Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili
UpSkill - Osaamisen kehittämisen virtuaalitapahtuma | Messut & Oppimisstudio

UpSkill 2021

Osaamisen kehittämisen virtuaalitapahtuma

Messut & Oppimisstudio

Jatkuva oppiminen on ratkaisevan tärkeää niin oman hyvinvoinnin kuin työssä menestymisen kannalta. UpSkill-virtuaalitapahtuma järjestetään 3.–4.3.2021 klo 9-15 virtuaalisessa messukeskuksessa, jossa sinua odottavat mielenkiintoiset näytteilleasettajat ja innostavat puhujat. Osallistuminen on ilmaista – tarvitset vain tietokoneen ja nettiyhteyden.

Tapahtuma on päättynyt. Kiitos kaikille osallistujille ja näytteilleasettajille!

Ohjelma 3.3.2021

KLO 9-9.20 UpSkill 2021 avaus: Kuinka pysyä työelämän vauhdissa?

Max Lundberg & Emma Niemi, koulutus.fi ja Mira Vaurula, IAB Finland

KLO 10 Laatutyö ja johtamisen uudet trendit: tavanomaisuudesta erinomaisuuteen

Kilpailukykyä ja laatua ei kuvata samojen tekijöiden avulla kuin kymmenen vuotta sitten. Toimintaympäristö haastaa organisaatiot uudistumaan ja ymmärtämään asiakkaiden tarpeet sekä toimimaan ketterästi. Miten organisaatio rakentaa tietoisesti erinomaista suorituskykyä eikä tyydy tavanomaisiin toimintatapoihin?

Petri Lehtipuu, Laatukeskus Excellence Oy

KLO 11 Modernin työelämän haasteet ja supervoimat

Herää tarkastelemaan omia työskentelytapojasi kriittisesti ja korvaa ne tehokkaampaan työskentelyyn tähtäävillä menetelmillä. Työskentelyä tehostavat menetelmät vähentävät samalla kuormitusta ja jäsentelevät asiantuntijatyön ja huippusuorituksiin tähtäävien tiimien tekemistä. Ota menetelmät haltuusi, johda työtäsi ja menesty!

Tomi Kaukinen

KLO 12 Kun asiakaslähtöisyys ei enää riitä

Kokemuksia palveluista jaetaan enemmän kuin koskaan ennen. Palvelumuotoilu ja asiakaskokemus ovat osa kahvipöytäkeskustelua. Jokainen organisaatio viestii toimivansa asiakaslähtöisesti. Missä todellisuudessa mennään – voittaako kehittämisen kädenväännössä organisaatio vai asiakas? Tässä puheenvuorossa esitellään palvelumuotoilun prosessi ja kehittämisen kolme tasoa. Saat paremman käsityksen oman kehittämisen nykytilasta ja vinkkejä toiminnan viemiseen seuraavalle tasolle.

Hanna Ahtola, Arter Oy

KLO 13 Osaamisen tulevaisuus

Tässä puheenvuorossa käsitellään työelämän muutosta ja ajureita, jotka muokkaavat osaamistarpeitamme. Saat vinkkejä itsesi kehittämiseen ja piilo-osaamisen hyödyntämiseen. Pureudumme siihen, mistä ammattiminämme koostuu.

Rami Karhu, Dent Maker Oy

KLO 14 Vinkit työnhakuun & osaamisen kehittämiseen

Mitkä ovat juuri tällä hetkellä suurimmat muutosvoimat suomalaisissa yrityksissä? Ja miten tämä vaikuttaa yritysten rekrytointiin – siihen minkälaisia kompetensseja yrityksiin haetaan. Puheenvuorossa keskustellaan myös markkinoinnin ja viestinnän osaamisen kartuttamisen keinovalikosta sekä siitä, miten erottautua ja tuoda omaa osaamistaan esille työnhaussa.

Jaana Kaarela, Barona Luova, Emma Lehtovaara, Dagmar ja Pasi Raassina, IAB Finland

Ohjelma 4.3.2021

KLO 9 Jatkuva oppiminen ja kasvunajattelu tiimin menestystekijänä

Puheenvuoro keskittyy organisaation luovuuden ja innovoinnin kehittämiseen ja saa innostuneeksi uuden luomisesta. Tämä kehittää myös työhyvinvointia – kun ihmiset voivat oivaltaa uutta omassa työssään, muuttuu puuduttava arki merkitykselliseksi tekemiseksi. 

Mikael Hugg

KLO 10 Verkkokauppa – mitä uusia taitoja työelämään vaaditaan?

Tuotteiden ja palveluiden verkko-ostaminen kasvaa nopeammin kuin kukaan olisi osannut ennustaa reilu vuosi sitten. Verkkokaupan trendi on niin voimakas, että se tulee muuttamaan lähes kaikkien toimialojen rakennetta peruuttamattomasti. Samalla verkkokauppa on tuonut uusia osaamisvaateita työntekijöille sekä luonut täysin uusia työtehtäviä. Tässä puheenvuorossa verkkokauppamullistusta valottaa verkko-ostamisen asiantuntijatoimisto Commerce 8:n Toni Kallio IAB:n Pasi Raassinan tukemana.

Toni Kallio, Commerce 8 ja Pasi Raassina, IAB Finland

KLO 11 Mielen muotoilu viitoittaa tien menestykseen ja hyvinvointiin

Jatkuvat muutokset kuormittavat. Tarvitsemme niin työssä kuin oman elämän johtamisessa vahvemmin metataitojen tiedostamista ja vahvistamista. Joustava valmius muuttaa ja muotoilla omaa ajattelua on tärkeää, ja sitä voi harjoitella mielen muotoilulla. Mielen muotoilulla pystymme yhdistelemään tietoa luovasti ja tekemään parempia valintoja. Näemme uusia mahdollisuuksia ja koemme onnistumisia tarttuessamme niihin. Tässä puheenvuorossa kuulet, miten mielen muotoilla voi vaikuttaa niin hyvinvointiin, päätöksentekoon, itseohjautuvuuteen kuin työyhteisön henkeen.

Jaana Hautala, Oivaltamaan Oy

KLO 12 Datanlukutaito on uusi perustaito digitalisoituvassa maailmassa

Tässä puheenvuorossa pääset sukeltamaan datanlukutaitoon. Kuulet, mitä datanlukutaito on ja miksi se on tärkeää, mitä data meille kertoo ja mitä data itse asiassa kuvaa. Puheenvuorossa käsitellään myös aktiivista ja passiivista tiedolla johtamista sekä datavetoista liiketoiminnan kehittämistä.

Hannu Järvi, Ari Hovi Oy

KLO 13 Virtuaalisen työpajan fasilitointi Teamsilla

Virtuaalityöpaja voi olla aivan yhtä innostava ja osallistava kuin perinteinenkin työpaja! Tutulla Teamsilla työpajat onnistuvat mainiosti. Poimi mukaasi virtuaalifasilitoinnin salat ja erilaisia tekniikoita sujuvan tapahtuman tai kokouksen vetämiseen. Luento sopii kaikille, jotka vetävät tai osallistuvat etänä työpajoihin tai kokouksiin.

Maiju Salonen, Sulava

KLO 14 Toimivan podcastin resepti

Mitä pitää ottaa huomioon, jos haluaa tehdä hittipodin? Keskustelussa tullaan käsittelemään podcastin konseptia, rakennetta, tuotantoa sekä yleisön löytämistä niin julkaisijan kuin tuottajan näkökulmasta.

Juhani Pajunen, Suomen Podcast Media, Elsa Kalervo, Bauer Media ja Mira Vaurula, IAB Finland

+ laaja kattaus webinaareja  Avaa oppimisstudion ohjelma tästä

Asiantuntijat

Mikael Hugg

Mikael Hugg

Startup-yrittäjä, advisor ja kasvuhakkeri

Mikael Hugg on kasvumielialan ja oppimaan oppimisen rautainen ammattilainen. Hän ammentaa oppinsa startuppien ekosysteemistä ja milleniaalien sekä z-sukupolven arvomaailmoista. Hänen äärimmäisen inspiroivat puheensa kannustavat ja motivoivat kaiken ikäisiä ja taustaisia ihmisiä tulemaan paremmiksi versioiksi itsestään ja valaa uskoa tulevaan. Hän on myös toiminut Millennial Advisorina Suomen suurimpien yritysten johtoryhmille.

Mikael kannustaa kasvun polulle rohkaisten kokeilemaan, epäonnistumaan, oppimaan ja sitä kautta menestymään sekä kasvamaan!

Hanna Ahtola

Hanna Ahtola

Palvelumuotoilija, Arter Oy

Hanna Ahtola toimii palvelumuotoilijana ja vastaa Arterilla palveluiden muotoilusta ja kehittämisestä. Häneltä löytyy paljon käytännön kokemusta erilaisista asiakastoimeksiannoista ja -projekteista. Erityisen lähellä Hannan sydäntä ovat asiakaskokemus ja se, miten asiakas hahmottaa ja kokee asioita palveluiden jokaisessa vaiheessa.

Hannalla on erinomainen taito saada kuuntelijat innostumaan aiheesta monipuolisilla ja yllättävillä tavalla toteuttaa koulutuksia tai esityksiä.

Tomi Kaukinen

Tomi Kaukinen

Yrittäjä

Start up -taustainen, maailmalle yrityksensä vauhdilla vienyt Tomi Kaukinen on lyhyessä ajassa noussut yhdeksi suomalaisen bisneskentän kysytyimmistä puhujista. Hänen omakohtaiset tarinansa yhdistettynä tutkittuun tietoon ja toimiviin käytäntöihin tarjoavat yleisöille paitsi peilauspintaa omaan elämään, myös konkreettisia ratkaisuja oman työtehon, keskittymisen ja jaksamisen parantamiseen. 

Tomi on energinen, innovatiivinen ja suorasanainen yrittäjä, joka ei pelkää päättömiäkään haasteita. Hän puhuu yleisöille suoraan, kaunistelematta ja samalla motivoiden sekä rohkaisten kuulijoita ottamaan tarvittavat askeleet, olipa kyseessä päätökset, jotka vievät kohti omia unelmia ja tavoitteita, tai omien työskentelytapojen parantaminen.

Maiju Salonen

Maiju Salonen

Konsultti, Sulava

Maiju Salonen on Teams-asiantuntija ja Prosci-sertifioitu muutososaaja. Maiju on erityisen kiinnostunut ihmisestä modernin työn muutoksen keskellä ja hän uskoo, että teknisissä projekteissa ihmislähtöinen lähestymistapa tuo onnistuneimman ja sulavimman lopputuloksen.

Juhani Pajunen

Juhani Pajunen

Senior Advisor, Suomen Podcastmedia

Juhani on toiminut viestintätoimistoissa jo 20 vuoden ajan ja osaa siksi katsoa podcasteja markkinoijan näkökulmasta – eli miten ne hyödyttävät bisnestä. Esityksessään hän kertoo, miten podcast saadaan kuuntelulistojen kärkeen, mihin kohtaan myyntisuppiloa podi sopii, miten välttää markkinoijan yleisimmät virheet ja mitkä ovat oikeat mittarit podcastille.

Elsa Kalervo

Elsa Kalervo

Digital Audio Manager, Bauer Media

Elsa Kalervo toimii IAB:n digitaalisen audion työryhmän puheenjohtajana. Elsa työskentelee Suomen suurimman radiotalon Bauer Median Digital Audio Managerina ja vastaa podcast-liiketoiminnan kehittämisestä. Digitaalinen audio on hänen silmissään inspiroiva ja alati muutoksessa oleva kenttä, jossa kaikki tai ainakin tosi paljon on mahdollista, eikä mikään kaavoihin kangistunutta.

Rami Karhu

Rami Karhu

Digital Business Advisor & Founder, Dent Maker Oy

Rami Karhulla on yli 15 vuoden kokemus digitaalisesta liiketoiminnasta ja muutostyöstä useissa eri rooleissa, muun muassa konsulttina ja liiketoimintajohtajana.

Petri Lehtipuu

Petri Lehtipuu

Senior Advisor, Laatukeskus Excellence Finland

Petri Lehtipuu toimii Laatukeskuksen vanhempana asiantuntijana. Hän on työuransa aikana toiminut niin teollisuudessa kuin asiantuntijaliiketoiminnassa aktiivisesti jatkuvan kehittämisen periaatteiden mukaan, kouluttautunut ja kouluttanut muita ratkaisemaan ongelmia osallistavalla tavalla. Petrin laaja kokemus laadun johtamisesta on auttanut monia organisaatioita ottamaan käyttöön tehokkaita keinoja rakentaa laatu ja asiakaslähtöisyys osaksi kilpailukykyä.

Toni Kallio

Toni Kallio

Partner, Commerce 8

Commerce 8:n perustajaosakas Toni Kallio on yksi Suomen johtavia Amazon-asiantuntijoita sekä piinkova verkkokaupan ja markkinointiviestinnän ammattilainen. Kalliolla on mittava ja monipuolinen kokemus alalta pöydän eri puolilta sekä yrittäjänä että palkollisena. Hän on konsultoinut lukuisia maamme johtavia b2c-yrityksiä. Kallio suhtautuu intohimoisesti jalkapalloon, kirjallisuuteen, filosofointiin ja isyyteen.

Hannu Järvi

Hannu Järvi

CEO & Machine Learning / Artificial Intelligence lead, Ari Hovi Oy

Hannu Järvi on työskennellyt tekoälyn parissa ensimmäisen kerran 90-luvun puolivälissä. Hänellä on kirkas käsitys siitä, mikä on tekoälyssä tänä päivänä realismia, ja mikä mainospuhetta. Hannu on auttanut organisaatioita AI-strategiatyössä pienistä organisaatioista suurimpiin vientiyrityksiin. Hän on kouluttanut ryhmiä tekoälyn vasta-alkajista koneoppimisen tohtoreihin tunnistamaan ja työskentelemään yhdessä AI:n liiketoiminnallisten mahdollisuuksien parissa.

Jaana Hautala

Jaana Hautala 

Yrittäjä, NLP-kouluttaja, valmentaja ja puhuja, Oivaltamaan Oy

Jaana Hautala on kokenut yritys- ja mentaalivalmentaja, NLP-kouluttaja ja tietokirjailija. Jaanan intohimo on metataidot ja mielenmuotoilu – itsetuntemus, henkinen suorituskyky, ajattelu- ja tunnetaidot sekä vuorovaikutus kiihtyvästi muuttuvassa ympäristössä. Jaana tuo rohkeutta, innovatiivisuutta ja näkemystä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin sekä inhimilliseen työelämään, jossa luodaan kilpailukykyä.

Mira Vaurula

Mira Vaurula

Head of Business Development, IAB Finland

Mira vastaa IAB Finlandilla tapahtumien ja koulutusten liiketoiminnasta. Miralla on pitkä tausta median ja mainonnan parissa. Roolissaan IAB:lla hän pyrkii kehittämään IAB:n tarjonnasta mahdollisimman hyödyllisen IAB:n jäsenille sekä koko toimialalle.

Pasi Raassina

Pasi Raassina

Toiminnanjohtaja, IAB Finland

Pasi on vetänyt IAB Finlandia jo yli vuoden rautaisella, mutta rennolla otteella. Valtiotieteilijä Raassina on tehnyt suurimman osan työurastaan median sekä digitaalisen markkinoinnin parissa.

Jaana Kaarela on pitkän linjan markkinoinnin ja kehittämisen ammattilainen, jonka intohimona on muuttuva työelämä. Hän vastaa työelämäyhtiöön kuuluvasta Barona Luovasta. Luova yhdistää asiakkaiden muuttuvat osaamistarpeet markkinoinnin- viestinnän ja journalismin positioiden osalta tekijöihin.  

Jaana Kaarela

Jaana Kaarela

Johtaja, Barona Luova

Jaana Kaarela on pitkän linjan markkinoinnin ja kehittämisen ammattilainen, jonka intohimona on muuttuva työelämä. Hän vastaa työelämäyhtiöön kuuluvasta Barona Luovasta. Luova yhdistää asiakkaiden muuttuvat osaamistarpeet markkinoinnin- viestinnän ja journalismin positioiden osalta tekijöihin.  

Siirry virtuaalitapahtumaan


Mukana tapahtumassa

 


Tapahtuman järjestävät

koulutus.fi

         IAB Finland

Virtuaalitapahtuma järjestetään 3D-messuympäristössä. Käytämme messualustana Lanseran messualustaa.

Viimeksi päivitetty: 13 loka 2021