Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Koulutus.fi:n uutiskirjeet

Haluatko saada tietoa koulutuksista suoraan sähköpostiisi?

Ylläpidä ammattitaitoasi ja kehitä osaamistasi aikuiskoulutuksilla!

Koulutus.fi:n uutiskirjeistä saat:
* tuoretta tietoa työelämän koulutuksista
* vinkkejä ja alennuksia koulutuksista
* tietoa Koulutus.fi-palvelun uutuuksista

Rekisteröidy uutiskirjeiden tilaajaksi

Lähetämme uutiskirjeemme kuukausittain. Lisäksi saat kiinnostuksen kohteittesi mukaisesti viestejä asiakkaidemme ajankohtaisista koulutuksista. Saadaksesi uutiskirjeen sähköpostiisi rekisteröi osoitteesi. Pääset tämän jälkeen valitsemaan teemat, joista olet kiinnostunut.

Oletko jo tilaaja?

Jos olet jo uutiskirjeen tilaaja, voit alla myös vaihtaa tilausosoitteesi tai perua tilauksesi.Rekisteröidy


Poistu postituslistalta
  » Kirjaudu sisään  


Kesällä on oiva aika kouluttautua tai löytää sopiva koulutus syksylle. Oletko miettinyt, mikä olisi urasi seuraava askel? Voisitko jotenkin kehittää osaamistasi? koulutus.fi:n uutiskirjeestä löydät kesäkuun koulutusnostot.

Ota seuraava askel urallasi »

Kesäkuun 2020 uutiskirjeNappaa uutiskirjeestämme vinkit ajankohtaisiin jatko- ja täydennyskoulutuksiin. Oman osaamisen kehittäminen ei ole koskaa huono idea, olisiko sinulla nyt sille aikaa? 

Löydä koulutuksesi »

Toukokuun 2020 uutiskirjeTänä keväänä useat kouluttajat ovat muuttaneet koulutuksiaan verkko- ja etätoteutuksiksi, jotta kaikkien olisi helpompi osallistua niihin. koulutus.fi:stä löydät paljon etä- ja verkkokoulutuksia monilta eri aloilta. 

Tutustu vaihtoehtoihin! »

Huhtikuun 2020 uutiskirjeOlisiko sinulla nyt aikaa kehittää osaamistasi? Tutustu vaihtoehtoihin ja löydä juuri sinun tai yrityksesi tarpeisiin sopiva koulutus. Muistathan myös, että monilla kouluttajilla on tarjolla myös räätälöityjä koulutuskokonaisuuksia.

Mikä koulutus voisi sopia sinulle? »

Maaliskuun 2020 uutiskirjeKehitä taitojasi ja opi jotakin uutta tänä keväänä. Vuosi 2020 on vasta aluillaan, joten tutustu rauhassa kaikkiin uuden vuosikymmenen koulutusvaihtoehtoihin. 

Löydä koulutus keväälle 2020 »

Helmikuu 2020Uusi vuosikymmen on hyvä aloittaa kouluttautumalla! Tammikuu on hyvää aikaa tutkailla omia, oman tiimin tai yrityksen kehitystarpeita. Tutustu vahtoehtoihin ja löydä juuri sinun tarpeisiisi sopiva koulutus!

Tutustu eri koulutuksiin »

Tammikuun 2020 uutiskirje
studentum.fi
Koulutusvinkkejä suoraan sähköpostiisi?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla! Saat koulutusvinkkejä ja tietoa ajankohtaisista teemoista osaamisen kehittämisen saralla.