Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili
koulutus.fi:n Webinaaripäivä

Tule mukaan Webinaaripäivään!

Webinaaripäivässä pääset osallistumaan maksutta asiantuntijoiden vetämiin webinaareihin ja oppimaan uutta!

Seuraava Webinaaripäivä pidetään syyskuussa 2021. Liity sähköpostilistallemme, ja saat tiedon Webinaaripäivästä ja muita koulutusvinkkejä suoraan sähköpostiisi!

Ohjelma 20.5.2021

Klo 9–9.40 Johtaminen poikkeustilanteessa ja sen jälkeen – mikä tulee muuttumaan?

Hannu Säkkinen, Leadership Coach, Esimiesakatemia

Klo 10–10.40 Mitä projektityössä pitäisi osata? Vahvista osaamistasi ja onnistut projekteissa!

Mika Purola, Senior Coach, Projekti-Instituutti

Klo 12–12.40 Coaching – business vai life?

Tom Suvanto, ICF Professional Certified Coach (PCC) – SDI Partner & Master Facilitator, CoachCompanion

Ilmoittaudu Webinaaripäivään

Tervetuloa mukaan seuraavaan Webinaaripäivään, joka pidetään syyskuussa 2021! Ohjelma ja ilmoittautuminen julkaistaan tällä sivulla.

Asiantuntijat 20.5.2021

Mika Purola

Mika Purola

Senior Coach, Projekti-Instituutti

Mikalla on pitkää kokemus henkilöstön kehittämistehtävistä ja projektinjohtamisesta. Hän valmentaa Adaprolla projektityön perusteita, ketteriä menetelmiä, ihmisten johtamista sekä IPMA-D ja -C sertifiointipreppauksia.

Hannu Säkkinen

Hannu Säkkinen

Leadership Coach, Esimiesakatemia

Hannulla on pitkä kokemus johtoryhmien, esimiestyön sekä työyhteisöjen kehittämisestä useissa eri maissa. Hannu on valmentanut urallaan yli 2000 johtajaa tai esimiestä ja on yksi alan johtavia valmentajia Suomessa. Hänet tunnetaan innostavasta ja asiantuntevasta otteestaan käsitellä ihmisten toimintaa. Hän toimii myös Lead Tutorina ja valmentajana Scotworkissa, joka on maailman johtava neuvottelutaitojen valmennusyritys.

Tom Suvanto ICF Professional Certified Coach (PCC) – SDI Partner & Master Facilitator, Positive Solutions

Tom Suvanto

ICF Professional Certified Coach (PCC) – SDI Partner & Master Facilitator, Positive Solutions

Tom Suvanto on sekä ICF-sertifioitu Coach (PCC) että SDI Partner & Master Facilitator ja hänellä on pitkä ja monipuolinen kokemus mukanaan. Hän on työskennellyt mm. toimitusjohtajana, varatoimitusjohtajana ja controllerina. Kokemuksesta on suuri hyöty, kun hän coachaa yksilöitä organisaatioissa ja yksityisesti auttaessaan ihmisiä pysymään oikealla suunnalla. Tom kouluttaa, kehittää ja coachaa yrityksiä sekä yksityishenkilöitä kohti tavoitteita.

Osallistuminen

Osallistumiseen tarvitset tietokoneen tai mobiililaitteen, jossa on Zoom-sovellus sekä internetyhteys. Kuulokkeiden käyttö on suositeltavaa. Osallistuminen on ilmaista.

Webinaarit toteutetaan Zoom-alustalla. Liittyessäsi mukaan webinaariin, hyväksy ohjelman käynnistyminen laitteellasi. Mobiililaitteella voi olla tarpeellista ladata ohjelman sovellus, mikäli sitä ei jo valmiiksi ole. Ohjelma kysyy sähköpostiosoitettasi ja/tai nimeäsi. Kirjoita ne annettuihin kenttiin ja klikkaa "Join". Sähköpostiosoitteesi ei näy muille osallistujille.

Webinaarit toteutaan suorina lähetyksinä. Kunkin webinaarin kesto on noin 30-40 minuuttia, sisältäen luennon ja kysymysosion. Voit esittää kysymyksiä asiantuntijoille chatin kautta.

Liittyminen webinaareihin tapahtuu kätevästi omalta laitteelta. koulutus.fi toimittaa osallistumislinkit ohjeineen ilmoittautuneille ennen Webinaaripäivää. Webinaaripäivästä pyritään tekemään tallenne/kooste, joka toimitetaan ilmoittautuneille. 

Menneet tapahtumat

Webinaaripäivän 21.1.2021 asiantuntijat:

Love it Valmennus Oy

Emilia Virtanen ja Noora Uitto

Love it Valmennus Oy

Emilia Virtanen on itsensä johtamisen valmentaja ja tinkimätön naisjohtaja, joka vahvalla businesskokemuksellaan ja luovalla kehittämishalullaan on luotsannut monta erilaista tiimiä ja yritystä menestykseen. Noora Uitto on erinomaisilla sosiaalisilla ja vuorovaikutustaidoilla oivalluttava itsensä johtamisen valmentaja, joka on monien eri valmentajien, niin suomalaisten kuin kansainvälistenkin, siivittämän kehityksen kautta jalostanut oppinsa lukuisten tiimien ja asiakkaiden käyttöön.

Lumi Gerguri, Mercuri International Oy

Lumi Gerguri

Sales Manager, Trainer, Mercuri International Oy

Intohimona psykologia, kaupankäynti ja itsensä kehittäminen - Lumi Gerguri on työskennellyt menestyksekkäästi myynnin parissa jo teini-iästä lähtien ja valmentanut satoja eri rooleissa toimivia ihmisiä innostumaan ja onnistumaan myyntityössä. Mercuri International Oy:ssä Lumin vastuulla on uusasiakashankinta ja neuvottelut, kehittämisprojektien käynnistämiset sekä asiakastyötä tekevien henkilöiden valmentaminen.

Heidi Enho, Power BI -koulutus

Heidi Enho

Kouluttaja ja konsultti, Corellia Helsinki

Heidi Enho toimii vanhempana kouluttajana ja konsulttina Corellia Helsinki -asiantuntija- ja koulutusyrityksessä. Lisäksi hän kirjoittaa suosittua HExcelligent.fi -blogia ja on ollut käynnistämässä suomalaista Power BI -käyttäjäkerhoa. Heidi on yksi harvoista suomalaisista asiantuntijoista, jotka ovat saavuttaneet Microsoftin arvostetun Most Valuable Professional tunnustuksen (vuosina 2015-2020).

Mari Rosenlund

Mari Rosenlund

Valmentaja, Toisintekijät Oy

Mari Rosenlund on Toisintekijöiden organisaatio- ja tiimivalmentaja, onnistumisten etsijä, inhimillinen vaatija ja näkökulmien moninkertaistaja. Mari on voimavarakeskeinen työnohjaaja (STOry) ja työelämän asiantuntija, joka työkseen kohtaa erilaisia ihmisiä, tiimejä ja työyhteisöjä itsensä johtamisen, tiimiytymisen ja vuorovaikuttamisen näkökulmista.

Webinaaripäivän 10.12.2020 asiantuntijat:

Totti Karpela, Mielenrauha

Totti Karpela

Pääkouluttaja, Mielenrauha Koulutuspalvelut Oy

Perttu Laaksonen, Puhe Productions

Perttu Laaksonen

Koulutuspäällikkö, Puhe Production Oy

Satu Pitkämäki, Completo Consulting

Satu Pitkämäki

Perustaja ja CEO, Completo Consulting Oy

Raija Taskmill

Raija Harle

Agile Leadership Coach, Taskmill

Viimeksi päivitetty: 26 touko 2021