Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Miten työpaikallasi opitaan uutta? 🧩 Vastaa kyselyyn ja voita leffaliput ➡

koulutus.fi:n Webinaaripäivä

Tule mukaan Webinaaripäivään!

Webinaaripäivässä pääset osallistumaan maksutta asiantuntijoiden vetämiin webinaareihin ja oppimaan uutta. Haluatko kuulla ensimmäisenä tulevista Webinaaripäivistä? Tilaa uutiskirjeemme ja saat tiedon sähköpostiisi!

Ohjelma 2.12.2021

KLO 9

Hyvinvointimme kaipaa yhteisöllisyyttä

Poikkeukselliset ajat nostavat esiin asioita, joita olemme tottuneet pitämään itsestäänselvyyksinä. Lähityössä spontaani mahdollisuus nähdä, tavata, keskustella, vaihtaa ajatuksia työyhteisön jäsenten kanssa on meille useimmille ollut aiemmin itsestään selvää. Kuluneet vajaa kaksi vuotta on muuttanut tilannetta: etätyössä itseohjautuvuus on tullut uudella tavalla arkeen mukaan. Webinaarissa teemana on työyhteisön yhteisöllisyys, sen merkitys hyvinvoinnillemme ja miten voimme yhteisöllisyydestä yhdessä huolehtia. Osallistuja saa konkreettisiä vinkkejä, miten yhteisöllisyyttä voi käytännössä tukea.

Asiantuntijana Tuula Kiuru-Ahvonen

KLO 10

Onnistu kirjallisessa asiakaspalvelussa

Millaisen kuvan yrityksesi haluaa antaa asiakkaille ja viestitäänkö sen mukaisesti asiakkaille sähköpostitse, tiketeissä ja chatissa? Tässä webinaarissa kuulet, millainen on asiakaslähtöinen tapa kirjoittaa ja kuinka kehitetään asiakaspalvelulle yhtenäistä tyyliä viestiä asiakkaille.

Asiantuntijana Benjamin Javne

KLO 11

Valjasta resilienssisi! Kuinka kasvattaa suorituskykyä muutoksessa?

Muutos on pysyvää. Halusimme tai emme. Miten selviytyä arjen turbulenssista, kun työpöydälle sataa koko ajan lisää niin pieniä kuin isompiakin muuttujia? Mikä on kykyni selviytyä muutoksesta? Millaisia keinoja on kasvattaa suorituskykyä muutoksessa (resilienssi)?  Varmista korkea suorituskykysi muutoksessa. Webinaarissa pohditaan muutoksen tehokasta läpivientiä henkilökohtaisella tasolla. Keinot soveltuvat hyvin myös organisaation muutoskyvykkyyden kehittämiseen.

Asiantuntijoina Emilia Rautiainen ja Noora Uitto

KLO 14

Someviestinnän näppärät ohjelmat

Oto-viestintää tekevälle julkaisun tulee olla helppoa, nopeaa ja sen pitää onnistua myös mobiilisti. Adoben Spark ja Premiere Rush sopivat tähän käyttöön. Tässä puheenvuorossa Janne Nummela Asiatalosta esittelee nämä Adoben kuukausimaksultaan edulliset sosiaalisen median julkaisuun tarkoitetut sovellukset. Esittelyssä on julkaisuun, brändiviestintään ja yhteiseen käyttöön hyvin soveltuva Adobe Spark sekä helppokäyttöinen, videoiden julkaisuun tarkoitettu Adobe Premiere Rush.

Asiantuntijana Janne Nummela

Ilmoittaudu Webinaaripäivään

Ilmoittautuminen 2.12.2021 tapahtumaan on sulkeutunut.

Asiantuntijat 2.12.2021

Tuula Kiuru-Ahvonen

Tuula Kiuru-Ahvonen

Luotain Consulting Oy

Tuula on ollut työelämässä 35 vuotta monenlaisissa tehtävissä: työntekijänä, päällikkönä, esimiehenä, johtajana, yrittäjänä, hallituksissa ja johtoryhmissä. 2013 lähtien hän on toiminut Luotaimessa johdon, esimiesten ja työyhteisöjen valmentajana, työnohjaajana ja kouluttajana. Hän on erittäin pidetty valmentaja, työnohjaaja ja coach. Tuulalla on erittäin paljon kokemusta työyhteisöjen kehittämisestä valmennuksen, työnohjauksen ja coachingin keinoin sekä esimiesten coachingista ja johtoryhmätyön kehittämisestä.

Benjamin Javne

Benjamin Javne

Marckwort

Benjamin Javne (KTM) on kokenut ja pidetty kouluttaja, jolla on yli 10 vuoden kokemus asiakaspalvelijoiden kouluttamisesta ja asiakaspalvelun kehittämisestä. Hänen erikoisosaamistaan on kirjallinen asiakaspalvelu. Javnella on pitkä kokemus asiakaspalvelun kehittämisestä eri alojen organisaatioissa ja hän on kirjoittanut kirjan Sujuvaa asiakaspalvelua sähköpostitse.  

Love it Valmennus

Emilia Rautiainen ja Noora Uitto

Love it Valmennus

Emilia Rautiainen on kannustava, inspiroiva ja aikaansaava itsensä johtamisen valmentaja ja tinkimätön naisjohtaja, joka vahvalla businesskokemuksellaan ja luovalla kehittämishalullaan on luotsannut monta erilaista tiimiä ja organisaatiota menestykseen. Noora Uitto on vuorovaikutustaidoilla oivalluttava itsensä johtamisen valmentaja sekä palvelumyynnin ja avainasiakkuuksien johtamisen mestari. Hän on jalostanut oppinsa ja kokemuksensa menestyksekkäästi lukuisten tiimien ja asiakkaiden käyttöön.

Asiatalo

Janne Nummela

Asiatalo

Asiatalon yrittäjä ja pääkouluttaja Janne Nummela on pitkän linjan ammattilainen viestinnän toteuttajana ja  kouluttajana. Jannen laaja kokemus takaa onnistuneen koulutuksen, oli kyseessä kohdennettu yrityskoulutus, yksityistunti tai tarjonnassa oleva avoin etäkoulutus. 

Osallistuminen

Webinaarit toteutaan suorina lähetyksinä. Kunkin webinaarin kesto on noin 30-40 minuuttia, sisältäen luennon ja kysymysosion. Voit esittää kysymyksiä asiantuntijoille chatin kautta. Liittyminen webinaareihin tapahtuu kätevästi omalta laitteelta.

Osallistumislinkit lähetetään kaikille ilmoittautuneille. Ilmoittautuminen on auki 1.12. klo 8 saakka.

Osallistumiseen tarvitset tietokoneen tai mobiililaitteen, jossa on Zoom-sovellus sekä internetyhteys. Kuulokkeiden käyttö on suositeltavaa. Osallistuminen on ilmaista.

Menneet tapahtumat

Webinaaripäivän 23.9.2021 asiantuntijat

Nenne Amnell

Nenne Amnell

Tiimicoach, työyhteisöpedagogi, onnistumisen mahdollistaja
Algu Oy

Coltrane Hassinen

Coltrane Hassinen

Yrittäjä, kouluttaja, visuaalinen suunnittelija
VISU-Opisto

Teila Tanner

Teila Tanner

Työyhteisövalmentaja
Valmennus Vuosikello

Heljä Ora

Heljä Ora

Organisaatioiden kehittäjä, avainhenkilövalmentaja

Webinaaripäivän 20.5.2021 asiantuntijat

Mika Purola

Mika Purola

Senior Coach, Projekti-Instituutti

Hannu Säkkinen

Hannu Säkkinen

Leadership Coach, Esimiesakatemia

Tom Suvanto ICF Professional Certified Coach (PCC) – SDI Partner & Master Facilitator, Positive Solutions

Tom Suvanto

ICF Professional Certified Coach (PCC) – SDI Partner & Master Facilitator, Positive Solutions

Webinaaripäivän 21.1.2021 asiantuntijat

Love it Valmennus

Emilia Rautiainen ja Noora Uitto

Love it Valmennus Oy

Lumi Gerguri, Mercuri International Oy

Lumi Gerguri

Sales Manager, Trainer, Mercuri International Oy

Heidi Enho, Power BI -koulutus

Heidi Enho

Kouluttaja ja konsultti, Corellia Helsinki

Mari Rosenlund

Mari Rosenlund

Valmentaja, Toisintekijät Oy

Webinaaripäivän 10.12.2020 asiantuntijat

Totti Karpela, Mielenrauha

Totti Karpela

Pääkouluttaja, Mielenrauha Koulutuspalvelut Oy

Perttu Laaksonen, Puhe Productions

Perttu Laaksonen

Koulutuspäällikkö, Puhe Production Oy

Satu Pitkämäki, Completo Consulting

Satu Pitkämäki

Perustaja ja CEO, Completo Consulting Oy

Raija Taskmill

Raija Harle

Agile Leadership Coach, Taskmill

Palaa sivun alkuun

Viimeksi päivitetty: 02 joulu 2021