12 heinä 2019

Täydennyskoulutusta hallintosihteerille

Täydennyskoulutusta hallintosihteerille, Uraopas

Hallintosihteeri tekee monipuolisia tehtäviä työnantajan päivittäisten toiminnoiden sujumiseksi. Hallintosihteeri avustaa esimiestään, valmistelee kokousasioita, toimii kokoussihteerinä ja hoitaa kokousten täytäntöönpanoasioita. Lisäksi hallintosihteerit hoitavat yleishallinnollisia tehtäviä, vaaliasioita ja arkistointia. Hallintosihteerillä on asiakaspalvelutaitoja, tietotekniikkaosaamista, tiimityötaitoja, organisointitaitoja ja oma-aloitteisuutta.

Ehdotuksia täydennyskoulutukseksi hallintosihteerille

Hallintosihteeriltä odotetaan vähintään tavallisimpien toimisto-ohjelmien osaamista. Microsoft Officen tuotteet ovat suosittuja, joten varmista osaamisesi Excelissä, Wordissa ja Powerpointissa. Brändin uusimmat tuotteet ovat siirtyneet pilveen. Löydä seuraava askel Koulutus.fi:stä.

Hallintosihteeri tarvitsee loistavat viestintä- ja vuorovaikutustaidot. Tutustu vuorovaikutuksen ja asiakaspalvelun täydennyskoulutuksiin. Puhelinmyyjille suunnatuissa koulutuksissa opit asioimaan puhelimen välityksellä tehokkaammin.

Monet työpaikat Suomessa edellyttävät englannin ja ruotsin kielten taitamista. Sihteerin on usein osattava muitakin kieliä. Tarjolla on kielikursseja saksasta, venäjästä, espanjasta ja monesta muusta! Kielikoulutukset on mahdollista räätälöidä juuri sinun ammatillesi keskeisiin aiheisiin.

Hallintosihteeriltä odotetaan järjestelmällisyyttä. Opit suunnittelemaan työskentelyäsi paremmin henkilökohtaisen kehityksen, itsensä johtamisen ja ajanhallinnan täydennyskoulutuksissa. Tarkkuus voi olla stressaavaa, joten huolehdi palautumisesta stressinhallinnan ja mindfulnessin kursseilla.

Mieti, haluatko jatkokouluttautua

Jos olet kiinnostunut täydennyskoulutuksesta, ota asia puheeksi esimiehesi kanssa. Sinulla voi olla mahdollisuus käyttää muutama päivä täydennyskoulutukseen tai työnantajasi saattaa olla valmis vastaamaan koulutuskustannuksistasi.

Aloita sopivan koulutuksen etsiminen pohtimalla mahdollisia aukkoja osaamisessasi ja miettimällä millä työsi osa-alueella voisit olla entistäkin parempi. Kysy esimieheltäsi ja kollegoiltasi vinkkejä sopivista koulutuksista.

Tulevaisuuden näkymät

Taloushallintoala työllistää vakaasti tehtävien tärkeyden ja lakisääteisyyden vuoksi. Erityisesti kirjanpitäjille ja palkanlaskijoille on kysyntää tilitoimistoissa. Tulevaisuudessa taloushallinnon ammattilaiset työskentelevät yhä enemmän tilitoimistoissa yritysten ja julkishallinnon organisaatioiden ulkoistaessa taloushallintoaan.

Vastaavasti toimistotöiden työllisyyttä ylläpitää lakisääteisyys ja tehtävien välttämättömyys käytännön toiminnan kannalta. Toimistotyöntekijöitä sijoittuu monipuolisesti eri toimialoille ja kaikkien työnantajien palvelukseen. Valtio, kunnat, järjestöt ja seurakunnat palkkaavat uusia työntekijöitä tarpeen mukaan esimerkiksi eläkkeelle siirtyvien tilalle.

Liittyvät ammatit: sihteeri

Lähteet: ammattinetti.fi, tral.fi, avointyöpaikka.fi

Viimeksi päivitetty: 12 heinä 2019

Nämäkin voisivat kiinnostaa sinua:

Viimeksi päivitetty 14.2.2019

Uraopas | viestintä, kulttuuri ja design

Työskenteletkö kulttuurin, viestinnän tai muotoilun parissa ja harkitset lisäkouluttautumista? Etsitkö täydennyskoulutusta uuteen työnkuvaasi liittyen vai kiinnostaako osaamisen päivittäminen nykyisistä rooliasi silmälläpitäen? Ei muuta kun uusia tietoja, taitoja ja toimintamalleja keräämään! Koulutusviidakossa navigoiminen ei ole aina simppeliä. Koulutus.fi:n Uraopas on koottu, jotta sinä löytäis ...
Ura
Lue lisää
Viimeksi päivitetty 30.1.2019

Täydennyskoulutusta myyjälle

Myyjiä työskentelee monissa erilaisissa ympäristöissä, ja myyntiä voi tehdä lähes minkä tahansa tuotteen tai palvelun parissa. Perinteisesti myyjät työskentelevät myymälöissä ja tavarataloissa myyden tuotteita tai palveluja yksityishenkilöille. Nykyään on yleistä myydä tuotteita tai palveluita B2C- tai B2B-kontekstissa puhelimen välityksellä tai digitaalisesti.
Ura
Lue lisää
Viimeksi päivitetty 28.1.2022

TOP 20: Opettajan kysytyimmät ominaisuudet

Selvitimme mitkä ovat opettajan tämän hetken arvostetuimmat ominaisuudet ja taidot. Tutustu TOP 20 listaan!

Lue lisää
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.