Tuomme koulutusorganisaatiot ja koulutusta etsivät yhteen

Sopivan koulutuksen löytäminen ei aina ole helppoa, ja siksi haluamme kantaa kortemme kekoon. Haluamme tehdä sopivan koulutuksen löytämisestä helpompaa!

koulutus.fi on sinulle, joka etsit täydennyskoulutusta, työelämän kurssia tai itseäsi kehittävää valmennusta.
Käyttäjäystävällisen hakupalvelumme avulla voit etsiä koulutusta niin itsellesi kuin isommallekin ryhmälle. Laaja tarjonta mahdollistaa kiinnostavien koulutusten vertailun keskenään.

Mitä löydät sivustoltamme?

Hakupalvelustamme löytyvät koulutukset ja kouluttajat esitellään koulutusesittelyissä. Esittelyiden kautta voit olla yhteydessä kouluttajaan, siirtyä kouluttajan omille verkkosivuille tai ilmoittautua koulutukseen. Koulutuksen etsinnässä sinua auttavat myös mm. koulutus.fi:stä löytyvät haastattelut, artikkelit, oppaat, videot, koulutusarvioinnit ja maksuton tarjouspyyntöpalvelu.

koulutus.fi on osa Keystone Education Groupia

Keystone Education Group on markkinajohtaja koulutusmarkkinoinnissa ja ylläpitää maailman suurimpia koulutushakupalveluja. Yhdessä 5 500 koulutusjärjestäjän kanssa 190 maassa Keystone auttaa vuosittain 120 miljoonaa opiskelijaa löytämään itselleen sopivan koulutuksen. Suomessa olemme toimineet vuodesta 2009 lähtien.

Välitämme yksityisyydestäsi

Täältä voit lukea yleiset käyttöehtommetietosuojakäytäntömme sekä tietoa käyttämistämme evästeistä.


Mainokset