Kehityskeskustelu lähestyy? Näin valmistaudut »
EMG

Löydä koulutuksesi!

Avaa kirje selaimessa

Näin löydät oikean koulutuksen – lue artikkelimme!

Kirjanpito 2018 -laivaseminaari

Kirjanpito 2018 -laivaseminaari

Helsingin seudun kauppakamarin Kirjanpito 2018 Tukholma -laivaseminaari 23.-25.5.2018 on loistava foorumi päivittää tietosi lainsäädännön uudistuksista ja lähitulevaisuuden kehityssuunnista. Vuosittain järjestettävästä laivaseminaarista on muodostunut suosittu kohtaamispaikka alan ammattilaisille.

Lähde mukaan laineille! Hinta alk. 750 €(+alv. 0 %)


Lue lisää

Esimiesklinikka

Katse pintaa syvemmälle

Esimiesklinikka on workshop, jossa käytetään profilointitaitoutta löytämään ratkaisuja esimiestyön haastaviin tilanteisiin. Workshopin myötä saat kokonaan uudenlaista näkökulmaa esimiestyöhön.

Seuraava Esimiesklinikka starttaa Espoossa 11.1. Tule tuulettamaan ajatuksiasi ja keskustelemaan luottamukselliseen joukkoon, jossa haasteesi ymmärretään!


Lue lisää

Vastaa kayttajakyselyymme!

Löydä oma reittisi kohti hyvinvointia

Casmi Oy:n henkilökohtaisesta valmennuksesta saat työnohjausta ja neuvoja oman elämäsi haasteisiin. Valmennuksessa käytetään NLP-menetelmiä, jotka antavat tietoa mahdollisuuksista, käyttäytymisestä ja vuorovaikutuksesta.

Casmi Oy tarjoaa työnohjausta yksilöille ja ryhmille vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Tervetuloa ratkomaan elämäsi umpisolmuja!


Lue lisää

Kara Mondo

Ota askel kohti hyvinvointia!

Kara Mondon valmennuspalvelut perustuvat ratkaisu- ja voimavarakeskeiseen ajatteluun. Tutustu koulutusvalikoimaan ja ota askel kohti parempaa hyvinvointia ja menestystä.

Ilmoittaudu nyt:
Vahvistava tiimi- ja työyhteisövalmennus Vahvistava esimieskoulutus


Lue lisää

Koulutus.fi:n tavoitteena on tehdä työelämän koulutuksien löytämisestä helpompaa. Nyt haluamme kuulla, miksi juuri Sinä etsit koulutusta ja mitä koulutuksiin liittyvää tietoa oli mahdollisesti vaikea löytää. Kyselyyn vastaaminen kestää vain n. 2 minuuttia. Vastauksia käytetään sivuston kehittämiseen. Kiitos vastauksestasi!
Kyselyyn

Koulutus.fi somessaFacebookGoogle+LinkedInTwitter