🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Avoin AMK

Hämeen ammattikorkeakoulu, paikassa Hämeenlinna
Seuraava toteutus
Aloituksia ympäri vuoden katso lisätiedot
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: ks. seuraava ilmoittautumisaika
Toteutustapa
Hybriditoteutus
Seuraava toteutus
Aloituksia ympäri vuoden katso lisätiedot
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: ks. seuraava ilmoittautumisaika
Toteutustapa
Hybriditoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Avoin AMK

Avoin AMK

HAMKin avoin AMK sopii sinulle, joka haluat – iästä tai pohjakoulutuksesta riippumatta – suorittaa ammattikorkeakouluopintoja.

HAMKin avoin AMK opintoihin voivat osallistua kaikki opiskelemisesta kiinnostuneet pohjakoulutuksesta riippumatta. Opinnoilla kehität ammattitaitoasi, opit millaista on opiskelu ammattikorkeakoulussa ja päivität tietojasi.

HAMKin avoin AMK sisältää avoimet opinnot ja polkuopinnot. Valitse avoimet opinnot, jos olet kiinnostunut kehittämään itseäsi, ammattitaitoasi tai päivittämään jo olemassa olevaa osaamista opiskelemalla tiettyjä opintokokonaisuuksia tai yksittäisiä moduuleita.

Polkuopinnot on oikea valinta, jos tavoitteenasi on edetä tutkinto-opiskelijaksi polkuopintojen kautta. Polkuopinnot eroavat muista avoimista opinnoista siten, että opiskelija tähtää ensimmäisen vuoden AMK-opintojen tai ensimmäisen lukukauden YAMK-opintojen jälkeen tutkinto-opiskelijaksi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Avoin AMK, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Aloituksia ympäri vuoden

  • Hybriditoteutus
  • Hämeenlinna
  • Viimeinen ilmoittautumispäivä: ks. seuraava ilmoittautumisaika

Aikataulu

Ilmoittautumisaikataulut (ilmoittautuminen alkaa klo 8:00 ja päättyy 23:59):

Avoimet opinnot
5.-16.8.2024 (syksyn opinnot)
1.-11.10.2024 (syksyn opinnot)
2.-13.12.2024 (kevään opinnot)

Nonstop-opintoihin voit ilmoittautua milloin tahansa.

Polkuopinnot
5.-7.8.2024 – syksyllä 2024 alkavat polkuopinnot
2.-4.12.2024 – keväällä 2025 alkavat polkuopinnot

Kustannukset

Avoimen AMKin maksut ovat 15 euroa/opintopiste ja AMK-polkuopinnot 400 euroa. Avoimien opintojen maksut maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Polkuopintojen opintomaksu laskutetaan opintoihin hyväksymisen jälkeen.

Opintokohtainen maksu ​
HAMKin avoimista opinnoista perittävä maksu on 15 €/opintopiste, joten esim. 5 op:n laajuiset opinnot maksavat 75 €.​ Opintomaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Polkuopintojen maksu
AMK-polkuopintojen maksu on 400 €. YAMK-polkuopinnoissa maksetaan opintokohtainen maksu laajuuden (10 op tai 15 op) mukaisesti. Hyväksytylle ilmoittautuneelle lähetetään polkuopintomaksun maksulinkki sähköpostina HAMKin verkkokaupasta. Maksun maksaminen vahvistaa polkuopintopaikan.

HAMKin opiskelijan maksu tutkinto-opiskeluoikeuden päätyttyä
HAMKin opiskelijan maksut ovat aikaperusteisia: 0,5 vuotta/250 € ja 1 vuosi/400 €. Maksu ei ole sidottu suoritettavaan opintopistemäärään. HAMKin opiskelija voi maksaa opintopistekohtaisen maksun, jos se on edullisempi kuin aikaperusteinen maksu. Opintomaksu laskutetaan opintoihin hyväksymisen jälkeen.

Muut maksut
Muita maksuja ovat mahdolliset opintokohtaiset materiaali-, tarvike- ja ekskursiomaksut.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää? Täytä yhteystietosi, niin Hämeen ammattikorkeakoulu ottaa sinuun yhteyttä. Muistathan kurkata myös roskapostikansion – joskus vastausviestit saattavat livahtaa sinne.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Hämeen ammattikorkeakoulu
Visamäentie 35
13101 Hämeenlinna

Hämeen ammattikorkeakoulu

Hämeen ammattikorkeakoulu (HAMK) on oppimis- ja tutkimusyhteisö tekijöille, jotka haluavat muuttaa maailmaa. Meitä on noin 9 000 biotalouden, hyvinvoinnin, koulutuksen, liiketoiminnan, muotoilun ja teknologian tulevaisuuden tekijää. Toimimme seitsemällä kampuksella, verkossa ja kansainvälisesti. Meitä yhdistää into tarttua toimeen ja rakentaa yhteistä...

Lue lisää kouluttajasta Hämeen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu