2019-06 Kesäkuun uutiskirje
EMG
Löydä koulutuksesi! Lue selaimessa
 
Koulutus.fi
Hyödynnä yksilöllisyyttäsi työelämässä!
Koulutus.fi:stä löydät työelämän koulutuksia omiin, työpaikkasi, tiimisi tai yrityksesi tarpeisiin. Meiltä löydät myös työvoimakoulutuksia eri puolilta Suomea. Tutustu toukokuun koulutusvinkkeihin alla!

Oletko hallitsevasti punainen, vihreä, sininen vai keltainen tyyppi? Persoonallisuustestimme kertoo, mikä väri kuvaa persoonallisuuttasi parhaiten. Testin tulososiossa pääset sukeltamaan DiSC-profiilillesi tyypillisiin piirteisiin ja ominaisuuksiin!
Hyvää koulutusjahtia!
koulutus.fi
 
Kesäkuun koulutusvalinnat
 
 
» Lahden ammattikorkeakoulu
Lahden ammattikorkeakoulu
Kun osaaminen ratkaisee!
Valtion tukemat erikoistumiskoulutukset (30 op) edistävät ammatillista kehittymistä ja laajentavat sekä yksilön että työyhteisön osaamista. Tutustu sote-alan erikoistumiskoulutuksiin. Vielä ehdit hakeutua mukaan!

Etäkuntoutus ja uudet digitaaliset työkalut, 10.10.2019–31.12.2020
Kokonaisvaltaisen syöpähoidon asiantuntija, 5.9.2019–25.09.2020
    Lue lisää ja hakeudu mukaan    
 
» Wistec Training Oy
Wistec Training Oy
Varaa paikkasi kesän koulutuksista!
Kesällä tarjolla on suosikkiaiheitanne Excelistä, Projektinhallinnasta sekä Power BI:stä. Katso myös Wistec Training Oy:n monipuoliset Office-, Adoben ja sosiaalisen median koulutukset.
    Tutustu koulutuksiin    
 
» Richard Lewis Communications
Richard Lewis Communications
Kehitä englannin kielen taitoasi!
Opi englantia räätälöidyllä englannin kielen valmennuksella Suomessa, jolloin opit juuri haluamasi asioita ja sanastoa, tai lähde Englantiin intensiivikurssille Riversdown House -koulutuskeskukseen. Kerro toiveesi kielitaidon kehittämiseksi, ja sinulle räätälöidään sopiva kokonaisuus!
    Lue lisää    
 
» BCI Business Coaching Institute
BCI Business Coaching Institute Oy
Opiskele business coachiksi!
Haluatko ohjata ihmisiä ja tiimejä löytämään ratkaisuja ja saavuttamaan tavoitteensa? Certified Business Coach® -ohjelma on jo yli kymmenen vuotta ollut alan suosituin koulutus Suomessa. Se on korkeatasoinen, käytännönläheinen ja aidosti ajattelumalleja uudistava kokonaisuus, joka täyttää kansainvälisen akkreditoinnin vaatimukset (ICF).

● Oulu 14.–15.8.2019
● Helsinki useita ryhmiä syksyllä 2019
● Jyväskylä 19.–20.9.2019
● Tampere 3.–4.9.2019
    Lue lisää ja ilmoittaudu    
 
 
Tässä kuussa puhututtaa
Miten reagoit paineen alla? Miten suhtaudut uusiin haasteisiin? DiSC-analyysiin perustuva testimme auttaa sinua ymmärtämään paremmin itseäsi ja ympärilläsi olevia!
    Tee testi!    
 
» Uraopas
Uraopas
Uraopas – täydennyskoulutusta työsi tueksi
Koskaan ei ole liian myöhäistä parantaa osaamista tai suunnata uusille urille työelämässä! Jotta voisit nauttia mielekkäästä ja nousujohteisesta työurasta, on tärkeää pysyä ajan hermolla. Uraoppaasta löydät näppäriä vinkkejä ja neuvoja erilaisista jatko- ja täydennyskoulutusmahdollisuuksista alallesi.
    Löydä koulutuksesi    
 
» Kesäkurssit 2019
Kesäkurssit 2019
Kesä on loistavaa aika kouluttautua!
Haluatko käyttää kesäajan hyödyksi ja oppia uutta? Keräsimme yhteen kaikki kesällä järjestettävät koulutukset ja kurssit. Meiltä löydät kesäajan koulutukset työelämään, vapaa-aikaan ja henkilökohtaiseen kehittymiseen. Tutustu vaihtoehtoihin ja innostu!
    Tutustu vaihtoehtoihin    
 

Löydät meidät myös somesta:

Facebook Twitter LinkedIn

Terveisin
Koulutus.fi:n tiimi

 

Poistu postituslistalta