Arvioinnit aiheesta Projektityön perusteet

Keskiarvo: 4,4


Inesa Välilä, Bayer Oy

Koulutuksen sivu ja sen rakenne on toimiva ja käyttäjäystävällinen. Koulutuksen sisältö on hyvä, mutta hieman liian ympäripyöreä. Koulutus vaadi jotain taustatietoa. Osallistuminen täysin ilman sitä on hankalampi, koska jää epävarma fiilis. Olisin halunnut, että koulutuksessa olisi käyty enemmän vääriä vastauksia ja perusteluita miksi jotain ei ...

Näytä lisätiedot
Anni

Koulutus oli tiivis mutta antoi uutta tietoa ja työkaluja projektityöskentelyyn liittyen.

Heikki Joutsen, Nokian Renkaat

Koulutus oli tarpeeksi pienessä ryhmässä, jotta koulutuksesta sai paljon irti. Parasta koulutuksessa on ryhmätyöt ja etenkin niiden purku, josta itse oppii parhaiten.

Terhi Aittonen, 2M-IT

Koulutuksen ajankohta olisi ollut parempi alkuviikosta kuin viikonloppua vasten. Koulutuksen tila ja järjestelyt muutoin hyvät. Kouluttaja ei ollut kovin vastaanottavainen kommenteille tai keskustelulle, vaikka sitä alussa painottikin ja se epämotivoi koulutukseen osallistujia olemaan aktiivisia. Sisältö itsessään oli peruskertausta. AI harjoitu...

Näytä lisätiedot
Henna Jurvakainen Osuuskauppa Arina

Hyvä ja hyödyllinen koulutus kenelle vaan, joka projekteissa työskentelee. Mahtavaa, kun kouluttaja rikastaa teoriaa omilla kokemuksilla, mitä olisi ehkä voinut olla vieläkin enemmän, koska erimerkit olivat niin hyviä. Koulutettavien väliselle keskustelulle ja kokemuksen jaolle oli tosi vähän aikaa, mikä olisi tuonut hyödyllistä vertaiskokemusta...

Näytä lisätiedot
Teemu Uimonen, Karzasol Oy

Pidin paljon. Kaikki uutta asiaa. Tekoälyn hyödyntäminen ja järjestelmälliset keinot ja nimet asioille (saa raamit ja tukiverkon toiminnan kehittämiselle). Kiitos!

Liisi Pohjola, 2M IT

Koulutus oli hyvä ja napakka tiivistelmä projektityön perusteista. Kouluttaja puhui selkeästi ja rauhallisesti. Tauotus päivissä oli sopivaa, ehkä toisen päivän pituudesta olisin tunnin voinut ottaa pois (vastaavasti ensimmäinen päivä pidempi?). Kokonaisuutena oikein hyvä. Miinusta paikasta, jossa ei oikein ikkunoita ja näin ollen mahdollisuutta...

Näytä lisätiedot
Eva Villanen, Aurubis Finland Oy

Pidin koulutuksen käytännönläheisyydestä ja siitä, että päivät olivat rytmitetty mukavasti. Odotan kovasti, että pääsen soveltamaan oppeja käytäntöön.

Merita

Kattava koulutuskokonaisuus projektityöhön.

Heidi Koponen

Hyvää perusasiaa projekteiden johtamisesta. Miellyttävä kouluttaja ja hyvä tauotus.

Katja Pärssinen, 2m-it

Sain koulutuksesta perustietoa projektityöstä ja mukava, kun koulutuksessa eritasoisia projektityön osaajia. Oli helppo olla mukana ja seurata koulutusta.

Pirjo Nieminen

hyvin tuli kerrattua projekteihin liittyviä perusasioita

Kaisa Kotamies, Edita Prima Oy

Oli hyödyllinen. Harjoitukset oli suunniteltu hyvin. Ne avasivat peruskäsitteitä, niiden tunnistamista, suhteita ja tarpeellisuutta tosi konkreettisesti. Helpolla ei päästy, mutta hauskaa oli. Ja siinä sivussa tuli käytyä läpi tosi paljon asiaa.

Jaana Saarela

Hyvä koulutuskokonaisuus.Hyvät ryhmätyöt, joiden avulla pääsi konkreettisesti miettimään projektin sisältöä. Pidin tavasta yhdistää teoriaa ja käytännön harjoituksia. Tekoälyn käyttö myös hyvä, koska kaipasinkin promptien tekemiseen opastusta. Sain hyviä ajatuksia ja ideoita omaan työhöni.

Antti

Pidin, työhöni uusia työkaluja, riittävän konkreettinen

Teuvo Arolainen

Johdonmukainen, kattava, asiantunteva, rento.

Tero Intala, Pihla Group Oy

Koulutus oli hyvä ja erityisesti tykkäsin käytännön läheisistä työskentelytavoista.

Minttu K.

Käytännön soveltaminen oli parasta. Ei käytetty aikaa turhiin kalvosulkeisiin, vaan opeteltiin projektityön osa-alueiden haltuunottoa tekemällä. Koulutus antoi hyviä eväitä tulevaan ja vahvisti jo aiemmin projektityöstä opittua. Kouluttaja oli innostava ja hyvä fasilitoimaan. Kouluttajan monipuolinen kokemus ja kokemusten jakaminen oli iso pluss...

Näytä lisätiedot
Arttu Luoma-Kyyny/ Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy

Mielestäni parin päivän setti oli erittäin hyvä! Olin aikaisemmin ollut Profession projektinhallinnan menetelmät kurssilla, ja se tuntui olevan liiankin teoriapainotteista verrattuna tähän Mika Purolan vetämään settiin. Oli mielekästä tehdä ryhmissä käytännönharjoituksia ja käydä läpi perus fasilitointimenetelmiä jotka helppo heittää omaan pro...

Näytä lisätiedot
Satu Pulkkinen, 2M-IT

Loistava kokonaisuus, hyvä kouluttaja, ymmärrettävästi kerrottu asia. Kouluttaja onnistui luomaan loistavan ryhmähengen ennestään tuntemattomien välille lyhyessä ajassa.

Hanna Syysmäki 2M-It Oy

Hyödyllinen ja asiapitoinen projektinhallinnan koulutus. Antaa hyvät perustiedot projektinhallinnasta ja menetelmistä. Hyvä vaihtoehto myös valmennukseksi IPMA D sertifikaatin suoritusta edeltävästi. Ryhmätehtävien avulla asiat konkretisoituivat teoriasta käytäntöön.

Päivi Lentovaara-Msadek

Koulutus oli todella hyvä, juuri sopiva minunlaisille uusille projektipäällikön aluille. Kouluttaja oli innostava eikä ryhmätöiden tekeminenkään ollut mitään tervanjuontia, kuten joskus ne saattavat olla. Ryhmäkoko 6 hlöä oli ihanteellinen! Ehdittiin käymään molempien ryhmien tuotokset läpi ilman kiireen tuntua.

Piia Volanen, Osuuskauppa KPO

Pidin koulutuksesta kovasti. Olen käynyt vastaavan koulutuksen joskus vuosia aiemmin ja nyt tulin kertaamaan ennen uutta isompaa projektiani. En yleensä pidä kovinkaan paljon ryhmätöistä, mutta tällä kertaa ne olivat tosi kivoja ja osaltaan tähän tietysti vaikutti mukana työryhmä :-)

Susanna Järvi 2M-IT Oy

Erittäin hyvä koulutus. Teorian ja harjoitusten suhde sopiva. Tästä on hyvä lähteä kehittämään näitä oppeja käytännössä.

Minä

Kahden päivän koulutus oli tiivis, mutta hyvin rytmitetty. Sisältöön oli helppo keskittyä ja ryhmätehtävät osallistivat case-projektien suunnitteluun monipuolisesti. Suosittelen.

Heini Salo

Käytännönläheinen valmennus, napakalla sisällöllä ja aikataululla. Paljon sain oppia tuleviin projekteihin. Kiitos :)

Petri Hopiavuori, Atria

Hyvä ja toimiva perustason kokonaisuus!

Laur Autio, 2M-IT

Koulutuksen rytmitys ja tempo oli erittäin hyvä. Harjoitukset toivat hyvin konkretiaa oppimiseen.

Arja Wahrman, FVR-Suomen rokotetutkimus

Koulutus oli hyvin osallistava, sai hyviä ideoita projektien läpiviemiseen.

Tiia Karhu, FVR

Kiitos, mukava osallistava koulutus. Paljon uusia ajatuksia ja näkökulmia

Heidi Mustalammi, Fimea

Koulutus oli erittäin hyvä ja innostava. Tästä sai hyviä työkaluja ja vinkkejä projektin vetämiseen ja varsinkin alkuvaiheen suunnitteluun. En muista aikaisemmin koskaan olleeni minkään koulutuksen jälkeen näin innoissani kyseisestä aiheesta. Kiitos!

Satu Hurme

Kuten yllä :) Mutta osa asioista, joita oli tentissä, ei tullut selkeästi esille koulutuksessa. Sekä tentin suhteen antaisin palautetta, että oppimisen kannalta noin tiukka arviointi ei johda oppimiseen. Olisi hyödyllistä nähdä oikeat vastukset ja oppia lisää sitä kautta. Sekä ikään kuin ansaita oppimisen jälkeen sertifiointi. Se harmittaa kovas...

Näytä lisätiedot
Sini Keski-Korsu

Osallistava ja vahvasti kiinni tekemisessä!

-

Oikein mukava koulutus, erittäin hyvä sellaiselle jolla ei ole juurikaan kokemusta tai tietoa aiheesta. Keskustelulle olisi voinut jättää hieman enemmän tilaa, esim. ryhmätöiden jälkeen koko kurssin kesken.

Anniina Kivelä, 2M-It

Koulutus oli todella hyödyllinen ja valmisti tuleviin projekteihin. Ryhmätyöt antoivat hyvin käytännön esimerkkejä ja työkaluja jatkoon.

Kaisa Tiainen, Vitec Futursoft Oy

Koulutus oli rakennettu todella hyvin, sopivasti teoriaa ja käytännön tekemistä sopivan kokoisissa ryhmissä. Sisältö oli todella kattava ja eri vaiheet käytiin hyvin läpi konkreettisten esimerkkien kautta, jolloin niitä oli helpompi sisäistää. Sain paljon varmuutta ja työkaluja työelämää varten, kiitos!

Marko

Hyvä ja tiivis sisältö asiantuntevasti vedettynä. Hyviä käytännön esimerkkejä ja harjoituksia.

Hanna Laitinen, 2M-IT Oy

Projektityön perusteet koulutus oli osallistava ja käytännönläheinen. Koulutuksesta sai paljon vinkkejä ja näkökulmia omaan työhön. Järjestelyt toimivat hyvin ja kouluttaja sai kaikki osallistumaan koulutukseen hyvin.

Rasmus Hartikainen, 2M-IT Oy

Hyviä oppeja jo aiemminkin projektipäälliköinä toimineille

Mikko Väisänen

Koulutus oli hyvin suunniteltu ja järkevä kokonaisuus. Kouluttajan omat kokemukset elävöittivät koulutusta ja toivat hyviä näkökulmia.

Henna Kuskelin

Simppeleitä käyttökelpoisia menetelmiä, joilla pääsee hyvin alkuun.

Pauliina Hankonen /Lehtipiste Oy

Koulutus oli selkeä, kattava ja juuri niitä asioita joita oletinkin saavani koulutukselta. Malli tehdä ryhmätöitä toimi erityisen hyvin, koska siinä pääsi

Jani Pietilä, Fintraffic ANS

Hyvin jäsennelty kokonaisuus, joka avasi omalla kohdalla erityisesti projektin eri osa-alueiden sisältöä ja merkitystä projektin kulun ja kokonaisuuden kannalta.

Timo Erkkilä, Ahlström Konsernipalvelut Oy

Koulutuksesta sai hyvät perustiedot projektitoiminnasta, lähtien projektisalkun hallinnasta ja projektin asettamista aina projektipäällikön käytännön tehtäviin. Kouluttajat olivat osaavia. Ryhmätyöt olivat hyviä, ei ollut liikaa powerpointien tuijottamista.

Mirka Kuivikko

Koulutus oli johdonmukainen, tiivis mutta silti pystyttiin panaeutua ja perehtyä itse projektityöhön. Todella hyvä kurssi.

Joonas Korpi

Hyvä ja hyödyllinen koulutus projektien johtamiseen ja arviointiin.

Kaisa Sipiläinen, Reila Oy

Koulutuspäivät olivat sisällöltään mielenkiintoisia ja työhön helposti rinnastettavissa. Kouluttajat ja muu osallistujaporukka mukavaa ja innostavaa. Ryhmätyöt hyviä ja antoisia. Kiitos!

Krista Holmberg

Koulutus oli kattava projektin perusasioista koostuva kokonaisuus. Vaikka monet asiat olivatkin tuttuja jo ennestään eikä varsinaisesti tullut niin paljon täysin uutta, oli hyvä saada jäsenneltyä asioita itselle harjoitusten kautta sekä käydä niitä läpi myös projektipäällikön tekemisten näkökulmasta. Mielenkiintoinen koulutus ja aika meni tosi n...

Näytä lisätiedot
Katriina Paavilainen

Koulutus oli silmiä avaava kokonaisuudessaan. Sai hyvät tiedot projektityön perusteista ja jatkossa on varmasti helpompi olla asiantuntijanakin projekteissa.

Hanna Willner

Hyvä koulutus, jossa käytiin läpi järjestelmällisesti projektityön käytäntöjä.

Arttu A, Nokian raskaat renkaat

Hyvä ja silmiä-avaava koulutus. Antoi hyvät lähtötiedot ja perusteet projektityölle. Perustermit ja käsitteet käytiin läpi sekä oppi mielenkiintoisia oivalluksia projektityöstä. Keskustelut ja osallistavat tehtävät pienryhmissä olivat hyviä. Osa luentokalvoista hypittiin vauhdilla läpi ja ehkä projektien toteutusvaiheen sekä lopetukseen tutustum...

Näytä lisätiedot
Sanna Jalonen, 2M-IT Oy

Selkeä ja ytimekäs kokonaisuus. Harjoitukset pääosin hyviä.

Vesa Huovinen

Hyvä perusasioiden kertauskurssi, vaikka olenkin tehnyt projektityötä jo yli 10v

Lassi Lehosmaa, Osuuskauppa Keskimaa

Sain hyvän pohjainformaation liittyen projektien hallintaan. Paljon käytännön työkaluja ja vinkkejä. Oma ymmärrys siitä mitä pitää tehdä (ja mitä tehdä vähemmän) kasvoi paljon. Erittäin hyödyllinen koulutus, joka olisi ollut hyvä käydä jo aikaa sitten.

Christian Toivo, Caruna Oy

Mielestäni koulutus oli erittäin hyödyllinen ja antoi uudenlaista näkökulmaa projektityön tekemiseen. Ehdottomasti suosittelisin kurssia myös muille!

Hanne Wikberg, Fortum

Hyvä kurssi kaikille projektipäälliköille. Konkreettiset koulutuksen aikana tehtävät harjoitukset toivat teorian käytäntöön!

Sari Silfver, 2M-IT Oy

Koulutus oli erittäin hyvä ja selkeä. Esimerkit olivat kuvaavia ja ryhmätyöt avasivat vielä asioita hyvin keskutelun kautta.

Anu Tepponen, 2M-IT Oy

Hyvä peruskoulutus, ei kapulakieltä, kouluttaja piti koulutuksen mielenkiintoisena loppuun asti.

Outi Räikkönen, 2M-IT

Aivan huippu koulutus! Mukaansatempaava, havainnollistava ja todella avaava! Hyvin toteutettu. Valmentaja oli osallistava ja huippuammattilainen, kiitos näistä eväistä!

Ville Teppola

Projekti antoi useita näkökulmia yli alojen rajapintojen. Projektien roolit tulivat selväksi ja oli helppo kuvitella esimerkkiskenaariot. Kouluttaja piti opetuksen elävänä ja tylsistymisestä ei ollut tietoakaan.

KSS Verkko

Hyvä paketti, joka kokosi asioita yhteen.

Sami Mailasalo, Infocare Oy

Mielestäni koulutus oli erinomainen ja toi paljon uusia näkökulmia projektin etenemiseen ideasta loppuun saamiseen. Pidän kurssia hyvin hyödyllisenä ja voin suositella kaikille, jotka ovat projektien kanssa tekemisissä.

Minna Kaihovaara

Pidin valmennuksesta, livetoteutus toimi mukavasti pienellä ryhmällä ja ryhmässä oli mukava yhteishenki. Pidin myös valmentajan tavasta valmentaa ja erityisesti monista mielenkiintoisista esimerkeistä. Vielä olisi voinut olla mielenkiintoista päästä pureutumaan yksityiskohtaisemmin oman case-projektin pariin valmennuksen aikana.

Viivi

Koulutuksessa oli mukava ja inspiroiva tunnelma. Paljon hyviä käytännön vinkkejä ja esimerkkejä sekä sopivasti osallistavaa toimintaa ryhmätöiden ja pohdintatehtävien avulla. Aikataulussa pysyttiin hyvin ja tahti oli oppimisen kannalta sopiva.

Oona Väänänen, Jollas Instituutti

Valmennus antoi erittäin paljon hyödyllistä tietoa ja työkaluja projektin johtamiseen. Erityisesti pidin erilaisisista malleista ja matriiseista, joiden avulla projektia on helppo konkretisoida ja visualisoida myöskin projektiryhmäläisille. Päivissä oli sopivassa suhteessa kuuntelemista, aktiivista osallistumista sekä ryhmätyöskentelyä. Nämä opi...

Näytä lisätiedot
Eetu Pehkonen

Jäi hyvä mieli ja fiksumpi olo. Haastoi omaa ajattelua projektin ja johtamisen suhteen.

Mika Liehu

Koulutus oli erittäin hyvä. Vetäjä osasi esimerkeillä ja hyvin mukaan ottavalla tyylillä viedä kouluutuksen läpi. Myös viiden hengen ryhmämme oli hyvin mukana koko koulutuksen ajan.

2M-IT

Napakka, informatiivinen koulutus. Hyvä, pieni ryhmä jossa syntyi sisältöä tukevaa vuorovaikutteisuutta.

Tarja Kopu

Koulutus oli hyvä, selkeä ja käytännönläheinen. Kouluttaja oli erinomainen. Aitojen projektisuunnitelmien hyödyntäminen auttoi hahmottamaan asioita ja viritti ajatukset kulloiseenkin tehtävään.

Jari Järvinen, Infocare Oy

Olen kohdaltani todella valaistunut, pein ryhmä, mutta sitäkin antoisampi, todella intensiivinen, hyvillä esimerkki kertomuksilla maustettu, osaavan ohjaajan opissa paistettu, kahden päivän sessio. Aivan haltioissa olen ja heti otan työkalut käyttööni jo olemassa olevaan projektiini.Kiitos!

Marjo Alppirinne

Koulutus oli erinomainen kokonaisuus koko projektinhallinnan läpiviennin näkökulmasta. Herätti ajatuksia oman esimerkkiprojektin osalta monessa kohdin, vaikka sisällöllisesti asia periaatteessa oli hyvinkin tuttua.

Ramirent Finland Oy

Koulutuksessa käytiin läpi projektin elinkaari ja terminologia. Selkeä perehdytys, jonka pohjalta voi lähteä vaikka itse opiskelemaan lisää. Harmillisesti parkkimaksu ei kuulunut koulutuksen hintaan.

Matti Sonck, Fortum

Opetus oli todella miellyttävää ja samalla erittäin osaavaa ja tuli kokemuksella. Ryhmätyöt olivat erittäin hyvä tapa konkretisoida, ne saivat ajatukset liikkeelle olematta kuitenkaan liian vaativia ja stressaavia. Ainoana miinuksena, toisen päivän lopulla tuli aika kiire juosta kurssin viimeisiä osioita läpi "kalvosulkeisina". Käytännön jär...

Näytä lisätiedot
Kati Tilli, Ramirent Oy

Projektinhallinnan perusteet -kurssilla kahden päivän aikana perehdyttiin perusteellisesti projektinhallinnan perusasioihin. Suuren teoriamäärän lisäksi pääsimme pienryhmissä viemään oppeja eteenpäin käytännön harjoitteilla, jotka oli valittu koulutukseen tulleiden henkilöiden ennakkotehtävänä olleista projekteista. -Kurssilla oli rento ja kesk...

Näytä lisätiedot
Janne Tamminen, Norilsk Nickel Harjavalta Oy

Koulutuksen vetäjä oli selkeästi asiansa tunteva ja osasi vetää luennot niin, että mielenkiinto pysyi yllä. Kurssimateriaalia oli paljon, mutta siitä karsittiin osa ja lopputulos oli melko selkeä. Kurssin keskeistä sisältöä oli nähdäkseni termien hallinta ja niiden merkityksiä avattiin sopivasti. Pieni osa määritelmistä meni ristiin omien käs...

Näytä lisätiedot
Vilho Hakala

Pidin todella paljon. Kouluttaja oli innostava ja sai ajattelemaan kurrsin asioita oman työn/projektien kautta. Ajattelen, että kurssin jälkeen pystyn helpottamaan ja organisoimaan paremmin töitäni. Koulutuspaikka oli hyvä ja tarjoilut koulutuksen aikana olivat erinomaiset.

Paula Puhakainen

Koulutus oli todella kattava ja hyvin järjestetty. Paljon tekstiä ja case tehtäviä, mikä teki kurssista helposti lähestyttävän ja ymmärrettävän tällaiselle kuka ei ole ollut projekteissa kuin asiantuntijaroolissa. Enemmän olisin kuullut käytännön esinmerkkejä/tapahtumia onnistuneista ja epäonnistuneista projekteista.

Nepton Oy

Koulutuksesta sai uutta näkökulmaa työhön ja intoa uusiin projekteihin. Erityiskiitos innostavalle ja inspiroivalle kouluttajalle. Miasta huokui hänen projektityön ammattilaisuus ja innokkuus mentoroida meitä muita!

Laura Kokkila, Huld Oy

Erittäin hyvä ja tiivis koulutus. Oli riittävästi vaihtelua tekemisessä, ettei tarvinnut vain istua ja kuunnella koko aikaa. Pysyi virkeänä ja aika kului nopeasti, kun ei ollut puuduttavaa "luennointia", tosin edes ne "luento"osuudetkaan eivät tuntuneet tylsiltä.

Kari Myllymäki

Osaava kouluttaja ja hyvä ryhmä. Mielenkiintoiset keskustelut.

Ari Räsänen, Vaisala Oyj

Melko pikainen läpikäynti aiheesta, mutta sai riittävän kuvan aiheesta. Kouluttaja oli ammattitaitoinen sekä aiheen että opetusmenetelmien suhteen.

Petri Kiiski, Kela

Ennakkoasenne ja odotus oli, että koulutus olisi hyvinkin teoriapainotteista, mutta koulutus olikin todella käytännönläheistä ja esimerkein johdottua. Kouluttaja oli aivan loistava ja innostava!

Juha Keränen, HKL

Koulutus laajensi käsitystäni projektin vetämisestä ja syvensi ymmärrystä projektin johtamisesta. Koulutus oli laadukkaasti toteutettu ja toi uusia oivalluksia.

Juha Keränen, HKL

Koulutus oli mielenkiintoinen ja avasi projektitoimintaa ja selkeytti ajatuksia.

Teemu Eerola, MTC Flextek Oy Ab

Koulutus oli mielenkiintoinen ja hyvin järjestetty

Katri O.

Kouluttaja oli pedagogisesti taitava ja muutenkin tosi osaava. Kurssi oli mielenkiintoinen, tärkeitä asioita painotettiin ja sain hyödyllisiä työkaluja. Kivasti oli ryhmätöitä niin että keskittyminen pysyi vaikka asiaa tuli paljon. Käytännön asioista kuten aamiaisesta ja parkkipaikoista olisi voitu tiedottaa paremmin.

Keijo Lahti, HKL

Koulutus oli hyvin intensiivinen ja mielenkiintoinen. Sain uusia vinkkejä projektin johtamiseen ja voin soveltaa niitä omissa projekteissani. Kouluttajan esitys oli selvää ja tyyli välillä mukaansa tempaavaa. Ryhmätyöt, joita oli paljon, antoivat käytännön tukea teorian opeille. Kaiken kaikkiaan, arvosanaksi täysi 10

Mette Vuola, valtiovarainministeriö

Mielestäni koulutus oli erinomainen. Olin yllättynyt, miten paljon asiaa ja "syvyyttä" aihepiiriin onnistuttiin saamaan lyhyessä ajassa. Ryhmätehtävä pakotti ajatustyöhön ja siten vahvisti oppimista. Pedagogiset ratkaisut koulutuksen toteuttamisessa olivat onnistuneita. Pystyn soveltamaan kaikkea oppimaani omassa työssäni. Kouluttaja oli asiantu...

Näytä lisätiedot
Annamaria Rossi

Hyvä ja kattava katsaus projektijohtamiseen. Koulutus antoi hyvin työkaluja ja eväitä eri tyyppisille projekteille.

Nina Miido, Salon kaupunki

Koulutuksessa käytiin läpi projektityön olennaisimmat sisällöt sekä kriittiset vaiheet tiiviissä, mutta helposti seurattavassa paketissa. Koulutuksesta sai erittäin hyviä ja helposti käyttöön otettavia käytännön ohjeita projektin toteuttamisen kaikkiin vaiheisiin. Koulutuksen myötä muodostui selkeämpi kuva projektin kokonaisuudesta. Ryhmätöiden ...

Näytä lisätiedot
Päivi Tervo, Analyste Oy

Kiitos hyvästä koulutuksesta ! 2 hyvin jäsenneltyä ja tiivistä koulutuspäivää, sain hyvin eväitä ja uusia näkökulmia projektityöhön.

Nimim. Aina valmiina oppimaan

Hyvä kattaus perusteisiin - mukaan tarttui paljon sellaista, jota uskon voivani soveltaa käytännön työssäni. Erityiskiitokset työkalupohjista! Kehittämiskohde: kun koulutuksen kuvauksessa mainitaan, että "Ymmärrät mm. mikä rooli on tavoitteellisuudella, suunnitelmallisuudella, projektin edistymisen seurannalla ja ohjaustoimenpiteillä projekte...

Näytä lisätiedot
Sami Kivimäki, Helen Oy

Mielestäni kurssi oli antoisa ja mielenkiinto saatiin pysymään aiheessa erinäisten ryhmätöiden ansiosta.

Tuomas Salonen

Koulutus toi selkeästi ja jäsennellysti esille projektijohtamisen perusasiat. Käytännönläheinen ja ryhmätyötä hyödyntävä koulutustapa auttoi ymmärtämään asiat syvällisesti. Koulutuksesta sain mielestäni vahvan pohjan, jonka päälle rakentaa, ja lisäksi itsevarmuutta omien projektien johtamiseen.

Suvi Mäkinen, Elenia Palvelut Oy

Kurssi oli mielenkiintoinen. Kouluttaja esitti asiat hyvin ja sain opiskelijat pysymään hereillä. Koulutus hyvin suunniteltu, tehtiin sopivassa suhteessa ryhmätöitä ja luento-opiskelua. Asiat selitettiin selkeästi ja havainnollistettiin arkikielellä niin, että ne oli mahdollista ymmärtää.

Henri Torkkola, Elenia Palvellut Oy

Koulutuksesa oli hyötyä.

Katja Luoto, Metso Minerals Oy

Ensimmäinen peruskoulutus, jossa mielenkiinto ei kadonnut liian alkeistason asioihin, eikä käytetty aikaa itsestäänselvyyksiin. Voisin helposti suositella vastaavaa koulutusta monelle organisaatiossani ja nyt lähdetäänkin innolla jalkauttamaan opittua omiin hommiin. Mia puhui sopivissa määrin harjoituksiin nähden, rönsyilemättä asian viereen. Ry...

Näytä lisätiedot
Jukka Ylikulppi Lapin sairaanhoitopiiri

antoi hyvät perustiedot ja kouluttaja oli kokenut alansa osaaja.

Marina Laine, Norilsk Nickel Harjavalta Oy

+ The course was good. Everything was explained simply and clearly. It was easy to understand the material. Quite a lot of material fitted into two days. I liked the idea of group work, because the best way to learn smth new is through the experience. - I did not have chance to practise with planning and proceeding of my project, because it tu...

Näytä lisätiedot
Riku Kemppainen, Admares Marine Oy

Erinomaisen hyödyllinen koulutus, mutta olisi voinut olla hieman pidempikin (kolmas päivä?). Kaikki aiheet olivat tärkeitä, ja osa piti valitettavasti käsitellä melko lyhyesti. Todellisiin projekteihin perustuvat harjoitukset ovat hyvä asia.

Anna-Karin Axell, Rederi ab Eckerö

Ei ehkä vastannut odotuksia. Kurssi oli mielestäni liian teoreettinen, kun itse käytäntö oli melko helppo kokonaisuus. Olisin toivonut, että olisimme saaneet käsitellä usempi projekti, vaikka ihan fiktiivisiä projekteja.

Juha-Matti Vääränen

Hyvin johdonmukainen ja selkeä kokonaisuus.

SM

Erittäin hyvä koulutus. Ryhmätöiden ja todellisten projektiesimerkkien avulla koulutuksesta saatiin paljon uutta näkökulmaa.

Paula

Ammattimaisesti järjestetty koulutus. Käy ennen kuin projekti on päällä! Aloittelevalle projektipäällikölle erittäin hyödyllinen. Hyvä jos edeltävästi olisi jo projektityöstä kokemusta pohjalla.

Robin Roth
Tommi Saaristola, Infocare Oy

Kurssista sai hyvän perustietämyksen projektien läpivientiin. Itsellä ei ainakaan vielä ole ollut isojen projektien projektipäällikkö tehtäviä, joten kurssilla oli minulle paljon "ei niin tarpeellista" asiaa. Hyvä peruskurssi kuitenkin.

NK

Koulutus antoi hyvät perustiedot projektityöskentelystä. Harjoitustehtävissä sai pohtia opetettuja asioita ryhmässä. Lisäksi olisi ehkä voinut olla malliprojekti esimerkkinä.

Petri Uotila, MeyerTurku

Erittäin hyvä koulutus ja kouluttaja oli myös ammattitaitoinen

Davie Chen, InfoCare Oy

Uutta tietoa tullut sieltä sun täältä. Parhaiten jäi mieleen pallon siirtäminen seuraavalle henkilölle/taholle ääriesimerkkitapauksena, jos ohjausryhmän toinen osapuoli on jäänyt hissiin jumiin, niin tehdyillä projektinkuvauksilla kyettävä kuka tahansa jatkamaan, mihin ollaan viimeksi jäänyt.

Finavia Oyj

Koulutus oli oikein napakka paketti, joka jakaantui kahteen päivään. Pidin paljon projekti esimerkeistä, jotka linkittyivät tosielämän tilanteisiin. Osallistuva koulutus niin kuin pitääkin, muuten mielenkiinto herpaantuisi nopeasti. Näillä tiedoilla on hyvä jatkaa hieman erilaisella otteella projektien parissa.

Heli

Hyvät perusteet projektipäällikön tehtäviin. Sopivassa suhteessa harjoitustöiden tekemistä ja teoriaa.

Sini

Sopivassa suhteessa teoriaa ja käytännön harjoituksia. Aloittelijana asiaa tuntui olevan paljon ja välillä oli vaikeaa pysyä tahdissa mukana. Parhaana antina käytännön työkalut projektien hallintaan. Scandic Aviacongressissa mielettömän hyvä ruoat :)

Olli Kinnaslampi

Koulutus oli erittäin hyvä ja hyvin järjestetty

Markus Uuppo

Kurssilla käytiin huolellisesti projektin tunnusmerkit ja määritelmät. Muun muassa projektien osittamista, aikataulutusta, riskejä yms. käytiin läpi runsaasti todellisten projektien kanssa, joten asiat konkretisoituivat hyvin koulutuksen edetessä.

Jonna/Lowell Suomi Oy

Koulutus oli mielenkiintoinen, käytännönläheinen ja helposti arkeen vietävä. Koulutus antoi valmiuksia lähteä toteuttamaan projekteja "oiken" ja järkevästi.

Martti Viljainen Nohau Solutions Ab

Riittävästi harjoituksia. Odotin hieman enemmän preppausta ipma d testiin.

Jeri Haapavuo, Atostek Oy

Teuvolla tuntui olevan vahvoja mielipiteitä, joista kaikkia en itse allekirjoita. Hyvä kuitenkin, että kaikille jäi varmasti ajatus, että oppikirjaoppeja on tarkoitus soveltaa, eikä väkisin hyödyntää sellaisenaan työelämässä. Kurssia voisi ehkä parantaa siten, että tarinoisi hieman vähemmän ja keskittyisi useamman erilaisen työkalun esittelyyn, ...

Näytä lisätiedot
Saara

Kurssilla käydään nimensä mukaan projektityön perusteita läpi ja kurssi onkin erittäin hyvä lähtötason koulutus projektityöhön. Jos projektityöstä on kokemusta, niin koulutus ei välttämättä tuo paljon uutta teoriatietoa, mutta erinomaisen kouluttajan ansiosta kurssi tarjosi uusia oivalluksia ja näkökulmia omaan projektityöhön.

Risto Teerikoski, Rederiaktiebolaget Eckerö

Olen kurssiin erittäin tyytyväinen. Kaikkosen kuuntelu oli kuin hyvän ja motivoivan kirjan lukemista joka avasi monta solmua solmua kysymyksissä, jotka ovat syntyneet oman kokemuksen nojalla. Projekti-instituutin materiaalit ovat viimeisen päälle hyviä ja uskon saavani niistä erittäin hyvän alustan ja kartan projektien maailmassa.

Kalle

Koulutus keskittyi konkreettisien tapauksien käsittelyyn samalla kun käydään teoriaa läpi, mikä helpottaa hahmottamaan välittömästi teorian/ asian soveltamista. Hyvä osallistava tapa kouluttaa asioita käytännönläheisesti!

Ville Ojalehto

Erittäin hyvä kokonaisuus.

Maija

Teuvolla on vaikuttava historia ja kokemus työelämästä ja oman elämän kokemusten ja tarinoiden kautta oppiminen oli mielenkiintoista. Sain kattavan kuvan projektityöstentelystä ja konkreettiset ryhmätyöt auttoivat sisäistämään opittua.

Mika Nuotio/ Suomen Teollisuuden Energiapalvelut - STEP Oy

Koulutettava porukka oli pieni, mikä teki koulutuksesta todella intiimin. Kouluttaja oli äärettömän ammattimainen. Hyvä setti kaikenkaikkiaan. Välillä monologit livahti yli 1h mittaiksiksi, joka on itselle ainakin liikaa. 45/15 tai 50/10, työtä/taukoa tahti on itselle maksimi jos on vain luennointia, workshoppeja voi vetää pidempiäkin pätkiä.

Miia

Hyvä ja mielenkiintoinen koulutus, antoi eväitä omaan työskentelyyn.

Jari

Kouluttaja (Kaikkonen) oli erittäin pätevä ja asiansa hyvin tunteva. Myös hänen metodinsa olivat hyviä ja koulutus eteni jouhevasti.

Leena Tiainen/Tampereen kaupunki

Koulutus antoi hyvän kokonaiskuvan projektin johtamisesta ja siinä hyödynnettävistä välineistä. Esimerkit/caset olivat teollisuusyrityksistä ja it-projekteista, joten laadullisten kehittämisprojektien (joissa it-ratkaisuja ei ole tai ne eivät ole projektin keskiössä) hallintaan olisin toivonut myös esimerkkejä. Laadullisia projekteja on usein va...

Näytä lisätiedot
Jari Heino/ Millog Oy

Koulutus oli erittäin hyvä. Kouluttaja, Teuvo Kaikkonen osasi hienosti kertoa projektityön eri vaiheista sekä erilaisten työkalujen käytöstä. Teuvon esimerkit omasta työhistoriasta olivat ajatuksia herättäviä ja oli mukava huomata, että itsellä on myös samanlaisia kokemuksia. Erittäin hyvä ja mielenkiintoinen oppi oli myös Teuvon ohje miettiä ja...

Näytä lisätiedot
Joonas

Kattava paketti projektityöstä, jossa käytiin läpi projektin elinkaari alusta loppuun painotettuna kuitenkin projektin määrittely- ja suunnitteluvaiheeseen. Parasta antia olivat ryhmätyöt, jossa tehtiin mm. riskianalyysi ja projektin osittaminen omille case-projekteille. Kouluttaja oli innostava ja piti hyvin otteen koulutuksesta ja kertoi myös ...

Näytä lisätiedot
Riikka Nurmi

Koulutus oli hyvä peruspaketti projektityön hallinnasta. Hyviä, konkreettisia työkaluja ja harjoituksia. Erittäin asiantunteva vetäjä! Tykkäsin.

Aki

Koulutus oli hyvä, aidon projektitapauksen läpikäynti auttoi konkretisoimaan koulutuksen aiheita. Kurssillamme käsiteltiin kolmea tapausta rinnakkain, jokainen pienryhmä omaansa. Näin pääsi sekä syventymään yhteen että näki yhteisissä esittelyissä miten projektimallia voisi hyödyntää muissa tapauksissa.

Anna Hannonen/Fingrid Oyj

Projektin osa-alueisiin sai hyvää, konkreettista työkalua, joita voi hyväksikäyttää tulevaisuudessa. Ryhmätyöt ja niiden ytheydessä tehdyt konkreettiset työt vaiheineen antoivat paljon ja tekivät asioista helpommin omaksuttavia.

Mikael Virtanen

Tosi hyvä koulutus. Käytti esimerkit ja omat kokemukset. Saimme myös hyvät työkalut

Mirka

Käytännön esimerkit aiheeseen liittyen olivat hyviä ja havainnollistivat asiaa. Tyhmässä tehtävistä käytännön harjoituksista jäi paljon mieleen ja niitä on helppo soveltaa omalla työpaikalla.

Jesse Alastalo, DNA Oyj

Projektinhallinnan vaiheet käytiin sopivalla tasolla läpi ja läpikäydyt työkalut tukevat omaa projektityön vetämistä loistavasti. Teoriaa, esimerkkejä ja harjoitustehtäviä oli sopivassa suhteessa, jotta mielenkiinto pysyi yllä eikä koulutus tuntunut missään vaiheessa puuduttavalta.

Marek

Koulutuksen vetäjänä Veikko oli aivan loistava ja sai kyllä aiheesta innostumaan eikä ollut missään vaiheessa tilannetta, että jotain asiaa ei olisi mietitty etukäteen. Vankka kokemus Projektien parista huokui ja sain itse monta hyvää mallia ja esimerkkiä mitä varmasti hyödynnän omassa työssäni.Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty taisi olla Veik...

Näytä lisätiedot
Satu

Todella erinomainen ja napakka ydinasioihin keskittynyt koulutus! Suosittelen erittäin lämpimästi! Huikean hyvä ammattitaitoinen kouluttaja, jonka ansiosta sisällöstä sai parhaan mahdollisen hyödyn irti. Olen todella innoissani päästessäni näitä oppeja käyttämään työssäni. Koulutuksessa keskityttiin oleelliseen ja sain käytännön konkreettisia ty...

Näytä lisätiedot
Kati

Koulutus oli järjestelmällinen ja siellä käytiin läpi monia malleja, joiden avulla projektin hallintaa voidaan lisätä. Ehdotukseni mallitehtäville olisi, että ne olisivat koulutustahon suunnittelemia esimerkkikeissejä sen sijaan, että ovat jonkun osallistujan keissejä. Nyt keskustelua käytiin paljon vain kouluttajan ja esimerkkikeissin antajan v...

Näytä lisätiedot
Viestintätoimisto

Kurssi antoi hyvät pohjat työskentelyyn ja käytännön vinkkejä ja tietoa työpaikalla eteenpäin jaettavaksi. Kurssimateriaali oli myös todella kattava.

Laura

Sain koulutuksessa tarvittavat työkalut projektin vetämiseen ja kirjaamiseen. Kuinka tulisi dokumentoida oikein sekö ryhmässä tekemisen merkitys korostui. "Mikä Ilotta oppii, sen surutta unohtaa". Huumorin kautta opii parhaiten ja kokemustan.

Jarkko

Napakka, joskin aikataulullisesti tiukka laajasti asiaa sisältätävä koulutus.

*

Hyvä peruskurssi projektin hallinnasta. Parasta oli käytännön työkalut projektin suunnitteluun ja riskien arviointiin. Kouluttaja on erittäin kokenut konkari, vähän voisi ehkä kiinnittää huomioita joihinkin esimerkkeihin/sanavalintoihin/kielenkäyttään, kaikki ei ollut aivan "poliittisesti korrektia" tässä päivässä. Tämä ei tietenkään liity sisäl...

Näytä lisätiedot
Maarit

Kurssista sai hyvän kokonaiskuvan projektin vetämisestä. Harjoitusprojektin miettiminen ryhmissä oli mielenkiintoista.

JM

Peruskoulutuksen tasolla riittävä. Kouluttaja oli kokenut ja asiantunteva ja kiteytti asioita paikoitellen todella hyvin. Hyvät perusteet projektitoiminnan peilaamisesta omien työtapojen ja työympäristön projektikulttuurin kehittämiseen. Harjoitteita projektisuunnitteluun oli useita, joita hyödynnän varmasti enemmän tulevaisuudessa. Tiiveydes...

Näytä lisätiedot
MArko

Hyvää asiaa, mikä on täysin unohtunut 15v kun ei ole ollut tarvetta.

Elina

Kurssitodistusta ei vielä ole tullut vaikka vetäjä sanoi eilen että todistukset ovat jo tulleet?

Marcus

Hyvät esimerkit ja ryhmätyöt. Projektin kaikki vaiheeet ja käsitteet käytiin läpi.

Sami Leppänen

Työnkuvani on vaihtumassa projektien veto vastuuseen ja lähdin hakemaan pohjaa uudelle työnkuvalle. Sain mielestäni hyvin vinkkejä ja ryhmätyöstä oli konkreettista käytännön apua hahmottamaan kuinka asiaa kannattaa käytännössä lähestyä.

Juha Mustonen

Hyvät esimerkit, pidettiin asia tarpeeksi yksinkertaisena ja maanläheisenä ja painotettiin käytännön tekemiseen.

Jussi Vartama

Kiitos mukavasta ja antoisasta kurssista. Tosiaan itselläni on lähes kymmenen vuotta aikaa kun käynyt vastaavalla kurssilla ja mukava huomata että suurinta osaa asiaoista tulee nykyisinkin käytettyä työssäni. Tuli myös uusia ajatuksia ja tapoja toimia omissa projekteissa. Oma missio on että saisimme juurrutettua projektin johtamisen kulttuurin o...

Näytä lisätiedot
Kristian

Koulutus oli todella hyvä tapa tutustua projektin kulkuun käytännönläheisin esimerkein. Kouluttaja osasi myös hyvin antaa erilaisia esimerkkejä taustojensa avulla ja piti kurssin menossa sopivaa vauhtia.

J

Hyvä koulutus. Esimerkkitapausten kautta käytiin läpi projektin elinkaarta, jolloin teoria ja käytäntö kohtasivat hyvin ja asioita jäi paremmin mieleen.

Jani

Kaikki projektin vaiheet käytiin perusteellisesti läpi. Konkreettiset esimerkit, työkalut ja ryhmän kanssa tehtävät case harjoitukset tukivat teorian oppimista. Koulutus antoi hyvät valmiudet suoriutua määrätietoisesti projektipäällikön tehtävistä alusta loppuun. Kurssin jälkeen minulla on tarkempi kuva projektin elinkaaresta ja vastuista, mitä ...

Näytä lisätiedot
Kaj

Hyviä havainnollistavia esimerkkejä projektin läpivientiin. Tärkeää oli huomata, miten oleellinen osa projektia on sen toteuttamista ennen tapahtuvat asiat.

Lauri Mäkinen

paljon hyvää oppia liittyen projektien suunnitteluun sekä läpivientiin. Mielenkiintoista kuulla millaisia erilaisia projekteja osallistujilla oli ja oli mielenkiintoista käydä läpi case-projektit. sopivan selkeä ja käytännöllinen lähestyminen kouluttajalla.

Henriikka Välitalo

Koulutus oli kattava ja konkreettinen. Case-esimerkit auttoivat ymmärtämään haasteita ja onnistumisia projekteissa. Sain paljon uutta oppia, ja ymmärrän nyt paremmin projektin vaiheet ja niiden merkityksen kokonaisuuteen. Kiitos!

Ritva Vainio

Koulutus on oli tiivis, mutta asiallinen kokonaisuus. Olisin saanut enemmän irti, jos minulla olisi ollut konkreettinen projekti, jossa olisin ollut mukana. Sain kuitenkin hyvän kuvan projektipäällikön tehtävistä ja heidän haasteistaan. Pidin siitä, että kouluttaja oli kokenut ja tiesi mistä puhui käytännön läheisesti.

MerviS

Todella hyvä koulutus. Paljonko konkreettisia työkaluja jotka ovat sellaisenaan käyttövalmiita. Päivät hyvin rakennettu.

=)

Kouluttaja oli asiantunteva ja uskottava. Koulutus esimerkkien ja harjoitukset ryhmätyön kautta olivat hyviä, niiden kautta sisäisti asioita ja laittoi miettimään konkreettisesti. Koulutuksen jälkeen osaan suunnitella tarkemmin ja kiinnittää paremmin huomiota myös projektin riskeihin.

Leena Porkka

Mielestäni koulutus oli erittäin hyödyllinen ja hyvin toteutettu. Pidin koulutuksen rakenteesta, eli "luento" vs. ryhmätyöt, osallistavaa osuutta oli sopivan verran. Kouluttaja oli erittäin ammattitaitoinen ja häntä oli miellyttävää kuunnella. Ryhmäprojektien osalta koin, että toisen päivän harjoitukset jäivät omalta osalta vähän vajaaksi, kun k...

Näytä lisätiedot
Sonja Linso

Teuvo on loistava kouluttaja ja saa porukan mukaan helposti. Rento fiilis.

Suvi Salonen

Pidin Kaikkosen tavasta esittää asioita. Paljon hyviä käytännön elämästä olevia esimerkkejä, jotka auttavat muistamaan asiayhteyksiä myöhemmin. Sain hyviä työkaluja omaan arkeeni, kuten "ositus". Plussana hyvä ja selkeä materiaali, jonka osallistujat saavat! Tästä materiaalista on varmasti hyötyä myöhemmin. Lisäksi sain muutaman hyvän uu...

Näytä lisätiedot
Nina

Hyvä ja opettavainen 2-päivän intensiivinen kurssi, jonka pohjalta olen valmis ottamaan ensimmäisen projektihaasteen vastaan.

Jaakko

Aloittavalle ja miksei jo kokeneemmallekin projektipäällikölle hyvät pohjat projektin vetämiseen. Intensiivinen opetus ja loistava vetäjä.

JLe

Yleensä kurssipäivät ovat tuskastuttavan puuduttavia, mutta Teuvo Kaikkonen on huipputyyppi, jonka opetusmetodit pitävät oppilaat hereillä ja innostuneena alusta loppuun. Materiaali oli hyvä vaikka sitä onkin aika paljon kahdeksi päiväksi. Voisin suositella tätä muillekin.

Risto A.

Projektityön perusteet oli ensimmäinen projektikoulutukseni valmistumiseni jälkeen, ja olin erittäin positiivisesti yllättynyt! Toisin kuin yliopistokurssit projektijohtamisesta (jotka koin aikanaan täysin turhiksi), projektityön perusteet oli erittäin opettava koulutus, jossa opitut asiat päästään ottamaan heti käyttöön ja juurruttamaan muistii...

Näytä lisätiedot
Hanna

Koulutus oli hyvin järjestetty, toimiva kokonaisuus. Asiantuntevan kouluttajan johdolla käsiteltiin projektit alusta loppuun sopivassa suhteessa esittelevää opetusta ja itse pohdiskelua ryhmätyön merkeissä.

Ulla

Ohjaaja oli hyvin ammattitaitoinen ja koulutus oli ilahduttavan käytännönläheistä!

Jone

Paljon uutta asiaa ja erittäin hyviä vinkkejä tuleviin projekteihin. Koulutuksessa paneuduttiin hyvin tarkasti projektien osittamiseen ja riskinhallintaan mikä oli hienoa. Rakentavana palautteena voisin antaa että ennen kuin valitaan osallistujien mahdollisia omia projekteja esimerkkitapauksiksi niin tässä tilanteessa olisi hyvä painottaa että p...

Näytä lisätiedot
Maria Holm

Hyvä selkeä ja käytännönläheinen kokonaisuus.

Jussi Lievonen

Kurssi vastasi odotuksiani, pitkälti ennestään tuttuakin => vahvisti sitä, että teemme oikealla tavalla. Kurssi kuitenkin antoi lisää perusteita, selkeytti käytäntöjä, ohjasi järjestelmälliseen toimintaan. Kurssi antoi erittäin järjestelmällistä ohjeistusta projektin vetämiseen ja projektiin kuuluvien henkilöiden rooleihin. Yhden tähden jätän...

Näytä lisätiedot
Arto Eskelinen

Kurssi oli erittäin erittäin milenkiintoinen ja hyvä. Käytännönläheinen opettaja antoi hyviä esimerkkejä ja näkökulmia omista kokemuksistaan. Kaksipäiväinen kurssi oli todella tehokas, mutta asiaa olisi ollut varmasti vielä yhdelle lisäpäivällekin. Kurssin ammattitaitoiselle vetäjälle suuret kiitokset hyvästä kurssista.

Pekka Forss

Sisältöä paljon kahdelle päivälle, mutta toisaalta kolmas päivä olisi ollut liikaa kerralla. Harjoitukset hyviä, ehkä myös siksi, että saatiin todellisia caseja osallistujilta. Jos mahdollista, käyttäisin vielä enemmän aikaa harjoituksiin teorian sijaan. Kouluttajalla leppoisa tyyli, mutta joskus kevennykset harhailivat hävettävän kaukana aihepi...

Näytä lisätiedot
Jouni H

Sain kurssilta hyvää perustietoa projektityön perusteista, joka oli tarkoituskin. Kurssi eteni hyvin ja oli hyvä asia, että opettelimme käytäntöjä tekemisen ja oikeiden case-tapaustan kautta. Vetäjä oli asiantunteva, mutta olisi voinut haastaa meitä enemmän töissämme eikä kertoa heti oikeita vastauksia.

Mikko Tervonen

Teoriaosio oli sopiva. Antoisinta oli pienryhmätyöskentely itselle sopivan harjoitustehtävän parissa. Valittu tehtävä jalostui eteenpäin ryhmätyöskentelyn edetessä. Ohjaaja tuki hyvin ongelmatilanteissa.

Maria Kaikulaakso

Sain mitä kaipasinkin, eli kokeneen henkilön mindsettiä ja mielipiteitä, vahvistusta omalle tekemiselle ja viilausta siihen miten työkaluilla ja metodeilla saa tehtyä asioita entistä paremmin.

Kristiina

Koulutuksesta sai todella paljon varmuutta projektinhallintaan sekä selkeän kokonaiskuvan projektinhallinnan eri osa-alueista. Valmentaja oli rautainen ammattilainen, joka kokemuksellaan kykeni tuomaan projektinhallinnan teorian käytännön tasolle erilaisilla esimerkeillä ja case-harjoituksilla.

Kari

Tuli hyvin käytyä läpi projektin vaiheet ja toimenpiteet. Kurssi antoi sen kokonaiskuvan jonka halusinkin. Varsinaisesti uutta en erityisesti oppinut mutta asiat jäsentyivät ja antoi varmuutta. Teuvon henk.koht kokemukset ja vinkit olivat ihan mielenkiintoisia. Ryhmätyöt olivat ok käytettävissä olevaan aikaan nähden.

Mikko

Uskottava kouluttaja, jolla motivaatio ja osaaminen kohdallaan. Miellyttä kurssiporukka.

Satu Suuronen

Olen omalla projektiurallani vasta hyvin alkuvaiheessa, josta syystä kurssilla oli paljon uutta, mutta erittäin oleellista tietoa. Muilla osallistujilla oli selkeästi enemmän kokemusta projektien parissa, joten heiltä sai paljon lisätietoa oikeiden projektien kanssa työskentelystä. Kurssi oli hyvin rakennettu ja antoi selkeän kokonaiskuvan proj...

Näytä lisätiedot
Devinder

- Koulutus on hyvin vuorovaikutteinen, joka auttaa miettimään ja tuomaan omia näkökulmia mukaan. - Tehtävät olivat loogisesti ja pituudeltaan sopivia - Kokonaisuudessaan tuli paljon uutta tietoa, jota voi soveltaa eri osa-alueissa nykyisten mallien ohella Kiitos hyvästä koulutuksesta!

Pekka Raittila

Hyvä tässä vaiheessa uraa kaikenkaikkiaan, opin erityisesti vaiheista joissa pääsi itse tekemään. Koska en ole suuremmin projekteissa vielä ollut, on vähän vaikeaa antaa mitään erityisiä kehityskommentteja.

Niklas

Kouluttajana henkilö kenellä on todella paljon annettavaa, ja osasi myös valmentaa tavalla joka varmasti antoi paljon kaikille kurssilaisille. Kiitos!

TL

Kurssi antaa hyvät perustiedot projekteista ja niiden hallintaan liittyvistä työkaluista. Kouluttaja Teuvo Kaikkonen on erittäin kokenut johtaja ja loistava puhuja. Hän kertoi paljon omista kokemuksistaan vuosikymmenten ajalta.

Ville

Koulutuksen vetäjä oli erittäin ammattitaitoinen ja selvästi kokenut. Koulutuksesta sai hyviä uusia näkökulmia projektityöskenelyyn ja työkaluja projektityöskentelyn tueksi. "Case projektien" avulla saatiin todella hyvin käytäntöön kursilla tulleita oppeja.

Olli-Pekka

Hyvä paketti projektin johtamisesta. Kouluttaja tuntui hallitsevan asian. Ehkä asioita käytiin turhan teoreettisella pohjalla, mutta toisaalta ei kai tällaisessa koulutuksessa oikein muuta vaihtoehtoakaan ole.

Ville

Eri tekniikoiden läpikäynti hyvää ja harjoitukset ajatuksia herättäviä. Kiitos!

R

Osallistujamäärä oli iso. Kuulemani perusteella kouluttaja on aikaisemmin pystynyt antamaan henkilökohtaisempaa ohjausta, mutta harmiksi se ei ollut mahdollista tällä kertaa.

Jari Laaksonen

Oli paljon asioita, joita tiesin jo etukäteen. Sen takia kolme tähteä. Kouluttaja oli asiantunteva, voisi ehkä antaa hieman vastuuta case-ryhmille, kun esitellään ryhmätöitä. Kokonaisuudessaan hyvä setti projektin perusasioista.

Mika

Käytiin mielestäni riittävällä tarkkuudella läpi projektin osa-alueet. Osa oli tuttua asiaa, mutta niihinkin sai eri näkökulmia. Työkalut projektiin tuntuivat hyviltä ja ryhmätyöt niiden parissa avasivat käyttöä hyvin.

J

Koulutuksesta sai hyvän kuvan projektien yleisestä kulusta (sopii useimpiin projekteihin) ja se antoi hyvät työkalut oman projektityöskentelyn parantamiseksi.

TK

Koulutus oli kokonaisuudessaan todella hyvä ja sain siitä paljon hyviä vinkkejä omaan työhöni. Kouluttajan ammattitaito oli hyvin korkealla tasolla. Tosielämän esimerkit olivat kiehtovia ja opettavaisia. Luento-osuuksissa kouluttaja pyrki aktivoimaan hyvin osallistujia, joten ne eivät olleet liian puuduttavia. Case-projektien harjoitukset ...

Näytä lisätiedot
JJG
Henriikka

Hyvä koulutuspaketti. Olisi voinut olla vaikeampia case-tehtäviä.

Jonna

Informatiivinen, paljon ajattelemisen aihetta. Yritän jalkauttaa toimintatapoja ja malleja omaan organisaatioomme.

Jarkko Manninen

Erittäin mielenkiintoinen kurssi, jossa tuli paljon asiaa yleisesti. Myös syvällisemmin, mutta itselle tarttu kokainaiskuva projektin johtamisesta.

Antti

Koulutus vastasi odotuksiani ja tarjosi aloittelevalle projekti-insinöörille perusteet projektityöstä. Sopivan pieni ryhmäkoko ja paljon ryhmätyöskentelyä.

JN

Kompakti kahden päivän koulutus. Esimerkkien kautta sai omaan työskentelyyn uusia työkaluja ja näkökulmia. Hyvä paketti kertaukseen ja jatkoa varten.

JN

Kompakti kahden päivän koulutus. Esimerkkien kautta sai omaan työskentelyyn uusia työkaluja ja näkökulmia. Hyvä paketti kertaukseen ja jatkoa varten.

KK

Opetus oli mukaansa tempaavaa. Kouluttaja sai osallistujat aktivoitua hienosti kysymyksillään ja ryhmätyöskentelyllä, mikä edesauttoi kurssin sisällön omaksumista. Kurssin opit tulevat olevat kovasti hyödyksi työssä. Kiitokset omasta ja edustamani työpaikan puolesta.

Jan W

Erittäin asiantunteva kouluttaja. Paljon asiaa kahden päivän koulutukseen.

S

Hyvä paketti, sopivan pieni ryhmä

Leena Kuovi

En voisi olla tyytyväisempi koulutukseen. Täysin kokemattomana projektinvetäjänä, koin saavani erittäin arvokasta oppia ja sparrausta kokeneilta kurssikollegoilta, vetäjästä puhumattakaan

-H

Koulutus antoi paljon uutta tietoa projektin johtamisesta ja projektityöskentelystä. Oikeiden "keissien" läpikäynti ja perusta harjoituksille oli erittäin hyvä, sai todentuntuista otetta projektityöskentelyyn.

Annemari

Kurssilla käytiin hyvin läpi perusasiat projektinhallinnasta. Oli mukavaa, että kurssi oli vuorovaikutteinen ja käytännönläheinen ja sai samalla kuulla muiden kokemuksia projektien vetämisestä. Kurssi sopii mielestäni parhaiten niille, joilla ei juuri ole kokemusta projektien vetämisestä.

Ville

Hyvä ja tasapainoinen koulutus projektityön eri osa-alueista. Case-harjoitukset mielenkiintoisia ja auttavat sisäistämään opittua. Koulutuksen sisältö on hieno tasapaino ajatellen projektityön eri laajuuksia sekä tyyppejä. Opit ovat hienosti skaalattavissa erityyppisiin projekteihin, ovat siis ihan "core"-asiaa. Hyvin käytetyt kaksi päivää!

Hanna

Ensimmäisen päivän perusteella (2/3 valmentajan omia elämänkokemuksia ja tarinoita) jäi melkoisesti parannettavaa, jotta voisin sanoa olleeni hyvässä koulutuksessa. Toisen päivän osuus koostui enimmäkseen varsinaisesta oppimateriaalista ja sen ohessa tehdyistä harjoituksista, jotka toivat sitä oikeaa konkretiaa ja myös tietopohjaista asiaa valme...

Näytä lisätiedot
Jarno

Tarpeeksi tiivis ja tehokas koulutus. Sopii aloittavalle projektipäällikölle. Mielellään heti uuden toimenkuvan alussa. Parhaiten saa koulutuksesta hyötyä, jos siellä käsitellään jotain omaa casea.

Jussi

Laaja kokemus projekteista ja tosielämän esimerkit.

Aloitteleva projektipäällikkö

Koulutuksessa käytiin kattavasti tärkeimmät asiat läpi ja tehtiin kiinnostavat ajatuksia ja toimintatapoja kehittävät harjoitukset. Kouluttaja Mika Purola antoi hyviä havainnollisia esimerkkejä oli muutenkin hyvä kouluttaja.

Netta

Hyvin käytännönläheinen kurssi, varmasti jokainen sai uusiakin oppeja käytännön työhön. Kouluttajaa miellyttävä kuunnella ja puitteet muutenkin hyvät. Ainoana miinuksena se, että tuntui aikataulu olevan tiukka jatkuvasti. Välillä skipattiin joitain dioja ja kello tuntui olevan joka hetkessä rajoittavana tekijänä. Suosittelen kuitenkin lämpimästi...

Näytä lisätiedot
Janne Hokkanen

Koulutuksessa oli sopiva määrä teoriaa ja harjoituksia. Koin, että harjoituksilla pystyttiin hyvin konkretisoimaan teoriaa. Koulutusmateriaali oli havainnollinen ja käytännöllinen. Kouluttajalla oli paljon kokemusta käytännön projektityöstä.

Saila

Teoreettinen koulutus, joka oli sopivasti käytännönläheinen. Innostava ja kiinnostava kokonaisuus, joka eteni sopivalla temmolla.

tyytyväinen oppija

Hyvin jäsennelty koulutuspaketti siitä mitä projektityöskentely on ja miten välttää tyypillisimmät karikot. Etenemisvauhti oli sopivan tiivis. Arvokkain anti oli näkemykset siitä miten asiat hoidetaan fiksusti, ryhmissä toteutetut case-harjoitukset jäivät hiukan pinnallisiksi.

Jenni

-Aiheet hyödylliset -Kiva malli työstää asiaa -Asiantunteva kouluttaja -Hyvät tarjoilut :)

Teija Turunen

Koulutus oli hyvä ja tiivis paketti. Koulutus toi hyvän kokonaiskuvan projektipäällikön töistä, sekä tietoa siitä mitä projektin omistajalta, ohjausryhmältä ja projektiryhmältä odotetaan. Harjoitukset olivat todella hyviä ja niitä voi soveltaa myös oman työn hallinnassa tai muissa tehtävissä.

Jere Asikainen

Koulutuksessa hahmotti erittäin hyvin projektin eri vaiheet suunnittelusta lopettamiseen asti. Case-muotoinen harjoittelu antoi konkreettista pohjaa ja niistä oli helppo peilata tehtäviä myös omiin projekteihin.

Terhi Saarinen, Valtiokonttori

Käytännönläheiset harjoitukset

Terhi Wistbacka

koulutuksen arvo selviää käytännössä ja mahdollisen sertifioinnin jälkeen. Opettaja oli innostava ja aiheet tulivat käsiteltyä. Enemmän käytännön harjoittelua olisi voinut tehdä.

Pirjo Kumpumäki

Hyvää tietoutta projektin johtamisesta, organisaatiosta, osituksesta jne.

Veera

Mahtava valmennus! Asiaa oli paljon, ja valmennus olisi puolestani voinut kestää vielä yhden päivän enemmän. Valmennus oli juuri sitä mitä olin lähtenyt hakemaan, kattava ja yksityiskohtainen, jossa käytiin projektinhallinnan perusteet läpi. Itse näin aloittelevana projektipäällikkönä koin, että valmennus toi lisämotivaatioa ja -ymmärrystä työte...

Näytä lisätiedot
Johanna Polamo

Mielettömän ammattitaitoinen vetäjä. Kahden päivän annoksesta riittää pureskeltavaa viikoiksi. Materiaalit nykyaikaiset ja toimivat.

Samppa

Hyvää tietoa projektijohtamisesta ja kongreettisia asioita oikeasta elämästä. Kouluttaja erittäin hyvä ja uskottava, kokemus puhui, ei teoria. Itse sain paljon vahvistusta ja uskoa projektipäällikkönä toimimiseen. Kiitos!

Minna Laurila

Kouluttaja Mia Petäinen oli projektityön rautainen ammattilainen. Hän esitti asian mielenkiintoisesti ja mukaantempaavasti. Käytännönläheiset esimerkit ja ryhmätyöt mukavassa porukassa takasivat meille antoisat kaksi päivää. Nyt vain soveltamaan oppia käytäntöön. Koultukselle on myös jatko-osuus, kun nälkä kasvaa syödessä :)

Timo

Tiivis ja hyvin jäsennelty koulutus erittäin ammattitaitoisen kouluttajan vetämänä. Sain paljon hyviä eväitä lähteä luomaan omalta osaltani tehokasta projektityökulttuuria yritykseemme.

ST

Hyvin järjestetty koulutus, jossa oli sopiva tasapaino teorian ja harjoitusten välillä. Kokenut kouluttaja pystyi tarjoamaan uutta tietoa vaikka aihe sinällään oli jo hyvin tuttu minulle.

Karkki

Koulutus oli erittäin hyödyllinen tarjoten niin työkaluja kuin teoriaa ja käytännön harjoituksiakin. Oman oppimiseni ja asian omaksumisen kannalta erityisen hyödyllisiä olivat koulutuksessa käytetyt vertauskuvat lentokoneineen ja merenkävijöineen.

h

Kurssi oli hyä katsaus projektin perusteisiin. Sisältö oli sinänsä enimmäkseen tuttua, mutta järjestelmällinen läpikäynti asetti asiat hyvin kontekstiinsa ja korosti tärkeimpiä kohtia. Kouluttajan laaja kokemus lisäsi uskottavuutta, elävöitti sisältöä ja auttoi myös peilaamaan opetusta omiin kokemuksiin. Mielenkiintoista antia oli myös eri taust...

Näytä lisätiedot
hyvä peruskurssi

Kurssilla käytiin hyvin tiiviisti ja nopeasti läpi projektin yleiset piirteet ja projektien johtamisen yleisohjeet. Lisäksi testattiin perinteisiä menetelmiä jotka auttavat projektisuunnitelman laatimisessa. Opettaja vaikutti olevan kokenut projektijohtamisen asiantuntija, mikä antoi kurssista uskottavan vaikutelman. Ehkä olisi voinut käyttää pa...

Näytä lisätiedot
Anne

Asiantunteva, hyvä ja selkeä kouluttaja. Käytännön tekeminen tuki hyvin oppimista ja tietojen sisäistämistä.

AnttiR

Hyvä koulutuspaketti projektien aloittamiseen ja seuraamiseen. Pitäjällä, Teuvolla, on todella vahva pohja projektien parista ja harjoitustehtävät olivat erinomaisia. Alkumäärittelyiden läpikäynti toimi hyvin ja esimerkkejä riitti. Deltana: Olisin itse halunnut enemmän hyviä työkaluja projektien monitorointiin.

Maija

Koulutus antoi hyvän peruskuvan projektihallinnasta ja herätti monia ajatuksia omasta projektista. Oikean projektin käyttö esimerkkinä oli tosi hyvä keino oppia, varsinkin kun projekti oli oma.

Marjaana

Koulutus antoi hyvät perustiedot projektipäällikön tehtävistä ja projektityöstä. Kouluttaja oli asiantunteva ja kokenut. En kuitenkaan suosittelisi koulutusta IT-alan projektipäälliköille tai sellaisiksi tähtääville, sillä moni koulutuksen opeista oli ristiriidassa IT-projektien tarpeisiin nähden (omaan kokemukseeni pohjaten). Kurssilla esimerki...

Näytä lisätiedot
Olli Mäki-Tuuri

Hyvin mielenkiintoinen mutta tiivis koulutuspaketti

Petri Ulmala

Sain koulutuksesta hyvät perusteet projektin johtamiseen. juuri sitä mitä lähdin hakemaan.

Heikki Holmberg

Luennoitsija oli todella kovan luokan asiantuntija, joka pystyi esittämään mikä on tärkeää ja mikä ei. Kurssissa sai todella hyvän käsityksen projektipäällikön roolista. Havainnollisti hyvin asiat. Harjoitustyöt oli myös hyvin suunniteltu tukemaan koulutusta. Parannettavaa: Luennoitsijan rutiinitaso oli niin kova että välillä tuntui että vuor...

Näytä lisätiedot
Niina

Hyvä kokonaiskuva ja hyödyllisiä harjoituksia.

Aki Karppelin

Sain hyvän kokonaiskuvauksen projektityön vaiheistuksista sekä paljon uusia ajatuksia sekä muiden kokemuksia projekteista. Kurssi oli oikein hyvä ja saatu tieto antaa perspektiiviä tulevissa projekteissa.

Riikka

Hyvä koulutus, jossa tuli paljon uusia työkaluja omaan työhön. Hyvä ja asiantunteva kouluttaja, mutta ehdottomasti parasta näillä kursseilla on aina keskustelu ja ajatustenvaihto muiden kurssilaisten kanssa. iso plussa siis ryhmätöille!

Mikko Laaksonen

Koulutus ja kouluttaja olivat erittäin hyviä, siitä 4 tähteä. Viides olisi tullut jos olisi ollut esim päivä lisää aikaa harjoituksiin yms.

Ville Schukov

Koulutus oli monipuolinen ja antoi uusia eväitä omaan työhön. Omat ajatukset projekteissa olivat ehkäpä turhan paljon omaan työhön suuntautuneita. Parin päivän kurssi meni hyvin ja nopeasti. Kiitos!

Eero

Kahden päivän aikana tulee käytyä läpi projektinhallinnan käsitteet, prosessit, roolit jne. Teoriaa ja ryhmätöitä on sopivassa suhteessa. Kurssimateriaalissa voisi mielestäni antaa esimerkin hyvästä projektisuunnitelmasta. Materiaali jää paikoitelleen turhan teoreettiseksi.

Jaana Johansson

Koulutus oli hyvä, mutta runsas ryhmätöiden määrä ja vastauksien hakeminen kurssilaisilta teki siitä hieman sekavan. Muistiinpanot taululla olisivat voineet olla selkeämpiä (käsiala), jotta niistä saisi selvää :) Vuorovaikutteinen oppiminen on hyvä asia, mutta se voi myös haitata oppimista. Olisin toivonut enemmän eväitä sertifiointia ajatellen,...

Näytä lisätiedot
Essi Paavilainen

Toimiva kurssisisältö/rakenne kahden päivän tiiviskurssille. Aihepiirejä käsiteltiin sopivalla tasolla: ylätasolla mutta samalla porautuen käytännön tasolle. Ryhmätyöt auttoivat hahmottamaan teorian käytännössä ja ymmärtämään tilanteet useammasta näkökulmasta. Käytännön projektityökalujen tai menetelmien käyttöä projektityön tukena olisi voinut ...

Näytä lisätiedot
Jarkko

Perusasioita käytiin hyvin läpi. Oikeat projektit esimerkkitapauksina oli hyvä. Ryhmätyöt oli hyviä

Tommi

Hyvä perusmateriaali ja kouluttajalta tuli hyviä esimerkkejä ja neuvoja jotka yritän pitää mielessä. Ryhmätyö oli ajoittain vähän hankalaa konkreettisen aiheen puuttumisen vuoksi ja siksi niistä oppiminen jäi melko vähälle.

Hannele

Ryhmätyöt oli hyviä, ettei ollut pelkkää kalvosulkeista. Myös tosielämän tilanteet auttoivat ymmärtämään käsitteitä.

Henri

Kurssi toi selkeästi esille tietyt perusperiaatteet, joista oli helppo saada kiinni ja joita tulen varmasti käyttämään jatkossa projekteissani. Ylipäätään kurssi paransi suhtautumistani vesiputousmallin mukaiseen projektintoteuttamiseen. Entisissä tehtävissä olen toiminut ketterässä tiimissä (menetelmänä Kanban), jota olen pitänyt ylivertaisena ...

Näytä lisätiedot
Haksu

Koulutusmateriaali oli ihan ok, kouluttaja otti aika suurta roolia ryhmätöissä (ryhmä ei aina saanut itse miettiä ratkaisuja). Mielestäni ryhmätöiden anti on juuri se, että eri taustoista tulevat ihmiset pohtivat samaa ongelmaa yhdessä ilman että joku koko ajan kertoo mika vastaus on.

Anniina

Mielestäni koulutus oli todella kattava. Vaikka koulutuksesta sai paljon teoriaa projektinhallinnasta, ehdimme tehdä myös useamman käytännönharjoituksen, jotka konkretisoivat opittua. Muuten oppima olisi voinut jäädä liian abstraktille tasolle. Kurssilta sai myös työkaluja, joita voi välittömästi soveltaa omaan projektiin koulutuksen jälkeen. Ko...

Näytä lisätiedot
Kimmo

Minulla oli projektikoulutusta (amk) reilun kymmenen vuoden takaa ja olen vuosien mittaan ollut mukana muutamassa projektissa. Sain kurssilta vahvistuksia käsityksilleni ja muutamia uusia ideoita projektijohtamiseen. Kurssi oli järjestetty hyvin ja erityisen hyväksi koin oppimisen todellisten case-tapausten kautta. Kaksi päivää oli ok, mutta kol...

Näytä lisätiedot
Sara

Kurssi anoit minulle hyvää perustietoa projektipäällikön työkuvioista kun minulla ei ollut yhtään aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Oli erityisen kivaa, että ohjaaja tarjosi apua minulle vielä koulutuksen jälkeenkin. En saanut niin paljon käytännön vinkkejä kun olisin kaivannut, esim. kun kysyin mitä voisin käytännössä tehdä torju...

Näytä lisätiedot
Katja

Olin mukana ryhmässä, johon oli koottu teollisuuden alan yritysten osallistujat sekä minut. Epäilin alkuun, saanko ryhmästä mitään irti, mutta koulutuksen aikana kouluttajan kertomia teollisuuden esimerkkejä oli mielestäni melko helppo soveltaa myös oman alani (it-järjestelmät/palveluiden tuottaminen) projekteihin. Ryhmätyöt olivat hyviä ja k...

Näytä lisätiedot
Risto

Koulutus oli tiivis, mutta asiantuntevaa ja helposti omaksuttavaa. Opetuksen vienti harjoitustöiden kautta käytäntöön toimi erinomaisesti.

Paula

Koulutus avasi hyvin silmät, mitä kaikkea projektityöskentelyssä tehdään 'kulissien takana', mikä ei projektiin osallistuville näy.

Niina

Koulutus antoi erittäin hyvät pohajt projektityölle, ja sisälsi kattavasti kaiken mitä kurssilta odotinkin. Kouluttaja otti hyvin huomioon yleisön toiveet, ja koulutus oli erittäin kytännönläheinen. Ryhmätyöt alkoivat jo toisena päivänä tökkiä, sillä erimielisyydet ryhmän sisällä esti tekemästä aikataulua kunnolla ja siten kuin olisin itse s...

Näytä lisätiedot
*
Kalle Laine

Koulutus käsitti kattavasti projektin kulkua ja kulki eteenpäin loogisesti. Kouluttajan esimerkit työelämästä olivat hyviä. Olisin kaivannut enemmän konkreettisia vaihtoehtoja projektityökaluista (MS Project, jne...) sekä standardisointimalleista, mutta kahden päivän kurssitus ei kyllä olisi siihen riittänytkään.

Matias Korpela

Hyvää: + selkeitä toimintatapoja + peruselementit projektin johtamisessa + etenemistapa projektille + onnistumisen elementit (ja epäonnistumisen vaaranpaikat) hyvin käsitelty Kehitettävää: - Kurssimateriaaliin olisi syytä kuulua jokin kirja mukaan vietäväksi - Aikaa kurssilla kului jahkailuun, kurssin jäsenet pähkäilivät ihan jonninjout...

Näytä lisätiedot
Erkki

Kurssi on hyvin mitoitettu työn ohessa läpikäytäväksi ja siinä keskityttiin riittävästi projektin rakenteeseen ja läpiviemisen edellytyksiin, eikä itse toteutukseen. Erityisen hyödyllistä oli projektin asettamisvaiheen korostaminen sekä projektin omistajan ja ohjausryhmän roolit suhteessa projektipäällikköön.

yksi meistä

Koulutus avasi hyvin projktinhallinnan kokonaisuuksia. Välillä tuntui, että edetään vähän hitaasti, mutta kokonaisuutena hyvä koulutus.

Päivi Jartela

Koulutus oli hyvä ja käytännönläheinen. Pääsimme suunnitteleman ihan oikeaa projektia. Näin oppi jää paremmin päähän. Kouluttaja oli erittäin hyvä ja innostava. Uskon että tästä koulutuksesta on minulle paljon hyötyä tulevaisuudessa. Ainoa negatiivinen asia, että koulutusmateriaali on edelleen paperisena, sähköinen olisi parempi.

Maija Nurmi

Koulutuksessa käytiin hyvin kattavasti läpi koko projektin elinkaari, painottarn projektin onnistumisen kannalta oleellisia asioita. Kouluttaja oli hyvä ja pätevä, antoi ns radikaaleja esimerkkejä herättämään ajatuksia.

Atte Lähteenmäki

Projektityön perusteet kurssilla käytiin mielestäni läpi hyvin aiheeseen liittyvät perusteet. Luennoitsija oli luonteva ja asiantunteva. Itselleni monet asiat oli kuitenkin jo entuudestaan tuttua. Tämä tietysti ei ollut kurssin vika. Kurssi oli aiheen laajuuteen nähden melko tiivis, enemmän johdantotyyppinen. Halusin kurssilta saada vinkkejä pro...

Näytä lisätiedot
Kassu

Erittäin mielenkiintoinen ja monipuolinen kurssi. Hyvin ammattitaitoinen opettaja.

Projektilainen

Kouluttaja osasi kouluttaa innostavasti. Perusteet kerrattiin ja avainasiat jäivät hyvin mieleen.

simoska

Oikea tehopaketti aiheesta, tiivis ja hyvä kokoaisuus.

Ville Koivukangas

Koulutus antoi itselleni enemmän kuin mitä aluksi osasin odottaa. Ryhmässä työskentely ja ammattitaitoinen kouluttaja teki koulutuksesta mielenkiintoisen. Kurssista sai paljon hyviä vinkkejä omaan tulevaan työhöni ja tulevissa projekteissani osaan hyödyntää kurssilla opittuja tapoja projektin viemisestä alusta loppuun. Työtahti koulutuksessa...

Näytä lisätiedot
jarmo

Koulutus oli johdon mukainen/kannustava. Ryhmätyöskentelyt avasi/pani miettimään käytyjä asioita yksin/ryhmässä. Ryhmätöiden purku ja ohjaus/palaute hyvää. Ryhmä oli pieni, joten kaikki joutui "töihin" ja osallistuminen virkeää.

Sanna

Hyvä tietopaketti projektityön perusteista, kouluttaja oli asiansa tunteva ja kokenut henkilö, joka osasi hyvin motivoida kuulijoitaan.

Elina Glad

Kiitos hyvästä koulutuspaketista. Kahden päivän aikana saatiin käytyä kattavasti läpi projektinhallinnan perusteet. Aikakaan ei käynyt pitkäksi kun pääsi sopivin väliajoin hieromaan aivonystyröitä case- esimerkkien muodossa. Kiitokset hyvästä opetuksesta Teuvolle!

Katri

Koulutus antoi hyvän paketin projektinjohtamisen hallintaan. Asioita käytiin selkeästi läpi ja case-esimerkit auttoivat hahmottamaan asioita vielä paremmin sekä ymmärtämään erilaisia näkökulmia. Kouluttaja oli selkeästi kokenut ja asiantunteva. Hieman häiritsevää oli kouluttajan kohtuullisen runsas kirosanojen käyttö.

Tarja

Hyvä koulutus. Case-projektit olivat oikeasti hyödyllisiä. Pelkkä teorian tankkaus omalla kohdallani ainakaan ei toimi vaan tarvitsen käytännön esimerkkejä. Paljon asiaa, kaikkea ei pysty omaksumaan, mutta toivottavasti käytännössa sitten palautuvat mieleen. Aineisto oli hyvin jäsennelty ja sieltä on helppo hakea lisää tietoa ja tarkennuksia ja...

Näytä lisätiedot
i

Koulutuspäivät olivat tiiviitä. Kaikki olennaiset asiat tulivat kuitenkin läpikäydyiksi. Sinänsä aineistoa olisi ollut vaikka päiväksi tai pariksi enemmänkin. En kuitenkaan lähtisi karsimaan mitään, vaan osa aineistosta jäi kotona tutustuttavaksi.

Artturi

Koulutus oli erittäin kattava ja kouluttaja tiesi selvästi mistä puhui. Kouluttaja puhui selvästi ja osasi tehdä koulutuksesta ns. elävän. Ei ollut pitkäveteinen ja todella hyvää tietoa projektien läpiviennistä.

Markus Kilpijoki / Patria

Omakohtaisesti koin koulutuksen hyvin hyödyllisenä. Kouluttaja piti asian oleellisessa ja oli hyvin inspiroiva. Mukaan jäi paljon uutta tietoa kuinka nämä asiat tulisi hoitaa.

Esa

Projektin eri vaiheiden merkitys projektin läpiviennille käytiin koulutuksessa hyvin läpi. Usko saavani koulutuksesta tukea tuleville projekteilleni.

JT

Koulutus oli omiaan antamaan perustietoa projektityöstä ja projektien hallinnasta.

PH

Kahdessa päivässä tuli runsaasti asiaa joista on hyötyä omassa työssä ja organisaatiossa. Case harjoitukset on myös tehokkaita sillä niissä asiat tulevat konkreettiseksi. Tällainen koulutus olisi pitänyt käydä aikaisemmin, mutta hyvä tässä vaiheessa saada työkaluja joita voi hyödyntää lähitulevaisuudessa. Kiitokset!

Joonas

Kaikenkaikkiaan hyvä koulutus. Itselle ei sinänsä tuonut valtavasti uutta, mutta kurssi toimi hyvänä kertauksena asioista. Kyllä uuttakin asiaa tuli ja kurssilla oppi laajemman käsityksen projektin eri toimijoista ja niiden vastuista projektin eri vaiheista. Kehitettävää: - Etukäteismateriaalissa/ohjeistuksessa. Esim IPMA Dstä voisi mainit...

Näytä lisätiedot
Jari H

Koulutus oli erittäin hyvä ja kouluttajamme selkeästi asian rautainen ammattilainen. Itselle koulutus antoi paljon uutta tietoa ja ennen kaikkea paljon ajateltavaa projekteista omassa organisaatiossani.

Petri

Erittäin hyvä kurssi, jolla teoriakoulutus ja ryhmätyöt on laitettu oikeaan suhteeseen. Sain kurssilta hyvät työkalut jatkoa varten.

Lapinniemen oppilas

Hyvä paketti! Kaikkoselle iso peukku!

Juho Suikkanen

Koulutuksen vetäjä olisi voinut antaa enemmän tilaa projektiryhmälle tehdä itsenäisesti tehdä työtä ja mieluummin ohjata hieman sivusta kuin olla melkeinpä osa ryhmää. Myös työn tuotoksen esittely kuuluisi projektiryhmäläisille vahvemmin ja vetäjä voisi esittää tarkentavia kysymyksiä eikä kertoa harjoitusten lopputulemaa -> oppimiskokemus olis...

Näytä lisätiedot
Birte

Hyvä aikataulu ja sen noudattaminen. Hyvä valmentaja. Käsin kirjoittetut fläpit huonosti luettavia (käsiala ja joissakin tapauksissa liika tietoa / liian vähän tilaa). Harjoitustyöstä: Minusta tuo mielikuvitus-casen (TYHY) käyttäminen oli huono idea. Paljon aikaa meni siihen, että piti ensin keksiä tilanne ja yksityiskohtia - niissä oli silti...

Näytä lisätiedot
Jyrki

Asiantunteva kouluttaja ja hyvin järjestetyt harjoitukset

Sirkku

Kiitos Teuvo Kaikkoselle erinomaisesta koulutuksesta. Hain projektin perusidean hahmottamista ja sen sen, lisäksi tuli paljon muuta mietittävää ja pureskeltavaa. Suosittelen ehdottomasti tätä koulutusta ja kouluttajaa ja vien viestiä eteenpäin omassa organisaatiossani.

Kata

Kurssista saisi vielä enemmän irti jos se olisi kohdistettu tietylle toimialalalle, esim. elintarvikeala, IT-ala.

IPMA-valmistautuja

Tarkoitus oli tulla IPMA D-sertifiointii valmistautumaan. Olisi ollut kiva, jos olisi esimerkiksi muutama tunti paneuduttu pelkästään tähän.

Aleksi

Erinomainen koulutus erityisesti innostavan, omaperäisen ja syvän kokemuksen omaavan kouluttajan ansiosta. Rantasipi tarjoaa lisäksi loistavat puitteet koulutukselle. Vielä kerran kiitos Teuvo!

Jyrki

Otin osaa oppiakseni uutta lähestymistapaa "projekteihin" joita teemme täällä meillä ja silmien avaajana toimi myös. Vaikka ei meidän "projektit" yleensä ole isoja, ja enemmän T&K-henkisiä, antoi kurssi hyvät lähtötiedot lisäkehitykselle. Ja koulutustapahtuma oli kaiken puolin todella mukava kokemus.

Projektityöntekijä

Erinomainen ja käytännönläheinen koulutus, ja juuri käytännönläheisyyttä lähdin hakemaan omien projektien toteuttamiseen. Teuvon kokemus näkyi, ja keskustelut sekä kouluttajan että muiden osallistujien kanssa olivat antoisia. Käytännön järjestelyissäkin kokonaisuutta laski vain ei-niin-miellyttävä kokoustila Holiday Innissä. Tilaan tuli vähän vä...

Näytä lisätiedot
Tommi

Hieno kurssi, postitetaanko kurssista todistus?

Antti
Antti

Hyvä, käytännöläheinen koulutus. Suosittelen!

MN

Itsellä oli muutamia asioita joihin tarvitsin hieman apua. Kurssilla sain selkeitä vinkkejä niihin ongelmiin..

Ann-Mari Tarkkanen

Osallistuin koulutukseen oppiakseni projektin hallintamenetelmiä koskien tulevia projekteja. Kouluttaja oli todella hyvä, kokenut projektityötläinen, innostava ja saimme erittäin hyviä esimerkkejä kustakin teoriaosuudesta. Ryhmätyöt olivat opettavaisia ja pani todella ajattelemaan eri projektin vaiheita ja miten toteuttaa käytännössä.

Erja

Olen vaihtanut työtä ja halusin tietää perusasioita projektijohtamisesta. Sain erittäin paljon työkaluja, joita voin käyttää omassa työssä, mutta itse kurssilla tunsin paikoin olevani väärässä joukossa, sillä muilla toiminta perustui vahvasti tuottavuuden lisäämiseen, julkisoikeudellisena yhteisön työntekijänä ja viestinnän ammattilaisena minun ...

Näytä lisätiedot
Antti Hartikainen

Kurssi oli minulle hyvin mielenkiintoinen kokemus ja herätti monenlaisia ajatuksia tuleviin projekteihin. Ennen kurssia ei ole vielä yhtään johdettua projektia plakkarissa, mutta kurssilta sai hyviä neuvoja ja eväitä projektien selkeään kaavamaiseen läpivientiin.

Tiia

Vaikka en ole työssäni varsinaisesti osallistunut projekteihin, osalllistuin kurssille saadakseni valmiuden toimia projekteissa jos ja kun sellaisia tulee.

j

Kiitos. Koulutus avasi silmät näkemään miten projektit pitää hoitaa.

Riikka

Koulutus oli todella hyvin jäsennelty ja kesto oli hyvä. Kouluttaja oli innostava ja käytännön esimerkit tukivat hyvin teoriaa. Esimerkit pysyivät yleisellä tasolla, joten niitä oli helppo peilata omaan kokemukseen ja tilanteeseen.

Jesse

Rajallisen ajan vuoksi, kurssilla vain ehdittiin raapaisemaan aiheita. Syvällisempää materiaalia olisin toivonut opetuksen tueksi.

Maiju Kupiainen

Todella innostava kurssi, sopivassa suhteessa hands-on-tekemistä ja teoriaa.

JH

Onnekseni satuin kurssille jonka kaikki osallistujat tempautuivat täysin asian lumoihin. Meillä ole tehokkaat kaksi päivää ja projektityö kirkastui varmasti kaikille konkreettisten harjoitusten kautta.

Heidi Kummu

Kurssi oli erittäin mielenkiintoinen ja antoi kattavan yleiskuvan mitä kaikkea projektimaailmaan kuuluu. Paljon tuli asiaa sulateltavaksi, niin projektien kannalta kuin yleisestikin elämänohjeiden kannalta. Hyvä kurssi, Kiitos!

Mara

Kouluttaja oli aivan loistava. Käytännön esimerkit ja anekdootit tekivät koulutuksesta elävän ja helpommin omaksuttavan.Ei siis mitään tylsää materiaalin ulkolukua.

Kaisa Hilden, Yle

Hyvä ja käytännönläheinen koulutus, jossa teoriaa sovellettiin käytäntöön. Case-esimerkkien läpikäynti toi koulutukseen oivallisen lisän.

Marja Niemi

Erittäin hyvä perusteet-kurssi, arkijärjellä selkeästi jäsennettyä asiaa, etenemisessä jalat maassa -ote ja paljon konkreettisia esimerkkejä sekä dialogia osallistujien kanssa. Hyödyllinen kurssi!

Fiksu.R

Erittäin hyvä ja ajankohtainen kurssi hyvällä sisällöllä.

Matti

Todella hyvä koluttaja!

T

Hyvä johdatus projektityön perusteisiin

Projektinoviisi

Kurssin anti oli helposti omaksuttava mutta samalla myös sopivan haastava projektitoimintaa aloitteleville. Sopivasti asiaa kahteen päivään.

Matti

Todella hyvä kurssi ja erinomainen koluttaja.

Tiia

Hyvä peruskurssi projektien hallinnasta sitä aloitteleville.

Auli

Todella kattava paketti. Parhaimman hyödyn saa, jos on oma projekti suunnitteilla.

Helena Pikkarainen

Eräs parhaista koulutuksista, joka eurolla sai vastineen. Erittäin innostava luennoitsija, antoi uusia tulokulmia, hyvin rakennettu kokonaisuus ja sopivan kokoinen ryhmä.

JK

Erittäin hyvä ja valaiseva kurssi.

Riia Raadla

Koulutus sopii hyvin projektin alkeista jo vähän tietävälle, mutta jolla on projektin vaiheet vielä epäselvät. Harjoitukset tukevat loistavasti oppimista ja harjoitukset olivatkin se paras anti. Suosittelen vasta-alkajille.