16 elo 2019

Täydennyskoulutusta palvelumuotoilijalle

Täydennyskoulutusta palvelumuotoilijalle, Uraopas

Palvelumuotoilija kehittää, ideoi ja suunnittelee palveluja muotoilun keinoin. Palvelumuotoilijan tehtävänä on suunnitella palvelu ja palvelukokemus vastaamaan käyttäjien tarpeisiin sekä edistämään palveluntarjoajan liiketoiminnallisia tavoitteita. Työn tavoitteena voi olla asiakaskokemuksen kehittäminen, prosessien tehostaminen tai uusien palveluiden ja markkinoiden löytäminen.

Ehdotuksia täydennyskoulutukseksi palvelumuotoilijalle

Palvelumuotoilija hallitsee palvelumuotoilun teoriat, menetelmät ja työvälineet. Oman alan kehityksen seuraaminen ja täydennyskoulutus on välttämätöntä. Muista siis katsoa tarjolla olevat palvelumuotoilun täydennyskoulutukset.

Palvelumuotoilijan on hahmotettava palveluntarjoajan tarpeet. Ymmärtääksesi heidän näkökulmiaan paremmin, voit kehittää neuvottelu-, vuorovaikutus- ja tiimityötaitojasi. Lisäksi palvelumuotoilija asettuu palvelun käyttäjän asemaan. Toiminta perustuu asiakaslähtöiseen ajatteluun, joten voit perehtyä asiakaspalveluun ymmärtääksesi millaisia kokemuksia käyttäjät odottavat.

Työn tavoitteena voi olla myös palveluntarjoajan liiketoiminnallisten tavoitteiden edistäminen. Tehtävässä onnistuminen edellyttää liiketoiminnan ymmärrystä. Tarjolla onkin reilusti liiketoiminnan eri osa-alueisiin suuntautuvia koulutuksia.

Palvelumuotoilija tarvitsee usein prosessin- ja projektinhallinnan taitoja. Ohjaa projektisi maaliin hankkimalla tuoreimmat tiedot projektinhallinnan strategioista. Myös henkilökohtaisen kehityksen ja ajanhallinnan koulutukset tarjoavat käytännön työkaluja projektien organisointiin.

Mieti, haluatko jatkokouluttautua

Jos olet kiinnostunut jatkokouluttautumisesta, ota asia puheeksi esimiehesi kanssa. Sinulla voi olla mahdollisuus käyttää muutama päivä täydennyskoulutukseen tai työnantajasi saattaa olla valmis vastaamaan koulutuskustannuksistasi.

Aloita sopivan koulutuksen etsiminen pohtimalla mahdollisia aukkoja osaamisessasi ja miettimällä millä työsi osa-alueella voisit olla entistäkin parempi. Kysy esimieheltäsi ja kollegoiltasi vinkkejä sopivista koulutuksista. Antaako saamasi palaute ideoita täydennyskouluttautumiseen?

Tulevaisuuden näkymät

Muotoilualalla esiintyy työttömyyttä, sillä alalle on kouluttautunut enemmän tekijöitä kuin tarjolla on työpaikkoja. Työllistymistä helpottaa koulutus, työkokemus sekä ansioituneisuus alalla. Monet muotoilijat, suunnittelijat ja konsultit toimivat yrittäjinä. Oman yritystoiminnan ja konsulttitehtävien lisäksi muotoilualla tehdään opetustyötä.

Markkinoinnin ja mainonnan tehtävät tarjoavat uramahdollisuuksia mainos-, media-, vientintä-, digi- ja tapahtumatoimistoissa. Niiden lisäksi markkinoinnin ja mainonnan ammattilainen voi työskennellä kaupanalalla, palvelualalla ja teollisuuden yrityksissä. Alan työllisyyttä ylläpitää markkinointiviestinnän hyödyllisyys yrityksille.

Lähteet: ammattinetti.fi

Viimeksi päivitetty: 16 elo 2019

Nämäkin voisivat kiinnostaa sinua:

Viimeksi päivitetty 15.7.2019

Täydennyskoulutusta sähköasentajalle

Sähköasentajat tekevät sähkö-, tele- ja muiden järjestelmien asennuksia. He myös huoltavat ja korjaavat sähkölaitteita. Sähköasentajat työskentelevät rakennustyömailla, huoltoliikkeissä, teollisuuslaitoksissa, sähkölaitoksissa ja alan tuotteita valmistavassa teollisuudessa. Sähköasentajaksi voi kouluttautua toisen asteen ammatillisissa oppilaitoksissa suorittamalla sähkö- ja automaatiotekniikan pe ...
Ura
Lue lisää
Viimeksi päivitetty 11.7.2019

Täydennyskoulutusta toimittajalle

Toimittajat kirjoittavat sanomalehtiin, aikakauslehtiin ja verkkolehtiin. Juttujen pohjaksi toimittajat ideoivat, etsivät tietoa ja haastattelevat asiantuntijoita tai muita henkilöitä. Toimittajan työ voi sisältää myös valokuvausta, lehden taittoa ja lehden ulkoasun suunnittelua. Toimittajat työskentelevät lehdistössä, uutistoimistoissa, uusmediassa, radiossa, televisiossa, freelancena tai am ...
Ura
Lue lisää
Viimeksi päivitetty 15.7.2019

Täydennyskoulutusta märkätilojen vedeneristäjälle

Märkätilojen vedeneristäjä tekee vedeneristykset vesikattoihin, uima-altaisiin ja rakennusten maanalaisiin osiin. Vedeneristäjäksi voit kouluttautua suorittamalla rakennusalan perustutkinnon ammatillisessa oppilaitoksessa päiväopiskeluna, oppisopimuksella tai näyttötutkintona. Märkätilojen vedeneristäjän ammattitaito kehittyy entisestään työkokemuksen karttuessa.
Ura
Lue lisää
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.