Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset Etäopiskelu-osioon

Uraopas | viestintä, kulttuuri ja design

Uraopas | viestintä, kulttuuri ja design

Työskenteletkö kulttuurin, viestinnän tai muotoilun parissa ja harkitset lisäkouluttautumista? Etsitkö täydennyskoulutusta uuteen työnkuvaasi liittyen vai kiinnostaako osaamisen päivittäminen nykyisistä rooliasi silmälläpitäen? Ei muuta kun uusia tietoja, taitoja ja toimintamalleja keräämään!

Koulutusviidakossa navigoiminen ei ole aina simppeliä. Koulutus.fi:n Uraopas on koottu, jotta sinä löytäisit helpommin sen oikean täydennyskoulutuksen.

Voit aloittaa sopivien koulutusten kartoittamisen etsimällä roolisi oheisesta listasta ja lukemalla lisää soveltuvista täydennyskoulutuksista. Linkkien takaa löydät myös konkreettisia vinkkejä ja ehdotuksia, jotka auttavat sinua oikean koulutuksen löytämisessä.

Katso vinkkejä täydennyskoulutuksista:« Takaisin Uraoppaan etusivulle

« Kaikki ammatit A–Ö

Viimeksi päivitetty: 14 helmi 2019

Nämäkin voisivat kiinnostaa sinua:

Viimeksi päivitetty 11.7.2019

Täydennyskoulutusta testauspäällikölle

Uudet tietokonejärjestelmät testataan virheiden ja puutteiden havaitsemiseksi ennen niiden lanseerausta. Testauspäällikkö tarkkailee uusia järjestelmiä ja suunnittelee tietojärjestelmien käyttöönottoa. Testauspäällikkö tarvitsee esimies- ja tiimityötaitoja, sillä hänen alaisinaan työskentelee useita testaajia. Projektinhallinta Johtaminen Esimiestyö Ohjelmointi / Sovelluskehitys Projektinhall ...
Ura
Lue lisää
Viimeksi päivitetty 18.7.2019

Täydennyskoulutusta taideterapeutille

Taideterapeutti antaa sanalliseen ja kuvalliseen ilmaisuun perustuvaa terapeuttista hoitoa. Taideterapiassa kuvallista itseilmaisua käytetään vuorovaikutuksen välineenä. Hoitotapaa käytetään muun muassa psyykkisten kriisien ja ongelmien hoitona sekä mielenterveysongelmien ennaltaehkäisemisenä. Taideterapian tavoitteena on kehittää henkilön selvitytymiskeinoja, kasvattaa tietoisuutta ja auttaa koke ...
Ura
Lue lisää
Viimeksi päivitetty 7.8.2019

Täydennyskoulutusta kemistille

Kemisti tutkii aineiden ominaisuuksia ja reaktioita. Kemistin tehtävät riippuvat työpaikasta. Hän voi työllistyä laboratoriossa tehtävään tutkimustyöhön, markkinointiin, hallinnolliseen työhön tai laadunvalvontaan. Kemistien työpaikkoja ovat erilaiset tutkimuslaitokset, kemianteollisuus, yliopistot, oppilaitokset, kaupan ala sekä kuntien sairaala-, elintarvike- ja ympäristölaboratoriot.
Ura
Lue lisää
studentum.fi
Koulutusvinkkejä suoraan sähköpostiisi?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla! Saat koulutusvinkkejä ja tietoa ajankohtaisista teemoista osaamisen kehittämisen saralla.