Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Ketä me olemme?

Missä näet itsesi 5 vuoden kuluttua?

Autamme sinua pääsemään sinne.

Uskomme, että uuden oppiminen on mahdollisuus kasvaa. Kouluttautumalla voi saada toivomansa ylennyksen, hakea työhön, johon ajatteli olevansa liian kokematon tai tehdä täyskäännöksen urallaan. Koulutus tuo itseluottamusta. Pätevyyttä.

Olemme ylpeitä siitä, että voimme auttaa ihmisiä kasvamaan ja kehittymään kohti tavoitteitaan. Tukea matkalla kohti sitä, mitä he haluavat olla. Olemme auttaneet satoja tuhansia ihmisiä löytämään itselleen ja tavoitteilleen sopivan koulutuksen, jonka avulla he voivat kasvattaa vahvuuksiaan, kehittää heikkouksiaan ja ottaa uransa hallintaan.

Autamme ihmisiä kasvamaan ja organisaatioita kehittymään.

Nykypäivän työvoima ei vain halua koulutusta, se odottaa sitä. Täydennyskoulutus ehkäisee urautumista ja vie yksilöt kohti parempia tuloksia ja vastuullisempia tehtäviä, pitäen heidät sitoutuneina ja tyytyväisinä. Haluamme nähdä suomalaisten organisaatioiden ottavan osaamisen kehittämisen osaksi ydintoimintaansa.

Meille tärkeintä on nähdä yksilöiden ja organisaatioden kehittyvän. Siksi haluamme tehdä koulutuksen löytämisestä helppoa jokaiselle.

Tyydytä tiedonjanosi ja vapauta potentiaalisi.

Autamme vuosittain satojatuhansia suomalaisia löytämään sopivan täydennys- tai jatkokoulutuksen osaamisensa ja menetyksensä tueksi. Jos olemme jotain oppineet, niin sen, että työuria ja koulutustarpeita on yhtä monenlaisia kuin meitä kouluttautujiakin.

Haluamme tukea Sinua henkilökohtaisissa tavoitteissasi. Opi uutta, etene urallasi ja käytä aikasi asioihin, joista nautit.

Aloita koulutusmatkasi tästä 

Koulutus.fi on juuri sinulle, joka etsit täydennyskoulutusta, työelämän kurssia tai itseäsi kehittävää valmennusta!

Käyttäjäystävällisen hakupalvelumme avulla voit etsiä koulutusta niin itsellesi kuin isommallekin ryhmälle. Laaja tarjonta mahdollistaa kiinnostavien koulutusten vertailun keskenään.

Hakupalvelustamme löytyvät koulutukset ja kouluttajat esitellään koulutusesittelyissä. Esittelyiden kautta voit olla yhteydessä kouluttajaan, siirtyä kouluttajan omille verkkosivuille tai ilmoittautua koulutukseen. Koulutuksen etsinnässä sinua auttavat myös mm. Koulutus.fi:stä löytyvät haastattelut, artikkelit, oppaat, videot, koulutusarvioinnit ja maksuton tarjouspyyntötyökalu.

 Siirry koulutushakuun tästä »


Koulutusbarometri

Koulutus.fi julkaisee vuosittain Koulutusbarometrin, joka tarjoaa katsauksen työelämän koulutusmarkkinoiden tilaan. Barometri on suunnattu erityisesti kouluttajille, valmentajille, koulutusalan organisaatioissa toimiville ja niiden markkinoinnista vastaaville sekä kaikille, jotka haluavat olla mukana vaikuttamassa työelämässä kouluttautumiseen ja itsensä kehittämiseen.

Lataa tästä uusin Koulutusbarometri


Koulutus.fi on Suomen suurin työelämän koulutussivusto

Ylläpidämme Suomen suurimpia koulutussivustoja, joiden tavoitteena on tuoda yhteen koulutusta etsivät ja niitä tarjoavat tahot. Keskeinen osa palveluamme on sivusto, jolla olet tällä hetkellä: Koulutus.fi:stä löydät kaikille avoimia koulutuksia ja verkkokursseja sekä työyhteisöille räätälöityjä valmennusratkaisuja. Täältä löydät myös työelämän tutkintoihin johtavaa koulutusta, oppisopimuskoulutusta ja työvoimakoulutusta.

Koulutus.fi:n lisäksi tiimimme ylläpitää myös tutkintokoulutukset yhteen kokoavaa sivustoa Studentum.fi:tä, joka on suunnattu nuorille ja aikuisille.


Vuosien kokemus pohjoiseurooppalaisista koulutusmarkkinoista

Koulutus.fi-sivusto kuuluu EMG – Educations Media Group -organisaatioon, joka on ylläpitänyt eri kohderyhmille suunnattuja koulutushakusivustoja jo vuodesta 2001 lähtien. Voit lukea lisää EMG:n omilta sivuilta. EMG:n avoimia työpaikkoja voit katsoa täältä.

Tällä hetkellä maakohtaiset koulutussivustomme löytyvät Ruotsin ja Suomen lisäksi myös Norjasta, Tanskasta, Ranskasta, Saksasta, Hollannista, Iso-Britanniasta ja Yhdysvalloista. Näiden lisäksi EMG ylläpitää maailmanlaajuisia koulutushakusivustoja www.searchmba.com ja www.educations.com. EMG – Educations Media Group

Viimeksi päivitetty: 06 elo 2019