Oppaat ja artikkelit työelämässä kehittymiseen

Työelämän oppaat ja artikkelit

OPPAAT JA ARTIKKELIT    |    HAASTATTELUT    |   TESTIT

Olemme tähän osioon koonneet oppaita eri aiheista. Tarkoituksemme on avata termejä ja selventää työelämän osa-alueita, jotta sinun olisi helpompi löytää sinulle sopiva täydennyskoulutus. Mikäli sinulle tulee kysyttävää tai toivoisit opasta aiheesta, jota et vielä löydä, ota meihin yhteyttä osoitteella info@koulutus.fi. Antoisia lukuhetkiä!


Aika vaihtaa ammattia?

Tunnetko itsesi surulliseksi, hermostuneeksi tai alakuloiseksi, kun maanantai lähestyy? Haaveiletko alan vaihtamisesta, uudelleenkouluttautumisesta tai ylennyksestä? Näistä merkeistä tiedät, että on aika siirtyä urallasi eteenpäin.

Lue artikkelista, milloin alanvaihtoa kannattaa harkita 

Mitä on coaching?

Oheisessa oppaassamme yhdessä Business Coaching Instituten Hanna-Kaisa Lindforsin ja Dan Sobackin avulla valotamme coachingia terminä sekä käyttötapana. Haastattelussa kysymme myös minkälaisiin tilanteisiin coaching erityisesti sopii ja miten coachiksi voi pätevöityä.

Tutustu coachingiin ja sen käyttötapoihin

 JurdidiikkaopasOpas juridiikan oikeuden aloihin

Mitä oikeuden aloja kuuluu siviili- ja julkisoikeuteen ja mitä ne pitävät sisällään? Tarkista oppaastamme eri oikeuden alat ja löydä kuhunkin liittyviä koulutusvaihtoehtoja. Juridiikka on ala, joka todella vaatii jatkuvaa osaamisen päivitystä aallonharjalla pysymisen tueksi.

Perehdy eri oikeuden aloihin

 MBA-hattuMBA- ja Executive MBA -opas

Oletko harkinnut MBA- tai EMBA-ohjelmaan hakeutumista? Koulutusohjelmat tarjoavat mahdollisuuden ammattitaidon kehittämiseen käytännönläheisten opetusmenetelmien myötä. Lue johtamiskoulutusoppaastamme vinkit, jotka sinun kannattaa ottaa huomioon itsellesi sopivaa johtamiskoulutusohjelmaa valitessasi.

Lue vinkit johtamiskoulutukseen hakeutumisen tueksi

digitala trenderOpas markkinointiuralla kehittymiseen

Voit menestyä markkinoinnin parissa etenkin siinä tapauksessa, jos olet luovavakuuttava ja sinulla on intohimoa kilpailla markkinoilla. Oppaassa selvitämme, minkälaisia taitoja markkinointialalla menestymiseksi tarvitaan ja miten näitä osaamisaloja kehitetään mahdollisimman tehokkaasti. 

Katso, miten voit kehittyä markkinointiuralla tehokkaasti