🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Markkinatutkimukset liiketoiminnan kehittämiseen

Kesto
Sopimuksen mukaan
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kesto
Sopimuksen mukaan
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Markkinatutkimukset liiketoiminnan kehittämiseen

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu – täydennyskoulutus tarjoaa tutkimusratkaisuja ideointivaiheesta toteutukseen – tuotteiden ja palveluiden myynnin kehittämiseen ja markkinointiin.

Hyödynnämme toteutuksissa Haaga-Helian elämys-, hyvinvointi- ja matkailualan asiantuntijoita. Kokeneet ja ammattitaitoiset tutkijamme ja yliopettajat ovat apunasi liiketoiminnan kehittämisessä. Käytettävissämme on myös Hospitality-kehityspaneeli, joka koostuu alan opiskelijoista ja ammattilaisista

Asiakastutkimukset

Asiakastutkimusten tavoite on lisätä asiakasymmärrystä. Voimme selvittää mm. asiakastyytyväisyyttä ja -kokemusta, suosittelua ja tyytyväisyyttä tuotteisiin ja palveluihin. Tutkimustuloksista saadaan hyviä mittareita toiminnan arvioimiseen ja kehittämisessä.  

Bränditutkimukset

Bränditutkimus kertoo, kuinka vahva oma brändisi on markkinoilla ja miten brändiä voidaan kehittää. Tutkimuksen avulla yritysjohto saa ajankohtaista tietoa eri kohderyhmien mielipiteistä, jotka liittyvät tunnettuuteen, käyttökokemuksiin ja brändimielikuviin suhteessa kilpailijoihin. 

Hospitality-kehityspaneeli

Vahvista edelläkävijyyttä ja asiakasymmärrystä – ota avuksesi Hospitality-kehityspaneelin asiantuntijat ja opiskelijat. Kehityspaneelista saatavan tiedon avulla voit kehittää ja luoda uusia palvelusisältöjä ravintoloihin, majoitusyrityksiin sekä matkailualalle.

Matkailun tulo- ja työllisyystutkimus

Matkailun tulo- ja työllisyystutkimuksen selvittää matkailun aikaansaamat välittömät ja välilliset tulo- ja työllisyysvaikutukset.  Tulosten avulla matkailualan merkitys kohteessa tai alueella tulee näkyväksi. Tuloksia voidaan käyttää mm. yrityksen tai organisaation edunvalvonnassa ja kehittämisestä.  

Työntekijäymmärrys

Tutkimus selvittää johtamiseen, perehdytykseen ja esihenkilöosaamiseen liittyviä asioita. Saat tuloksena konkreettisia vinkkejä johtamisen kehittämiseen ja kuvauksen unelmien työnantajasta. 

Osaamiskartoitukset

Tutkimuspalvelumme  sisältää myös osaamiskartoitukset. Kartoituskyselyllä voidaan selvittää henkilöstön osaamisen yleinen taso, vahvuudet ja kehittämisalueet niin tiimi- kuin organisaatiotasolla. Toteutamme sähköisen myynnin, markkinoinnin ja lähiesihenkilöjohtamisen (leadership-taidot) kartoituksia valmiiden tutkimuskonseptien avulla. Ne toteutetaan itsearviointimenetelmällä, yrityskohtaisesti sovitulla aikataululla.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Markkinatutkimukset liiketoiminnan kehittämiseen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Kohderyhmä

Tutkimus ja sen toteutustapa räätälöidään ja suunnitellaan yrityksen tarpeisiin sopivaksi.

Kustannukset

Tutkimuksen hintaan vaikuttavat riippuu sen laajuus ja toteutustapa.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Markkinatutkimukset liiketoiminnan kehittämiseen? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu – täydennyskoulutus
Ratapihantie 13
00520 Helsinki

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu – Haaga-Helia for Business

Haluatko kehittyä oman alasi ammattilaiseksi? Haaga-Helia for Business tukee yksilöiden, yritysten ja yhteisöjen osaamisen ja toiminnan kehittämistä. Haaga-Helia for Business on monipuolinen kumppani asiantuntijoille ja esimiehille, jotka haluavat laajentaa ammatillista osaamistaan ja löytää uusia näkökulmia työuralleen. Yrityksen suurin pääoma on...

Lue lisää kouluttajasta Haaga-Helia ammattikorkeakoulu – täydennyskoulutus ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu