Koulutus.fi – Suomen suurin työelämän koulutusten hakupalvelu

Koulutus.fi on juuri sinulle, joka etsit täydennyskoulutusta, työelämän kurssia tai itseäsi kehittävää valmennusta! Käyttäjäystävällisen hakupalvelumme avulla voit etsiä koulutusta niin itsellesi kuin isommallekin ryhmälle. Laaja tarjonta mahdollistaa kiinnostavien koulutusten vertailun keskenään.

Hakupalvelustamme löytyvät koulutukset ja kouluttajat esitellään koulutusesittelyissä. Esittelyiden kautta voit olla yhteydessä kouluttajaan, siirtyä kouluttajan omille verkkosivuille tai ilmoittautua koulutukseen. Koulutuksen etsinnässä sinua auttavat myös mm. Koulutus.fi:stä löytyvät haastattelut, artikkelit, oppaat, videot, koulutusarvioinnit ja maksuton tarjouspyyntötyökalu.

Koulutusbarometri

Koulutus.fi julkaisee vuosittain Koulutusbarometrin, joka tarjoaa katsauksen työelämän koulutusmarkkinoiden tilaan. Barometri on suunnattu erityisesti kouluttajille, valmentajille, koulutusalan organisaatioissa toimiville ja niiden markkinoinnista vastaaville sekä kaikille, jotka haluavat olla mukana vaikuttamassa työelämässä kouluttautumiseen ja itsensä kehittämiseen.

Lataa tästä Koulutusbarometri 2017

Koulutus.fi on Suomen suurin työelämän koulutussivusto

Ylläpidämme Suomen suurimpia koulutussivustoja, joiden tavoitteena on tuoda yhteen koulutusta etsivät ja niitä tarjoavat tahot. Keskeinen osa palveluamme on sivusto, jolla olet tällä hetkellä: Koulutus.fi:stä löydät kaikille avoimia koulutuksia ja verkkokursseja sekä työyhteisöille räätälöityjä valmennusratkaisuja. Täältä löydät myös työelämän tutkintoihin johtavaa koulutusta, oppisopimuskoulutusta ja työvoimakoulutusta.

Koulutus.fi:n lisäksi tiimimme ylläpitää myös tutkintokoulutukset yhteen kokoavaa sivustoa Studentum.fi:tä, joka on suunnattu nuorille ja aikuisille.

EMG:n toimisto Tukholmassa

Vuosien kokemus pohjoiseurooppalaisista koulutusmarkkinoista

Koulutus.fi-sivusto kuuluu EMG – Educations Media Group -organisaatioon, joka on ylläpitänyt eri kohderyhmille suunnattuja koulutushakusivustoja jo vuodesta 2001 lähtien. Voit lukea lisää EMG:n omalta infosivulta. EMG:n avoimia työpaikkoja voit katsoa täältä.

Tällä hetkellä maakohtaiset koulutussivustomme löytyvät Ruotsin ja Suomen lisäksi myös Norjasta, Tanskasta, Ranskasta, Saksasta, Hollannista, Iso-Britanniasta ja Yhdysvalloista. Näiden lisäksi EMG ylläpitää maailmanlaajuisia koulutushakusivustoja www.searchmba.com ja www.educations.com.

EMG – Educations Media Group

Koulutus.fi ja Studentum.fi ovat osa EMG – Educations Media Group -organisaatiota.