydä koulutuksesi!

Avaa kirje selaimessa

Koulutus.fi

Qualitas Fennica

Tehoa unelmien toteuttamiseen

Inspiroidu alan parhaiden kouluttajien tarjoamista uusista näkökannoista Qualitas Fennican koulutuksissa. Syventävät Lean-koulutukset, sisäiset auditoinnit, standardit, laatu- ja kehityspäällikön työkalupakki sekä upouusi strategian fokusointi ja toimeenpanon parantaminen. Koulutuksista saat tukea ammatilliseen kehittymiseen.
"Jalostamme osaajista huippuja." Tervetuloa!


Lue lisää

Kauppakamarin koulutus

Tilinpäätös ja Veropäivä 29.11.2017

Vuosittainen taloushallinnon ammattilaisten ajankohtaistapahtuma tarjoaa keskeiset laki-muutokset ja -uudistukset sekä muut tilinpäätös- ja veroasiat tiiviinä, käytännönläheisenä pakettina. Syksyn ohjelmassa avataan vuoden 2018 talousnäkymiä, uutta verolainsäädäntöä, uusinta oikeuskäytäntöä ja vuoden 2017 tilinpäätöstä.

Tule kuulemaan talousnäkymistä! Hinta alk. 465 €


Lue lisää

Completo Consulting

Tuloksekas ajanhallinta 5.10.2017

Tuloksekas ajanhallinta -koulutuksessa saat konkreettista apua arjen työkuorman hallintaan. Opit menetelmiä, joiden avulla saat kaaoksesta otteen ja sen järjestykseen, sekä henkilökohtaisia taitoja työn aiheuttaman stressin selättämiseen. Valmennuksesta saat käytännön avun ja henkilökohtaista palautetta!
Tee päätös nyt!
» Tutustu Completon muihin valmennuksiin


Lue lisää

Hämeen kesäyliopisto

INNOSTU JA INSPIROIDU OPINNOISTA!

Poimintoja syksyn koulutustarjonnasta!
Kemian perusopinnot 25 op, JY
Liikuntalääketieteen perusopinnot 25 op, UEF
Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja -koulutus (25 op)
Valmentavan johtamisen taidot

Opiskele ympäri vuoden Hämeen kesäyliopistossa!


Lue lisää

Differo, Strategisen sisältömarkkinoinnin #superpäivä

Strateginen sisältömarkkinointi

Olipa roolisi sitten viestinnässä, markkinoinnissa, myynnissä tai myynnin tuessa, #superpäivä on tapahtuma juuri sinulle!
Differo kokoaa yhteen asiakaslähtöisen markkinoinnin ja myynnin edelläkävijät torstaina 14.9. Puhujina ovat mm. Aalto-yliopiston professori Pekka Mattila, Neste Oyj:n viestintäjohtaja Kaisa Lipponen ja Tubeconin perustaja Risto Kuulasmaa. Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan!


Lue lisää

Polar Shift Oy

Räätälöityä Atlassian-koulutusta

Onko organisaatiosi ottanut käyttöön JIRA:n, Confluencen tai muita Atlassianin ohjelmistoja? Polar Shift Oy on erikoistunut tukemaan kaikkia Atlassianin ohjelmistoja ja tarjoaa myös yrityskohtaisia kursseja tarpeiden mukaisesti räätälöitynä, esimerkiksi pääkäyttäjille kohdennettu käyttöönottotyöpaja tai koko tiimin perehdytys ketterän projektin työvälineisiin (JIRA, Confluence ja HipChat).

Lue lisää

Quality Knowhow Karjalainen

Lean Six Sigma Black Belt -koulutus

Haluatko saavuttaa huippupalvelukyvyn virheettömillä ja luotettavilla tuotteilla? Tarvitsetko oppia tilastollisten menetelmien hyödyntämisestä reaalimaailmassa? Lean Six Sigma -koulutus tuo konkreettisia parannuksia ja hyötyjä. Leanin avulla työt ja prosessit nopeutuvat ja Six Sigman avulla työt ja prosessit paranevat.
Koulutus alkaa Lahdessa 16.10.2017.


Lue lisää

C.C. Communication

Päivitä kieliosaamisesi!

C.C. Communicationin räätälöidyt kielikoulutukset eri alojen tarpeisiin: yrityksille, jotka toimivat kansainvälisessä ympäristössä idästä länteen.

» Laaja kielivalikoima ruotsista japaniin
» Kulttuurikoulutukset liike-elämään
» Suomen kielen koulutukset ulkomaalaisille työntekijöille
» Erikoiskurssit eri aloille, katso koko koulutusvalikoima


Lue lisää

Haaga-Helia

Kiinnostaako suurempi palkka?

Haaga-Helian opiskelijoille tehdyn kyselyn perusteella Haaga-Helian eMBA:n koulutuksen suorittaneista kolmasosan palkka on noussut jopa yli 50 % opintojen jälkeen. Yli puolet vastaajista on myös sitä mieltä, että eMBA:lla on ollut erittäin suuri vaikutus heidän uraansa. Haluaisitko sinä kiihdyttää uraasi huippupalautetta (4,6/5) saavan Haaga-Helian eMBA:n avulla? Hae nyt ja liity tammikuussa tyytyväisten eMBA-opiskelijoiden joukkoon!

Lue lisää

Gustav Käser Training Oy

Motivoiva ja valmentava esimies

Motivoinko vai manipuloinko työntekijää? Jokainen työntekijä pitää omasta ideastaan sata kertaa enemmän kuin esimiehensä parhaastakaan, miten voin hyödyntää tätä työntekijän motivoimisessa?

Motivoimalla ja kehumalla saadaan aikaiseksi mitattavia tulosparannuksia. Varaa nyt paikkasi 26.9. pidettävästä Motivoiva ja valmentava esimies -valmennuksesta!


Lue lisää

Koulutus.fi somessa