Näyttää 1-50 yhteensä 197 tulosta
  • = Videoesittely
  • = Kesäkurssi
Näyttää 1-50 yhteensä 197 tulosta

Liiketoiminnan koulutus mahdollistaa liiketoiminnan kehittämisen

Liiketoiminnan koulutuksista saat uusia näkökulmia yrittäjyyteen ja vauhtia johtajan tai asiantuntijan urallesi. Liiketoiminnalla tarkoitetaan ammattimaista kaupallista tai teollista toimintaa, jolla pyritään ansaitsemaan rahaa ja/tai ylläpidetään jotain toimintaa.

Liiketoiminnan koulutukset tarjoavat niin yrittäjille, johtajille kuin toimihenkilöille ja asiantuntijoillekin mahdollisuuden kehittää omaa liiketoimintaosaamistaan eri aloilla. Koulutukset käsittelevät monipuolisesti liiketoiminnan eri osa-alueita ja antavat uutta osaamista uralla kehittymiseen tai yrityksen kasvattamiseen eri toimialoilla.

Mistä osa-alueista liiketoiminta koostuu?

Liiketoiminnan perinteisiä osa-alueita ovat rahoitus, johtaminen, markkinointi, laskentatoimi, kansantalous ja yritysjuridiikka. Uudempana mukaan ovat tulleet verkottuminen, kansainvälisen liiketoiminnan kehittäminen ja kaupallistaminen.

Nykyään menestyksekkään yritystoiminnan edellytyksenä ovat myös verkosto- ja kumppanuusosaaminen sekä yritysten ja yhteisöjen yhteiskunnallinen vastuunhallinta sekä muut eettiset kysymykset.

Miksi osallistua liiketoiminnan koulutukseen?

Kehittämällä omaa liiketoimintaosaamistasi opit esimerkiksi asemoimaan liiketoimintaa paremmin, rakentamaan verkostoja liiketoiminnan tueksi sekä tunnistamaan tuotteen tai palvelun käytön prosessit.

Liiketoimintaosaamista on kyky saada ideat sekä tutkimus- ja kehitystyö osaksi innovaatio- ja osaamisketjua ja jalostaa ne asiakkaiden tarpeet täyttäviksi kaupallisiksi palveluiksi sekä tuotteiksi.

Liiketoiminnan koulutukset voivat käsitellä esim.

• Liiketoiminnan riskienhallintaa
  • Kansainvälistä liiketoimintaa
  • Yrittäjyyttä
  • Tuotekehitystä
  • Uusia innovaatioita
  • Hankintoja / ostotoimintaa

Vastaa kansainvälistymisen asettamiin vaatimuksiin

Globalisaatio on johtanut siihen, että yritykset toimivat nykyään yhä useammin kansanvälisissä olosuhteissa. Kansainvälinen ympäristö vaatii liiketoiminnan osaajalta erilaisia taitoja, kuten globaalien liiketoimintaympäristöjen tuntemusta, vieraiden kielten osaamista ja erilaisten kulttuurien tuntemista.

Kansainvälisen liiketoiminnan osaajan tulee tuntea myös kansainvälisen liiketoiminnan haasteet sekä hallita kansainväliset strategiat ja operaatiot. Kansainvälisen liiketoiminnan koulutus pureutuu usein ajankohtaisiin kysymyksiin jatkuvasti muuttuvassa ympäristössä. Kansainvälisen liiketoiminnan koulutukset sopivat esimerkiksi vientipäälliköille, aluejohtajille, tuotepäälliköille ja yrittäjille.

Kiinnostaako merkonomin tutkinto?

Liiketalouden perustutkinto (merkonomi) on toisen asteen kaupan ja hallinnon alan perustutkinto. Sen voi suorittaa näyttötutkintona, joita toteutetaan aikuiskoulutusta järjestävissä oppilaitoksissa.

Koulutusta järjestetään

• Asiakaspalvelun ja myynnin osaamisalalla