Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Oppaat ja artikkelit työelämässä kehittymiseen

Työelämän oppaat ja artikkelit

OPPAAT JA ARTIKKELIT    |    HAASTATTELUT    |   TESTIT

Näin valmistaudut kehityskeskusteluunEväät onnistuneeseen kehityskeskusteluun

Kehityskeskustelu on ennen kaikkea mahdollisuus parantaa omia työoloja, edistää uraa tai yksinkertaisesti käydä antoisa keskustelu esimiehen kanssa. Onnistu kehityskeskustelussa!

Näin valmistaudut kehityskeskusteluun »

Mullistavatko AR- ja VR -lasit tulevaisuuden opetus- ja koulutuskentän?Mullistavatko AR- ja VR -lasit tulevaisuuden opetus- ja koulutuskentän?

Virtuaalitodellisuus on nyt trendikästä. Mutta mitä on lisätty todellisuus? Entä millaisia ovia VR- ja AR-lasit avaavat vaikkapa opetus- ja koulutuskäytössä? 

Lue lisää virtuaalitodellisuuden mahdollisuuksista »

Näin löydät oikean koulutuksenMitä koulutuksen etsimisessä tulee huomioida?

Tarvitsetko potkua koulutuksen löytämiseen? On muutamia kysymyksiä, joihin koulutusta etsivän tulisi löytää vastaukset bongatakseen sen juuri itselle oikean koulutuksen!

Apua oikean koulutuksen löytämiseen »Uusi tietosuoja-asetus, GDPRMitä uusi tietoturva-asetus tarkoittaa organisaatiollenne?

Uusi eurooppalainen tietosuojalaki, GDPR, astuu voimaan 25.5.2018. Mitä lain voimaantulo tarkoittaa käytännössä? Kuinka se vaikuttaa käytännön työhön?

Katsasta tietopaketimme asetuksesta »Vältä yleisimmät sähköpostimokat – 10 vinkkiä Vältä yleisimmät sähköpostimokat – 10 vinkkiä

Monet meistä käyttävät sähköpostia päivittäin. Koulutus.fi on koonnut 10 vinkkiä sinulle, joka haluat välttää yleisimmät sähköpostimokat.

Lue vinkit tästä »

5 vinkkiä parempaan johtajuuteen | Koulutus.fi5 vinkkiä parempaan johtajuuteen

Johtajana toimiminen on sekä jännittävää että haastavaa. Mutta millainen on hyvä johtaja? Tiedustelimme viideltä johtajalta, mitkä tekijät heidän mielestään tekevät hyvän johtajan. Niiden pohjalta listasimme viisi vinkkiä, joiden avulla sinäkin voit kehittyä johtajana!

Lue artikkeli täällä »

Koulutus.fi

Pikaopas Wordin käyttöön | Koulutus.fiPikaopas Wordin käyttöön

Kamppailetko sinäkin Wordin kanssa? Olemme listanneet pikakomentoja ja oikoreittejä, joita hyödyntämällä säästät aikaa ja hermoja – tai pääset vain pätemään. Ota Microsoft Word tehokäyttöön näillä vinkeillä!

Mene oppaaseen tästä »

Koulutus.fi

Excelin_pikaopasPikaopas Excelin käyttöön

Excelin käyttö on yleistynyt yhä useammalla alalla sekä opinnoissa että töiden parissa. Moni ei silti ole vielä oppinut hyödyntämään sen tehokkaimpia käyttömekanismeja ja kätevimpiä oikoreittejä. Siksi listasimmekin hyödyllisimmät Excel-vinkit tähän oppaaseen!

Mene oppaaseen tästä »

Koulutus.fi

8 menestyneen ihmisen ominaisuuttaMikä erottaa menestyneet ihmiset muista?

Tietynlaiset ihmiset tuntuvat menestyvän kaikessa mitä he tekevät. Toisia taas ei koskaan tunnu lykästävän. Mikä erottaa menestyvät ihmiset muista? Listasimme kahdeksan ominaisuutta, jotka kuvaavat menestyneitä ihmisiä.

Lue artikkeli täällä »

Koulutus.fi

HR KyselyKoulutusalan kysely 2017: Henkilöstöhallinto

Koulutus.fi:n vuosittainen Koulutusalan kysely toteuttiin ensimmäistä kertaa myös henkilöstöhallinnon ammattilaisten keskuudessa. Kyselyn tulokset osoittavat, että koulutusalan kehitysnäkymät pysyvät myönteisinä vuodelle 2017.

Tutustu tuloksiin täällä »


Aika vaihtaa ammattia?

Tunnetko itsesi surulliseksi, hermostuneeksi tai alakuloiseksi, kun maanantai lähestyy? Haaveiletko alan vaihtamisesta, uudelleenkouluttautumisesta tai ylennyksestä? Näistä merkeistä tiedät, että on aika siirtyä urallasi eteenpäin.

Lue artikkelista, milloin alanvaihtoa kannattaa harkita »

Mitä coaching on?Mitä on coaching?

Yhdessä Business Coaching Instituten Hanna-Kaisa Lindforsin ja Dan Sobackin avulla valotamme coachingia terminä ja käyttötapana. Kysymme myös minkälaisiin tilanteisiin coaching erityisesti sopii ja miten coachiksi voi pätevöityä.

Tutustu coachingiin ja sen käyttötapoihin »

JuridiikkaopasOpas juridiikan oikeuden aloihin

Tarkista oppaastamme eri oikeuden alat ja löydä kuhunkin liittyviä koulutusvaihtoehtoja. Juridiikka on ala, joka todella vaatii jatkuvaa osaamisen päivitystä aallonharjalla pysymisen tueksi.

Perehdy oikeuden eri aloihin »

KoulutusvähennysMikä koulutusvähennys?

Koulutusverovähennys tukee suunnitelmallista osaamisen kehittämistä ja kannustaa työnantajia henkilöstönsä osaamisen kehittämiseen. Miten vuoden 2014 alusta voimaan tullut koulutusvähennys toimii käytännössä?

Perehdy koulutusvähennykseen »

MBA ja EMBAMBA- ja Executive MBA -opas

Oletko harkinnut MBA- tai EMBA-ohjelmaan hakeutumista? Oppaamme vinkkaa, mitä sinun kannattaa ottaa huomioon valitessasi itsellesi sopivaa johtamiskoulutusohjelmaa.

Lue vinkit johtamiskoulutukseen hakeutumisen tueksi »

Vinkkejä markkinointiuralla kehittymiseenOpas markkinointiuralla kehittymiseen

Oppaassa selvitämme, minkälaisia taitoja markkinointialalla menestymiseksi tarvitaan ja miten näitä osaamisaloja kehitetään mahdollisimman tehokkaasti. 

Katso, miten voit kehittyä markkinointiuralla tehokkaasti »