Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Täydennyskoulutusta personal trainerille

Täydennyskoulutusta personal trainerille, Uraopas

Personal Trainerina tai PT:nä toimit henkilökohtaisena valmentajana liikunnasta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille ihmisille. Autat asiakkaitasi löytämään motivaatiota urheiluun ja saavuttamaan tuloksia luomalla heille henkilökohtaiset treeniohjelmat. Lisäksi saatat neuvoa ruokavalion ja testien analysoinnissa. Personal Trainer voi työskennellä kuntosalella tai yksityisenä yrittäjänä.

Ehdotuksia täydennyskoulutukseksi personal trainerille

Jos olet yrittäjänä toimiva Personal Trainer, tarvitset tietoa kirjanpidosta ja laskentatoimesta välttääksesi kalliit virheet. Itsenäisenä ammatinharjoittajana tarvitset tietoa myös myynnistä ja markkinoinnista. Voit suorittaa yrittäjän ammattitutkinnon saadaksesi kattavan kuvan yrittäjyydestä. Tarjolla on myös tiiviimpiä koulutuksia, joissa pääset syventymään esimerkiksi kirjanpitoon tai somemarkkinointiin.

Personal Trainerina sinun tulee motivoida asiakkaitasi tekemään kestäviä muutoksia heidän elämäntapoihinsa. Parannat mahdollisuuksiasi saada uusia asiakkaita päivittämällä asiantuntijuuttasi terveydestä ja ruokavaliosta. Voit esimerkiksi syventää tietojasi ravinnosta perehtymällä erityisruokavalioihin.

Jos haluat kehittyä valmentajana, voit opiskella lisää valmennusta ja johtamista. Life Coaching kursseilta saat kattavan käsityksen elämäntapavalmennuksesta. Katso myös muut valmentajille suunnatut täydennyskoulutukset. Personal Trainerin työ on ytimeltään asiakaspalvelutyötä. Hyvillä palvelutaidoilla varmistat, että asiakkaasi palaavat luoksesi ja suosittelevat sinua ystävilleenkin.

Mieti, haluatko jatkokouluttautua

Jos olet kiinnostunut jatkokouluttautumisesta, ota asia puheeksi esimiehesi kanssa. Sinulla voi olla mahdollisuus käyttää muutama päivä täydennyskoulutukseen tai työnantajasi saattaa olla valmis vastaamaan koulutuskustannuksistasi.

Aloita sopivan koulutuksen etsiminen pohtimalla mahdollisia aukkoja osaamisessasi ja miettimällä millä työsi osa-alueella voisit olla entistäkin parempi. Kysy esimieheltäsi ja kollegoiltasi vinkkejä sopivista koulutuksista. Antaako saamasi palaute ideoita täydennyskouluttautumiseen?

Tulevaisuuden näkymät

Kiinnostus terveyteen ja liikuntaan on kasvussa, mikä on positiivista liikunta-alan ammattilaisille. Liikunta-alan työpaikat ovat hajaantuneet monelle eri taholle. Liikunta-alan ammattilaisten työllisyystilanne on tällä hetkellä suhteellisen hyvä. Tulevaisuudessa kysyntä tulee todennäköisesti kasvamaan suurten ikäluokkien eläkkeelle siirtymisen myötä. Tuolloin yhä useammilla on aikaa liikkua ja varaa sijoittaa omaan hyvinvointiinsa.

Liittyvät ammatit: ravitsemusterapeutti

Lähteet: utbildning.se, studentum.fi

Viimeksi päivitetty: 18 heinä 2019

Nämäkin voisivat kiinnostaa sinua:

Viimeksi päivitetty 5.8.2019

Koulutus kestävän tulevaisuuden tiennäyttäjänä

Miten koulutusjärjestelmämme onnistuu vastaamaan Ilmastonmuutoksen, eriarvoistumisen ja työn murroksen kaltaisiin megatrendeihin? Millaisia taitoja meidän tulisi oppia kestävää tulevaisuutta varten? Lue asiantuntijan kommentit!

Lue lisää
Viimeksi päivitetty 4.10.2019

Haastattelussa Ilkka Koppelomäki: itsensä sisäinen kehittäminen

Ilkka Koppelomäki on aikaisemmin ollut aktiivinen urheilija ja urheiluhieroja. Kiinnostus itsensä kehittämiseen alkoi urheilun kautta ja vahvistui myöhemmin koulutuksen ohessa.

Lue lisää
Viimeksi päivitetty 24.1.2019

Täydennyskoulutusta hovimestarille

Murhamysteereissä hovimestari on yleensä syyllinen, mutta tosielämässä hän on ravintolasalien valtias. Hovimestari toimii ravintolan ravintolasalissa eräänlaisena myyntipäällikkönä sekä tarjoilijoiden esimiehenä.

Ura
Lue lisää
studentum.fi
Koulutusvinkkejä suoraan sähköpostiisi?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla! Saat koulutusvinkkejä ja tietoa ajankohtaisista teemoista osaamisen kehittämisen saralla.