Marraskuun 2018 uutiskirje Marraskuun 2018 uutiskirje Marraskuun uutiskirje 11-2018
EMG
Löydä koulutuksesi! Lue selaimessa
 
Koulutus.fi
Nyt on hyvä aika aloittaa uudistuminen!
Koulutus.fi:stä löydät työelämän koulutuksia omiin, työpaikkasi tai yrityksesi tarpeisiin. Meiltä löydät myös työvoimakoulutuksia eri puolilta Suomea. Tutustu koulutuksiin ja innostu!

Tässä kuussa puhututtaa ilmastonmuutos. Miten oma yrityksesi ottaa huomioon ilmastoasiat ja ympäristövastuun? Lue käytännön vinkkimme yrityksesi ympäristövaikutusten vähentämiseen.
Hyvää koulutusjahtia!
koulutus.fi
 
Marraskuun koulutusvalinnat
 
 
» Valmiina Coaching
Valmiina Coaching
Menestyväksi tiimiksi!
Valmiina Coachingin innostavassa ja oivalluttavassa tiimityön valmennuksessa käsitellään mm. itsensä johtamista, priorisointia, vuorovaikutustaitoja ja motivaatiota. Valmennus sopii erilaisille tiimeille ja työyhteisöille, jotka haluavat kehittää toimivuuttaan ja tuloksellisuuttaan.
    Lue lisää tiimityön valmennuksesta    
 
» Wistec Training
Wistec Training
Ota digi-osaaminen haltuun - varaa paikkasi kevään koulutuksista!
Paras sijoitus minkä voit tehdä omaan työelämääsi on varmistaa digitaaliset taitosi. Wistec Training on julkaissut Sinua varten mahtavan valikoiman kevään 2019 koulutuksia, olet sitten peruskäyttäjä tai asiantuntija.
    Lue lisää koulutusvalikoimasta    
 
» Novida
Novida
Monien mahdollisuuksien Novida!
Ensi vuoden alussa alkaa mm. Yrittäjän ammattitutkinto Liedossa ja Loimaalla sekä yrityskoulutuksena Lähiesimiestyön ammattitutkinto sosiaali- ja terveysalalle. Tänä vuonna ehdit mukaan vielä Myynnin ammattitutkintoon Turussa.
    Tutustu myös muihin koulutuksiin    
 
 
Tässä kuussa puhututtaa
Ilmaston lämpenemisen, ympäristön saastumisen ja luonnonvarojen vähenemisen vuoksi ympäristötietoisen liiketoiminnan harjoittaminen ei ole koskaan ollut yhtä tärkeää kuin nyt.
    10 vinkkiä ympäristövaikutusten vähentämiseen    
 
» Selekta
Selekta Tieturva 2 -kertauskurssi
Selekta Tieturva 2 -kertauskurssi
Tieturva 2 -koulutus uudistuu vuoden vaihteessa. Ilmoittaudu koulutukseen vielä tämän vuoden puolella ja saat päivitettyä voimassa olevan kakkospätevyyden vain yhden päivän kestävällä kertauskurssilla.
    Tulevat koulutukset näet täältä    
 

Löydät meidät myös somesta:

Facebook Twitter LinkedIn

Terveisin
Koulutus.fi:n tiimi

 

Poistu postituslistalta