Koulutus.fi – Suomen suurin työelämän koulutusten hakupalvelu

Koulutus.fi on juuri sinulle, joka etsit täydennyskoulutusta, työelämän kurssia tai itseäsi kehittävää valmennusta!

Käyttäjäystävällisen hakupalvelumme avulla voit etsiä koulutusta niin itsellesi kuin isommallekin ryhmälle. Laaja tarjonta mahdollistaa kiinnostavien koulutusten vertailun keskenään.

Hakupalvelustamme löytyvät koulutukset ja kouluttajat esitellään koulutusesittelyissä. Esittelyiden kautta voit olla yhteydessä kouluttajaan, siirtyä kouluttajan omille verkkosivuille tai ilmoittautua koulutukseen. Koulutuksen etsinnässä sinua auttavat myös mm. Koulutus.fi:stä löytyvät haastattelut, artikkelit, oppaat, videot, koulutusarvioinnit ja maksuton tarjouspyyntötyökalu.

Siirry koulutushakuun tästä »

Keitä me olemme

Tiedämme, ettei sen oikean löytäminen ole helppoa.

Tunnistamme ongelman. Tarve kehittää osaamista on kova, mutta sopivaa koulutusta ei tunnu löytyvän. Toisinaan esteeksi muodostuu aika, toisinaan on vaikea löytää juuri omia tarpeita vastaavaa palvelua ja toisinaan taas kouluttajien eroista on vaikea saada selvää. Jos aikaa olisi rajattomasti ja kaikki informaatio esteettä saatavillamme, ei koulutuksen löytäminen tuottaisi minkäänlaista päänvaivaa.

Olemme päässeet melko lähelle.

Autamme ihmisiä kasvamaan ja organisaatioita kehittymään.

Uskomme, että kouluttautuminen saa ihmiset kasvamaan ja organisaatiot kehittymään. Haluamme tehdä koulutuksen löytämisestä helppoa jokaiselle.

Nykypäivän työvoima ei vain halua koulutusta, se odottaa sitä. Täydennyskoulutus ehkäisee urautumista ja vie yksilöt kohti parempia tuloksia ja vastuullisempia tehtäviä, pitäen heidät sitoutuneina ja tyytyväisinä.

Meille tärkeintä on nähdä yksilöiden ja organisaatioden kehittyvän. Siksi haluamme auttaa jokaista löytämään sen oikean koulutuksen. Tähän Koulutus.fi on luotu – maksuton hakukone, jossa voit etsiä ja vertailla koulutuksia yli 3500 koulutuksen joukosta.

Tyydytä tiedonjanosi ja vapauta potentiaalisi.

Autamme joka vuosi satojatuhansia suomalaisia löytämään sopivan täydennys- tai jatkokoulutuksen osaamisensa ja menetyksensä tueksi. Jos olemme jotain oppineet, niin sen, että työuria ja koulutustarpeita on yhtä monenlaisia kuin meitä yksilöitäkin.

Haluamme tukea Sinua henkilökohtaisissa tavoitteissasi. Opi uutta, etene urallasi ja käytä aikasi asioihin, joista nautit.

Aloita koulutusmatkasi tästä

Koulutusbarometri

Koulutus.fi julkaisee vuosittain Koulutusbarometrin, joka tarjoaa katsauksen työelämän koulutusmarkkinoiden tilaan. Barometri on suunnattu erityisesti kouluttajille, valmentajille, koulutusalan organisaatioissa toimiville ja niiden markkinoinnista vastaaville sekä kaikille, jotka haluavat olla mukana vaikuttamassa työelämässä kouluttautumiseen ja itsensä kehittämiseen.

Lataa tästä uusin Koulutusbarometri

Koulutus.fi on Suomen suurin työelämän koulutussivusto

Ylläpidämme Suomen suurimpia koulutussivustoja, joiden tavoitteena on tuoda yhteen koulutusta etsivät ja niitä tarjoavat tahot. Keskeinen osa palveluamme on sivusto, jolla olet tällä hetkellä: Koulutus.fi:stä löydät kaikille avoimia koulutuksia ja verkkokursseja sekä työyhteisöille räätälöityjä valmennusratkaisuja. Täältä löydät myös työelämän tutkintoihin johtavaa koulutusta, oppisopimuskoulutusta ja työvoimakoulutusta.

Koulutus.fi:n lisäksi tiimimme ylläpitää myös tutkintokoulutukset yhteen kokoavaa sivustoa Studentum.fi:tä, joka on suunnattu nuorille ja aikuisille.

EMG – Educations Media Group

Koulutus.fi ja Studentum.fi ovat osa EMG – Educations Media Group -organisaatiota.

Vuosien kokemus pohjoiseurooppalaisista koulutusmarkkinoista

Koulutus.fi-sivusto kuuluu EMG – Educations Media Group -organisaatioon, joka on ylläpitänyt eri kohderyhmille suunnattuja koulutushakusivustoja jo vuodesta 2001 lähtien. Voit lukea lisää EMG:n omilta sivuilta. EMG:n avoimia työpaikkoja voit katsoa täältä.

Tällä hetkellä maakohtaiset koulutussivustomme löytyvät Ruotsin ja Suomen lisäksi myös Norjasta, Tanskasta, Ranskasta, Saksasta, Hollannista, Iso-Britanniasta ja Yhdysvalloista. Näiden lisäksi EMG ylläpitää maailmanlaajuisia koulutushakusivustoja www.searchmba.com ja www.educations.com.

EMG – Educations Media Group

Viimeksi päivitetty: 04 huhti 2019