Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Growth Mindset – testaa, onko ajattelutapasi menestyksesi tiellä!

Mindset-testi


Menestyksen tekijöistä ja taitojen kehittämisestä voidaan ajatella eri tavoin. Ajattelutapamme (mindset) voi toimia eduksemme tai meitä vastaan. Selvitä testin avulla, ajatteletko kuin Muuttumaton Meri, Kasvun Kalle vai Epäröivä Eppu! Samalla saat vinkit siihen, kuinka saavutat paremmin unelmasi!

Muuttumaton Meri"Menestys perustuu synnynnäisiin taitoihin.
Usein olemme joko hyviä tai huonoja eri taidoissa."

Kasvun Kalle"Menestys tulee työn kautta!
Omia taitojaan voi aina kehittää paremmiksi."

Epäröivä Eppu


"Menestykseen tarvitaan sekä synnynnäistä lahjakkuutta että työntekoa. En tosin ole varma, onko taitojen treenaamisesta aina hyötyä."

Ohjeet testin tekoon

Kohtaat testissä väittämiä, joihin voit vastata valitsemalla vaihtoehdoista kyllä / ei. Mikäli olet väitteen kanssa täysin samaa mieltä, vastaa kyllä
Mikäli olet väitteen kanssa eri mieltä tai vain osittain samaa mieltä, vastaa ei.

Testi on leikkimielinen, joten tuloksiin kannattaa suhtautua kevyesti. Täytä testin päätteeksi sähköpostiosoitteesi tyhjään kenttään, ja saat sähköpostiisi testin lopputuloksen.

Onnea testiin!

Viimeksi päivitetty: 17 huhti 2019

Nämäkin voisivat kiinnostaa sinua:

Viimeksi päivitetty 20.3.2018

Kuinka innovatiivinen yrityksesi on?

Tämä testi on suunnattu yriysten ja organisaatioiden esimiehille sekä muissa johtotehtävissä oleville henkilöille. Vastaamalla seuraaviin 15 kysymykseen "Kyllä" tai "Ei" saat selville, kuinka innovatiivinen yrityksenne on.

Lue lisää
Viimeksi päivitetty 9.8.2019

Stressi – tunnistatko varoitusmerkit?

Stressistä ja loppuunpalamisesta puhutaan nykyisin paljon. Tee Koulutus.fi:n stressitesti tietääksesi, kuinka hyvin olet perillä stressiin liittyvistä asioista!

Lue lisää
Viimeksi päivitetty 4.7.2019

Kattava osaaminen auttaa myös sosiaali- ja terveysalalla

Miten sosiaali- ja terveysalalla työskentelevät viihtyisivät ja jaksaisivat töissä paremmin, eivät haluaisi vaihtaa alaa tai jopa palaisivat takaisin alan töihin?

Lue lisää
Studentum.fi
Koulutusvinkkejä suoraan sähköpostiisi?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla! Saat koulutusvinkkejä ja tietoa ajankohtaisista teemoista osaamisen kehittämisen saralla.