Webinaaripäivä tulee jälleen 2.12. Katso ohjelma ja ilmoittaudu ➡

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto näyttää uudistumisen suunnan

Suomen Yrittäjäopisto on valtakunnallinen koulutus- ja asiantuntijaorganisaatio ja ammatillinen oppilaitos, joka on erikoistunut aikuiskoulutukseen. Oppilaitos vastaa laajasti tulevaisuuden koulutustarpeisiin käytännönläheisellä liiketoimintaosaamisella sekä teknologisella ja tuotannollisella asiantuntijuudella.

Kiinteät toimipaikat ovat Kauhavalla, Seinäjoella, Hämeenlinnassa sekä Teuvalla. Vuosittain Suomen Yrittäjäopisto järjestää koulutustoimintaa kuitenkin lähes 70 paikkakunnalla ja toimii myös kansainvälisesti. Verkko-opintoina voi suorittaa perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkintoja sekä laajasta valikoimasta yksittäisiä verkkokursseja, joita voi ostaa myös suoraan verkkokaupasta.

Suomen Yrittäjäopisto tähtää kasvuun ja kehittymiseen. Tavoitteena on auttaa yrittäjyydellä ja osaamisella asiakkaita ja kumppaneita menestymään. Oppilaitos haluaa vahvistaa yrittäjyyden henkeä osana kaikkea toimintaa sekä taata alan parhaan asiakaskokemuksen toteuttamalla yksilöllisiä, luovia ja helposti saavutettavia palveluita arjen tarpeisiin.

Haluatko saada lisätietoa Suomen Yrittäjäopiston koulutuksista?

Löydät lisätietoa Suomen Yrittäjäopiston koulutuksista alta löytyvästä koulutuslistauksesta. Voit myös kysyä lisätietoa suoraan Suomen Yrittäjäopistolta täyttämällä alta löytyvän yhteydenottolomakkeen.

Videoesittely

Suomen Yrittäjäopisto on valtakunnallinen koulutus- ja asiantuntijaorganisaatio. Lähde menestymään kanssamme - joustavat opinnot verkossa, lähiopetuksena, monimuotoisesti sekä räätälöitynä.

Henkilökohtainen kehitys Kesto Hinta Paikka Alkaa
Pätevöidy päivittämällä Verkossa Useita toteutuksia
Henkilöstöhallinto / HR
Henkilöstöhallinnon perusteet Alkaen 137 EUR + alv 24 % Verkossa Joustavasti
Henkilöstöhallinnon täsmäpaketti 4 kuukautta Alkaen 395 EUR + alv 24 % Verkossa Joustavasti
HR-asiantuntijan koulutus verkossa Verkossa Joustavasti
HR-assistentin koulutus verkossa Verkossa Joustavasti
Työhyvinvointi
Työhyvinvointikortti®-koulutus verkossa 1 päivä Alkaen 200 EUR + alv 24 % Verkossa
IT - Design
3D-grafiikka ja suunnittelu
Autocad verkkokoulutus 30 päivää Alkaen 375 EUR + alv 0 % Verkossa Joustavasti
CAD-suunnittelun täydennyskoulutus 80 päivää Verkossa
CAD-tekniikan verkkokoulutus 90 päivää Verkossa
Inventor verkkokoulutus 30 päivää Alkaen 375 EUR + alv 0 % Verkossa Joustavasti
Revit® verkkokoulutus 30 päivää Alkaen 375 EUR + alv 0 % Verkossa Joustavasti
Robotiikka ja 3D-mallintaminen 100 päivää Useita (2)
Robotiikka ja automaatio 100 päivää Naantali
SolidWorks Bottom up kokoonpanot 1 Alkaen 177 EUR + alv 24 % Verkossa Jatkuva aloitus
SolidWorks Bottom up mallinnusperiaate (helppo mallinnus) Alkaen 145 EUR + alv 24 % Verkossa Jatkuva aloitus
SolidWorks osamallinnus 1 Alkaen 307 EUR + alv 24 % Verkossa Jatkuva aloitus
SolidWorks sketsaus 1 Alkaen 177 EUR + alv 24 % Verkossa Jatkuva aloitus
SolidWorks verkkokoulutus 30 päivää Alkaen 375 EUR + alv 0 % Verkossa Joustavasti
IT / Tietoliikenne
Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, datanomi Verkossa Jatkuva aloitus
Ohjelmointi
Ohjelmoinnin perusteet C#, kurssisarja Alkaen 150 EUR + alv 24 % Verkossa Joustavasti
Tietokanta / SQL
Tietokantaperusteet Alkaen 121 EUR + alv 24 % Verkossa Joustavasti
Johtaminen
Etäjohtaminen Alkaen 121 EUR + alv 24 % Verkossa Joustavasti
Johtamiskoulutus verkossa Verkossa Joustavasti
Johtamisohjelma Leader Alkaen 2 800 EUR + alv 24 % Verkossa Kysy seuraavaa koulutusta
Maatilan johtamisvalmennus Verkossa
Pomopaketti-valmennusohjelma Useita paikkakuntia Sopimuksen mukaan
Esimieskoulutus
Esimieskoulutus – kuljetusalan työnjohtaja Seinäjoki 2.12.2021
Esimieskoulutus verkossa ja livenä Useita (3) Useita (2)
Maatilan esimieskoulutus Verkossa
Onnistu kuntapäättäjänä 5 päivää Hämeenlinna
Työnohjaus goes for business 2 vuotta Alkaen 6 900 EUR + alv 24 % Seinäjoki Kysy lisätietoja
Johtamisen tutkinnot
Johtamiskoulutus Kunta Alkaen 990 EUR + alv 24 % Hämeenlinna
Johtamiskoulutus livenä: Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto 1,5 vuotta Useita (3) Useita (2)
Johtamiskoulutus VTKL – jäsenyhteisöjen SOTE-ammattilaisille Alkaen 590 EUR + alv 24 % Jyväskylä
Juridiikka / Laki
Työoikeus
Työlainsäädäntöä käytännönläheisesti Alkaen 218 EUR + alv 24 % Verkossa Jatkuva aloitus
Laatu
Prosessit
Palveluprosessit Alkaen 97 EUR + alv 24 % Verkossa Joustavasti
Liiketoiminta
Budjetoinnin perusteet Alkaen 113 EUR + alv 24 % Verkossa Joustavasti
Kannattavan yritystoiminnan perusteet Alkaen 315 EUR + alv 24 % Verkossa Jatkuva aloitus
Liikeidean sparraus Alkaen 40 EUR + alv 24 % Verkossa Jatkuva aloitus
Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi Verkossa Joustavasti

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää kouluttajasta Suomen Yrittäjäopisto? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Suomen Yrittäjäopisto

Kauppatie 109
62201 Kauhava

www.syo.fi

Keskiarvo: 5

ikuinen opiskelija
Koulutuksissa asiantuntevat kouluttajat, paljon tehtäviä ja niiden pohjalta paljon myös oppia. Hyvät palautteet lisäsivät oppimismahdollisuutta. Monimuotokoulutuksena erinomainen ja hyvin tehty mahdolliseksi myös työssäkäyvälle perheelliselle.
Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Ota yhteyttä

Saadaksesi yhteyden kouluttajaan Suomen Yrittäjäopisto täytä seuraavat tiedot: