Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili
UpSkill-virtuaalitapahtuma | Messut & Oppimisstudio

Tule mukaan UpSkilliin!

Jatkuva oppiminen on työelämän osaajalle ratkaisevan tärkeää niin oman hyvinvoinnin kuin työssä menestymisen kannalta. UpSkill-virtuaalitapahtuma on juuri Sinulle, mikäli olet kiinnostunut työelämän ajankohtaisista aiheista ja haluat panostaa osaamiseesi. Tapahtumassa pääset oppimaan uutta ja tutustumaan erilaisiin koulutusalan trendeihin!

Virtuaalisessa messukeskuksessa voit tutustua koulutusalan innostaviin ratkaisuihin ja työelämän trendeihin, joihin sinun työelämän osaajana kannattaa panostaa tulevaisuudessa. Pääset myös seuraamaan mielenkiintoisia puheenvuoroja ja webinaareja. Tapahtumaan osallistuminen on ilmaista ja edellyttää Sinulta vain rekisteröitymistä virtuaaliseen tapahtuma-alustaan.

Avaamme rekisteröitymisen ja julkaisemme lisätietoja tapahtumasta tammikuussa 2021.

On upskillin aika

UpSkill-virtuaalitapahtuman osallistujana voit:

  • tutustua virtuaalimessujen tarjontaan
  • osallistua webinaareihin
  • olla yhteydessä näytteilleasettajiin ja
  • seurata oppimisstudion puheenvuoroja.

Tapahtuma on suunnattu kaikille työelämässä mukana oleville, jotka ovat kiinnostuneita oman tai henkilöstön osaamisen kehittämisestä kiinnostuneille. Osallistuminen on ilmaista. Tarvitset vain tietokoneen ja internetyhteyden. Kun olet rekisteröitynyt virtuaaliseen tapahtuma-alustaan, pääset käsiksi Oppimisstudion ohjelmaan ja astumaan sisään virtuaalimessujen 3D-ympäristöön.

Kyseessä on live-tapahtuma, joten parhaan kokemuksen saat osallistumalla tapahtumapäivinä 3.–4.3.2021.

Ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittautuminen tapahtumaan aukeaa tammikuussa 2021.

UpSkill-messut

UpSkill on...

  • eri alojen ammattilaisten tilaisuus kerätä uutta oppia webinaareissa, innostua puheenvuoroissa, verkostoitua digimessuilla ja kerätä tietoa osaamisen kehittämisen ratkaisuista.
  • on henkilöstön kehittämisestä, organisaation oppimisesta ja HR-asioista vastaaville oiva foorumi kerätä uutta tietoa ratkaisuista, jotka auttavat heitä työssään.
  • on osaamisen kehittämisen ratkaisuja tarjoavien tahojen paikka viestiä palveluistaan ja tuoda esiin asantuntijuuttaan.
Viimeksi päivitetty: 21 tammi 2021

Nämäkin voisivat kiinnostaa sinua:

Viimeksi päivitetty 13.8.2019

7 myyttiä kesäyliopistoista – mitä kesäyliopistossa opiskelu oikeastaan on?

Oletko pohtinut kielikurssille osallistumista? Tai ajatellut kehittäväsi asiantuntijuuttasi ottamalla haltuun uuden hyvinvointialan menetelmän? Nämä ja monta muuta opiskeluhaavetta voisit toteuttaa kesäyliopistossa.

Lue lisää
Viimeksi päivitetty 19.8.2020

COVID-19 kyselyn tulokset

Jotta voimme auttaa koulutusta tarjoavia ja sitä etsiviä, halusimme selvittää COVID-19: n vaikutusta oppimiseen ja kouluttautumiseen. Katso koonti täältä!

Lue lisää
Viimeksi päivitetty 25.6.2019

Mitä on osaamisen kehittäminen?

Osaamisen kehittäminen tarkoittaa sellaisten taitojen ja valmiuksien kehittämistä, jotka vievät sinua eteenpäin niin henkilökohtaisella tasolla ja kuin urallasi.

Lue lisää