Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili
koulutus.fi:n Webinaaripäivä

Tule mukaan Webinaaripäivään!

Webinaaripäivässä pääset osallistumaan maksutta asiantuntijoiden vetämiin webinaareihin ja oppimaan uutta!

Ohjelma 21.1.2021

Klo 9-9.40 Ajanhallinnan keinoja uudessa arjessa

Tässä webinaarissa Emilia ja Noora Love it Valmennus Oy:stä antavat sinulle konkreettisia vinkkejä ja hyödyllisiä keinoja ajanhallintasi tehostamiseen, jotka voit ottaa käyttöösi heti. Niiden avulla luot itsellesi hallittua arkea, saat työpöydän kaaoksen kuriin esimerkiksi tehokkaiden tehtävälistojen avulla ja selätät kiireen ja stressin tunteen!

Asiantuntijat: Emilia Virtanen ja Noora Uitto, Love it Valmennus Oy

Klo 10-10.40 Etämyynnin huipulle!

Tässä webinaarissa Lumi Gerguri Mercuri International Oy:lta kertoo, mitä sinun tulee ottaa huomioon, kun valmistaudut virtuaalisiin myyntineuvotteluihin sekä miten toteutat ne vakuuttavasti ja tuloksellisesti. Tämän lisäksi saat hyödyllisiä vinkkejä ja malleja, joiden avulla kehität itsevarmuuttasi, etämyyntitaitojasi ja vaikutat asiakkaisiin entistä vahvemmin.

Asiantuntija: Lumi Gerguri, Mercuri International Oy

Klo 12-12.40 Aito kohtaaminen työelämässä

Kohtaamalla itseämme ja toisiamme rakennamme luottamusta. Luottamus rakennetaan ihmisten kesken; ajattelun, tunteiden ja toiminnan kautta. Luottamuksella vahvistetaan sitoutumista, turvallisuutta, innovatiivisuutta ja johtamista; niin itsen kuin muiden. Luottamuksella ja tunnejäljellä on suora korrelaatio myös myyntiin. Tuotteita ja palveluja voidaan kopioida, mutta aidosta kohtaamisesta syntynyttä tunnejälkeä ei koskaan! 

Webinaarista saat vastauksia mm. siihen, mitä hyötyä aidosta kohtaamisesta on ja miten asiakas tai yhteistyökumppani kohdataan aidosti.

Asiantuntija: Mari Rosenlund, Toisintekijät Oy

Klo 13-13.40 Power BI – hyviä käytäntöjä raporttien suunnitteluun ja toteutukseen

Power BI on hieno sekä monipuolinen raportointi- ja analysointityökalu, joka taipuu vaikka mihin ja sepä se haaste usein onkin. Tekeminen saattaa vaatia paljon teknistä taustatyötä, datan muokkausta ja yhdistelyä, virheiden selvittelyä sekä laskentalogiikan koodausta, mutta teknisen toimivuuden lisäksi raporttien pitää myös olla ulkoasultaan viimeisteltyjä, selkeitä, havainnollisia ja helppokäyttöisiä.

Ethän unohda raporttien loppukäyttäjää! Tervetuloa kuulemaan hyödyllisiä raporttien suunnittelua ja toteutusta tukevia hyviä käytäntöjä.

Aiantuntija: Heidi Enho, Corellia Helsinki Oy


Ilmoittaudu Webinaaripäivään

 Ilmoittautuminen on sulkeutunut. Kiitos mielenkiinnostasi tapahtumaan kohtaan!

Asiantuntijat 21.1.2021

Love it Valmennus Oy

Emilia Virtanen ja Noora Uitto

Love it Valmennus Oy

Emilia Virtanen on itsensä johtamisen valmentaja ja tinkimätön naisjohtaja, joka vahvalla businesskokemuksellaan ja luovalla kehittämishalullaan on luotsannut monta erilaista tiimiä ja yritystä menestykseen. Noora Uitto on erinomaisilla sosiaalisilla ja vuorovaikutustaidoilla oivalluttava itsensä johtamisen valmentaja, joka on monien eri valmentajien, niin suomalaisten kuin kansainvälistenkin, siivittämän kehityksen kautta jalostanut oppinsa lukuisten tiimien ja asiakkaiden käyttöön.

Lumi Gerguri, Mercuri International Oy

Lumi Gerguri

Sales Manager, Trainer, Mercuri International Oy

Intohimona psykologia, kaupankäynti ja itsensä kehittäminen - Lumi Gerguri on työskennellyt menestyksekkäästi myynnin parissa jo teini-iästä lähtien ja valmentanut satoja eri rooleissa toimivia ihmisiä innostumaan ja onnistumaan myyntityössä. Mercuri International Oy:ssä Lumin vastuulla on uusasiakashankinta ja neuvottelut, kehittämisprojektien käynnistämiset sekä asiakastyötä tekevien henkilöiden valmentaminen.

Heidi Enho, Power BI -koulutus

Heidi Enho

Kouluttaja ja konsultti, Corellia Helsinki

Heidi Enho toimii vanhempana kouluttajana ja konsulttina Corellia Helsinki -asiantuntija- ja koulutusyrityksessä. Lisäksi hän kirjoittaa suosittua HExcelligent.fi -blogia ja on ollut käynnistämässä suomalaista Power BI -käyttäjäkerhoa. Heidi on yksi harvoista suomalaisista asiantuntijoista, jotka ovat saavuttaneet Microsoftin arvostetun Most Valuable Professional tunnustuksen (vuosina 2015-2020).

Mari Rosenlund

Mari Rosenlund

Valmentaja, Toisintekijät Oy

Mari Rosenlund on Toisintekijöiden organisaatio- ja tiimivalmentaja, onnistumisten etsijä, inhimillinen vaatija ja näkökulmien moninkertaistaja. Mari on voimavarakeskeinen työnohjaaja (STOry) ja työelämän asiantuntija, joka työkseen kohtaa erilaisia ihmisiä, tiimejä ja työyhteisöjä itsensä johtamisen, tiimiytymisen ja vuorovaikuttamisen näkökulmista.

Osallistuminen

Osallistumiseen tarvitset tietokoneen tai mobiililaitteen, jossa on Zoom- ja Teams-sovellus sekä internetyhteyden. Kuulokkeiden käyttö on suositeltavaa. Osallistuminen on ilmaista.

Webinaarit toteutetaan Zoom ja Microsoft Teams -alustoilla. Liittyessäsi mukaan webinaariin, hyväksy ohjelman käynnistyminen laitteellasi. Mobiililaitteella voi olla tarpeellista ladata ohjelman sovellus, mikäli sitä ei jo valmiiksi ole. Ohjelmat saattavat kysyä sähköpostiosoitettasi ja/tai nimeäsi. Kirjoita ne annettuihin kenttiin ja klikkaa "Join". Sähköpostiosoitteesi ei näy muille osallistujille.

Webinaarit toteutaan suorina lähetyksinä. Kunkin webinaarin kesto on noin 30-40 minuuttia, sisältäen luennon ja kysymysosion. Osa webinaareista toteutetaan luentotyyppisinä, osassa on mukana enemmän vuorovaikutuksellisuutta. Voit esittää kysymyksiä asiantuntijoille chatin kautta.

Liittyminen webinaareihin tapahtuu kätevästi omalta laitteelta. koulutus.fi toimittaa osallistumislinkit ohjeineen ilmoittautuneille ennen Webinaaripäivää. Webinaaripäivästä pyritään tekemään tallenne/kooste, joka toimitetaan ilmoittautuneille. 

Menneet tapahtumat

Webinaaripäivän 10.12.2020 asiantuntijat:

Totti Karpela, Mielenrauha

Totti Karpela

Pääkouluttaja, Mielenrauha Koulutuspalvelut Oy

Perttu Laaksonen, Puhe Productions

Perttu Laaksonen

Koulutuspäällikkö, Puhe Production Oy

Satu Pitkämäki, Completo Consulting

Satu Pitkämäki

Perustaja ja CEO, Completo Consulting Oy

Raija Taskmill

Raija Harle

Agile Leadership Coach, Taskmill

Viimeksi päivitetty: 20 tammi 2021