11 heinä 2019

Täydennyskoulutusta Art Directorille

Täydennyskoulutusta Art Directorille, Uraopas

Art directoriksi (AD) kutsutaan taiteellista johtajaa, graafista suunnittelijaa tai ulkoasusuunnittelijaa mainos-, lehti-, elokuva-, ja televisioalalla. Art director vastaa typografiasta, kuvista, muotoilusta sekä kampanjoiden sisältöjen ja ideoiden suunnittelusta. Art director työskentelee usein yhdessä ad-assistentin, graafisen viimeistelijän, copywriterin, projektipäällikön tai kuvittajan kanssa.

Ehdotuksia täydennyskoulutukseksi Art Directorille

Art Director saattaa joutua tekemään ylitöitä projektien määräajan lähestyessä. Jos  aikapaine rasittaa sinua, voit löytää ratkaisun ajanhallinnan, stressinhallinnan ja henkilökohtaisen tehokkuuden täydennyskoulutuksista.

Art directorien koulutustausta vaihtelee, mutta koulutus usein sisältää graafista suunnittelua. Hanki ideoita taiteelliseen työhön graafisen suunnittelun täydennyskoulutuksissa.

Art Directorin tulee ymmärtää markkinointiprosessia luodakseen mahdollisimman onnistuneita mainoskampanjoita. Ala edellyttää nykyään moniosaamista ja taitoa tuottaa sisältöä eri medioihin uusimpien tieto- ja viestintäteknologioiden avulla. Sosiaalisen median koulutus voi tarjota inspiraatiota sovellusten visuaalisista mahdollisuuksista.

Pohdi, haluatko jakokouluttautua

Jos olet kiinnostunut jatkokouluttautumisesta, ota asia puheeksi esimiehesi kanssa. Sinulla voi olla mahdollisuus käyttää muutama päivä täydennyskoulutukseen tai työnantajasi saattaa olla valmis vastaamaan koulutuskustannuksistasi.

Aloita sopivan koulutuksen etsiminen pohtimalla mahdollisia aukkoja osaamisessasi ja miettimällä millä osa-alueella haluaisit olla parempi. Kysy esimieheltäsi ja kollegoiltasi vinkkejä koulutuksista, jotka sopisivat sinulle.

Tulevaisuuden näkymät

Art directorien työllisyystilanne on suhteellisen vakaa yritysten, valtion, kuntien, seurakuntien ja järjestöjen viestintäyksiköissä. Ala on herkempi suhdanteille viestintätoimistoissa, sillä taloudellinen tilanne vaikuttaa hankittavien palveluiden määrään. Viestintäalalla työskentely on usein projektiluontoista.

Liittyvät ammatit: graafinen suunnittelija

Lähteet: utbildning.se, ammattinetti.fi

Viimeksi päivitetty: 11 heinä 2019

Nämäkin voisivat kiinnostaa sinua:

Viimeksi päivitetty 18.7.2019

Täydennyskoulutusta ravitsemusterapeutille

Ravitsemusterapeutti antaa ravitsemusneuvontaa. Hän suunnittelee yksilöllisiä ruokavalioita asiakkaille tai potilaille ja seuraa niiden toteutumista. Ravitsemusterapeutit työskentelevät esimerkiksi terveyskeskuksissa ja sairaaloissa. He voivat työskennellä myös opetustehtävissä sekä tuotekehitys- ja markkinointitehtävissä. Ravitsemustiedon lisäksi ravitsemusterapeutti tarvitsee neuvonta-, vuo ...
Ura
Lue lisää
Viimeksi päivitetty 20.3.2018

Englannin kielen testi

Tee englannin kielen testi ja testaa, mitä tiedät englannin kielen lyhenteistä, slangisanoista, kieliopista ja liiketoimintaenglannista.

Lue lisää
Viimeksi päivitetty 6.7.2023

Viestinnän ja markkinoinnin opas

Teetkö työksesi markkinointia, viestintää tai molempia? Viestinnän ja markkinoinnin oppasta löydät sisältöjä ja vinkkejä mm. graafiseen suunnitteluun, analytiikkaan ja sisäiseen viestintään.

Lue lisää
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.