Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset Etäopiskelu-osioon

Käyttöehdot EMG – Education Media Group

1. Palvelun toiminta

1.1 Yleistä
EMG – Educations Media Group (EMG) tarjoaa koulukseen liittyviä hakupalveluja, joiden tavoitteena on auttaa henkilöitä ja yrityksiä löytämään sopivaa koulutusta. Tämä tarkoittaa sitä, että tarjoamme sinulle käyttäjänä mahdollisuuden tehdä verkkosivustossa kyselyjä ja yhteydenottopyyntöjä kursseista (käytetään myöhemmin nimitystä ”kurssi”). Verkkosivustossa on luettelo kursseista, joihin palvelua voidaan käyttää. Kun käyttäjät ovat tehneet pyynnön verkkosivustossa, me lähetämme pyynnön asianmukaiselle palveluntarjoajalle osana palveluamme. Sivustossa on myös ominaisuuksia, jotka auttavat sinua löytämään oikean koulutuksen, kuten arvosanojen laskentaa, testejä, esitelatauksia ja vastaavia koulutukseen liittyviä ominaisuuksia.

1.2 Yhteydenottopyynnöt ja kyselyt
Kaikki pyynnöt tehdään verkkosivustossa itse valitsemalla yksi tai useampi kurssi, joista halutaan saada lisätietoja. Kun olet tehnyt pyynnön, me lähetämme sen koulutuspalvelun tarjoajalle, joka ottaa yhteyttä ja tarjoaa lisätietoja. Vastaavasti kun pyydät käyttäjänä suosituksia tarjouspyyntöpalvelustamme, nämä tiedot voidaan lähettää asianmukaisille koulutuspalvelun tarjoajille. Koulutuspalvelun tarjoaja tallentaa tietosi molemmissa tapauksissa auttaakseen sinua koulutuksen valinnassa. Tämä tarkoittaa sitä, että he voivat muun muassa markkinoida palvelujaan ja koulutuksiaan, lähettää uutiskirjeitä ja muita kohdistettuja viestejä sekä kerätä ja analysoida tietoa.

1.3 Kurssin sisältö ja osat
Annamme sinulle verkkosivustossamme mahdollisimman yksityiskohtaista tietoja kaikista kursseista, jotta voimme auttaa sinua asiakkaana saamaan mahdollisimman hyödyllisiä tietoja. Pidättäydymme kuitenkin tähän liittyvästä vastuusta, sillä joissain tapauksissa tietoja saattaa puuttua tai kurssiin saattaa tulla muutoksia. Jos sinulla on kysyttävää kursseista tai muuta kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@koulutus.fi tai soittamalla numeroon +358 (0)9 6150 0388. Kurssikohtaisissa kysymyksissä pyydämme ottamaan yhteyttä kyseiseen palveluntarjoajaan.

2. Omat vastuusi

Hyväksymällä ehdot sitoudut noudattamaan palvelun käyttöehtoja. Kun olet tehnyt pyynnön palvelun kautta, vahvistusviesti lähetetään sähköpostiosoitteeseen, jonka olet ilmoittanut pyynnössä, joka sisälsi myös yhteys- ja asiakastietosi sekä mahdolliset muut tiedot. Vastuullasi on varmistaa, että pyynnössä antamasi tiedot ovat oikeat ja ajantasaiset ja että pidät tiedot päivitettyinä. Omat kirjautumistietosi ja muut asiakastiedot on pidettävä luottamuksellisina, eikä niitä saa levittää. Vastuullasi on varmistaa, että kirjautumistietosi säilytetään turvallisesti, eikä niitä levitetä. Sinulla ei ole käyttäjänä oikeutta käyttää EMG:n tavaramerkkejä, tunnettuutta tai yrityksen nimeä muutoin kuin palvelun käytön edellyttämällä tavalla.

3. Henkilötietojen hallinta ja tietojen suojaus

Käsittelemme henkilötietoja aina voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti. 25.5.2018 EU:n uusi tietosuoja-asetus GDPR korvasi vanhan henkilötietolain. GDPR:n tavoitteena on suojata henkilöitä tietosuojaloukkauksilta henkilötietojen käsittelyn yhteydessä. Lainsäädäntö koskee henkilötietojen käsittelyä kaikilla yhteiskunnan osa-alueilla koko Euroopassa, ja se kattaa valtionhallinnon, kansalaisjärjestöjen, yritysten ja yksityishenkilöiden toimet. Henkilötietosi suojataan aina luvattomalta käytöltä.

Yksityisyydensuoja on tärkeää EMG:lle. Varmistamme tietosuojasi ja pidämme kaikkien meille luovuttamiesi tietojen turvaamista ensiarvoisen tärkeänä. Vain rajatulla määrällä henkilöitä on erityiset käyttöoikeudet tietoihin.

EMG käsittelee henkilötietojasi tarkoituksenaan hallita asiakassuhdetta, täyttääkseen velvollisuutensa tietojen luovuttamisessa viranomaisille ja tarjotakseen tietoja EMG:n palveluista markkinointitoimilla. Käsittelemme kerättyjä henkilötietoja ensisijaisena tarkoituksenamme lähettää ne edelleen koulutuksen järjestäjälle ja voidaksemme tehdä tunnistustoimia, asiakasanalyysejä ja markkinointia ja kehittääksemme liiketoimintaamme. Jos henkilötietoja lähetetään käsiteltäväksi EMG:n puolesta, se tehdään noudattamalla erityistä salassapitovelvoitteeseen liittyvää sopimusta. Hyväksymällä käyttöehdot myönnät EMG:lle oikeuden luovuttaa kerättyjä henkilötietoja yhdelle tai useammalle EMG:n tytäryhtiölle, jotka voivat puolestaan lähettää sinulle erilaisia tarjouksia, joiden arvioimme hyödyttävän sinua.

Voit aina halutessasi pyytää EMG:tä ilmoittamaan, millaisia sinua koskevia tietoja se käsittelee, tai pyytää tietojen poistamista tai muuttamista, jos tiedot ovat vääriä tai puutteellisia. Voit myös pyytää, ettei tietojasi käsiteltäisi tai käytettäisi. Käytäntönämme on poistaa kaikki henkilötiedot 24 kuukauden kuluttua siitä, kun olet viimeisen kerran käyttänyt palvelujamme. Palvelujen käyttöön sisältyy sivuston ominaisuuksien käyttäminen ja jonkin sähköpostimateriaalimme käyttö aktiivisesti klikkaamalla.

Vastaat itse tietojesi päivittämisestä verkkosivustossamme, jotta voimme täyttää sitoumuksemme. EMG ei vastaa seuraamuksista, joita saattaa aiheutua virheellisistä asiakastiedoista, kuten virheellisestä toimitusosoitteesta, puhelinnumerosta tai sähköpostiosoitteesta. Jos sinulla on kysyttävää henkilötietojen käsittelymenetelmistämme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@koulutus.fi tai soittamalla numeroon +358 (0)9 6150 0388.

4. Oikeus tulla unohdetuksi

Jos haluat poistaa henkilötietosi, lähetä sähköpostia osoitteeseen info@koulutus.fi.

5. Muuta

EMG täten sanoutuu irti kaikesta vastuusta voimassa olevan lainsäädännön sallimassa laajuudessa koskien asiakkaille tai mille tahansa kolmannelle osapuolelle aiheutuneita suoria ja välillisiä vahinkoja ja/tai menetyksiä tai vahinkoja, jotka liittyvät palvelun käyttöön tai käytön estymiseen, riippumatta siitä, miten vahinko on tapahtunut, ja siitä, onko vahinko aiheutunut huolimattomuudesta, sopimusrikkomuksesta tai muusta syystä.

Tässä osiossa mainittu vastuuvelvollisuuden rajoitus ei muuta tai rajaa asiakkaan oikeuksia kuluttajana eikä jätä pois tai rajoita vastuuvelvollisuutta siinä laajuudessa, kuin voimassa oleva lainsäädäntö ei sitä salli.

Verkkosivustossa ja palvelussa kursseja tai muita tuotteita tarjoavat palveluntarjoajat ovat itsenäisiä toimittajia, eikä heidän katsota olevan EMG:n, sen kumppaneiden tai toimittajien työntekijöitä tai edustajia.

Jos jonkin näiden ehtojen lausekkeista katsotaan olevan lainvastainen, virheellinen tai kelvoton täytäntöönpantavaksi mistä tahansa muusta syystä, kyseinen lauseke on poistettava eikä se vaikuta muiden ehdoissa olevien lausekkeiden kelpoisuuteen tai täytäntöönpanoon.

Nämä ehdot on laadittu ja niitä on tulkittava Ruotsin lainsäädännön mukaisesti.

6. Siirto

EMG pidättää oikeuden siirtää oikeutensa ja velvollisuutensa kolmannen osapuolen ehtojen alaisuuteen edellyttäen, että hyväksyvän yrityksen tai henkilön voidaan olettaa täyttävän velvollisuutensa ehtojen mukaisesti ja asiakasta tyydyttävällä tavalla.

7. Ratkaisu riitatilanteissa

Jos EMG:n ja asiakkaan välille muodostuu näistä ehdoista tai muusta syystä aiheutuva riitatilanne, osapuolten on ensin yritettävä ratkaista tilanne sopimalla. Jos osapuolet eivät pääse yhteisymmärrykseen, riita voidaan ratkaista Ruotsin yleisessä valituslautakunnassa, siinä määrin kuin lautakunta on pätevä tutkimaan asiaa. Muussa tapauksessa riita ratkaistaan yleisessä tuomioistuimessa Ruotsissa.

Tukholma, Ruotsi, 25. toukokuuta 2018

Viimeksi päivitetty: 26 touko 2018