Oppaat työelämässä kehittymiseen

Täältä löydät työelämän oppaita, artikkeleja ja vinkkejä. Kaipaatko esimerkiksi apua Excelin käyttöön? Vai haluaisitko lukea työelämän ajankohtaisista aiheista?

koulutus.fi tuottaa oppaita ja muita sisältöjä uralla etenemisen ja henkilökohtaisen kehityksen tueksi. Löydät niin täsmäoppaita taitojesi terävöittämiseeen kuin laajempia oppaita uusien kokonaisuuksien haltuunottamiseksi.


Projektinhallinnan opas

Projektinhallinnan opas

Tarvitsetko tukea ja vinkkejä projektinhallintaan? Olet oikeassa paikassa! Projektinhallintaoppaasta löydät sisältöjä mm. projektijohtamiseen, projektin budjetointiin, projektisuunnitteluun ja projektitiimin koostamiseen liittyen.

 Siirry projektinhallinnan oppaaseen


Viestinnän ja markkinoinnin opas

Viestinnän ja markkinoinnin opas

Teetkö työksesi markkinointia, viestintää tai molempia? Viestinnän ja markkinoinnin oppasta löydät sisältöjä ja vinkkejä mm. graafiseen suunnitteluun, analytiikkaan ja sisäiseen viestintään.

 Siirry viestinnän ja markkinoinnin oppaaseen


Taloushallinnon opas

Taloushallinnon opas

Työskenteletkö tai haluaisitko työskennellä taloushallinnon tehtävissä? Taloushallinnon oppaaseen olemme koostaneet sisältöä mm. kirjanpitoon ja taloushallinnon ammattilaisten täydennyskoulutukseen liittyen.

 Siirry taloushallinnon oppaaseen


Katso myös täsmäoppaat:

Mitä on osaamisen kehittäminen?  »

Oikeinkirjoitusopas »

Oppisopimusinfo – mitä oppisopimuksesta pitäisi tietää? »

Psykoterapeuttikoulutuksen ABC »


Mainokset