Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto näyttää uudistumisen suunnan

Suomen Yrittäjäopisto on valtakunnallinen koulutus- ja asiantuntijaorganisaatio ja ammatillinen oppilaitos, joka on erikoistunut aikuiskoulutukseen. Oppilaitos vastaa laajasti tulevaisuuden koulutustarpeisiin käytännönläheisellä liiketoimintaosaamisella sekä teknologisella ja tuotannollisella asiantuntijuudella.

Kiinteät toimipaikat ovat Kauhavalla, Seinäjoella, Hämeenlinnassa sekä Teuvalla. Vuosittain Suomen Yrittäjäopisto järjestää koulutustoimintaa kuitenkin lähes 70 paikkakunnalla ja toimii myös kansainvälisesti. Verkko-opintoina voi suorittaa perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkintoja sekä laajasta valikoimasta yksittäisiä verkkokursseja, joita voi ostaa myös suoraan verkkokaupasta.

Suomen Yrittäjäopisto tähtää kasvuun ja kehittymiseen. Tavoitteena on auttaa yrittäjyydellä ja osaamisella asiakkaita ja kumppaneita menestymään. Oppilaitos haluaa vahvistaa yrittäjyyden henkeä osana kaikkea toimintaa sekä taata alan parhaan asiakaskokemuksen toteuttamalla yksilöllisiä, luovia ja helposti saavutettavia palveluita arjen tarpeisiin.

Haluatko saada lisätietoa Suomen Yrittäjäopiston koulutuksista?

Löydät lisätietoa Suomen Yrittäjäopiston koulutuksista alta löytyvästä koulutuslistauksesta. Voit myös kysyä lisätietoa suoraan Suomen Yrittäjäopistolta täyttämällä alta löytyvän yhteydenottolomakkeen.

Videoesittely

Suomen Yrittäjäopisto on valtakunnallinen koulutus- ja asiantuntijaorganisaatio.

Henkilökohtainen kehitys Kesto Hinta Paikka Alkaa
Uudelle uralle -verkkokoulutus Alkaen 0 EUR + alv 0 % Verkossa Kysy seuraavaa aloitusta
Henkilöstöhallinto / HR
Henkilöstöhallinnon perusteet Alkaen 137 EUR + alv 24 % Verkossa Jatkuva aloitus
Henkilöstöhallinnon täsmäpaketti 4 kuukautta Alkaen 395 EUR + alv 24 % Verkossa Joustavasti
HR-asiantuntijan koulutus verkossa Verkossa Jatkuva aloitus
HR-assistentin koulutus verkossa Verkossa Joustavasti
IT - Design
3D-grafiikka ja suunnittelu
AutoCAD 2D 10 viikkoa Alkaen 375 EUR + alv 0 % Verkossa Kysy lisätietoja
Inventor 3D 10 viikkoa Alkaen 375 EUR + alv 0 % Verkossa Kysy lisätietoja
Revit Architecture 3D 10 viikkoa Alkaen 375 EUR + alv 0 % Verkossa Kysy lisätietoja
SolidWorks Bottom up kokoonpanot 1 Alkaen 177 EUR + alv 24 % Verkossa Jatkuva aloitus
SolidWorks Bottom up mallinnusperiaate (helppo mallinnus) Alkaen 145 EUR + alv 24 % Verkossa Jatkuva aloitus
SolidWorks osamallinnus 1 Alkaen 306 EUR + alv 24 % Verkossa Jatkuva aloitus
SolidWorks sketsaus 1 Alkaen 177 EUR + alv 24 % Verkossa Jatkuva aloitus
IT / Tietoliikenne
Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, datanomi Verkossa Jatkuva aloitus
Ohjelmointi
Ohjelmoinnin perusteet C#, kurssisarja Alkaen 121 EUR + alv 24 % Verkossa Joustavasti
Tietokanta / SQL
Tietokantaperusteet Alkaen 81 EUR + alv 24 % Verkossa Jatkuva aloitus
Tietoliikenne / Palvelimet
Tietoverkon palvelut ja työasemat Alkaen 81 EUR + alv 24 % Verkossa Jatkuva aloitus
Tietoturva
Fyysinen tietoturva Alkaen 121 EUR + alv 24 % Verkossa Jatkuva aloitus
Turvallinen tietoverkko ja laitteisto Alkaen 121 EUR + alv 24 % Verkossa Jatkuva aloitus
Turvalliset päätelaitteet Alkaen 121 EUR + alv 24 % Verkossa Jatkuva aloitus
Johtaminen
Etäjohtaminen Alkaen 121 EUR + alv 24 % Verkossa Jatkuva aloitus
Johtamiskoulutus verkossa Verkossa
Maatilan johtamisvalmennus Useita (2)
Pomopaketti-valmennusohjelma Useita paikkakuntia Sopimuksen mukaan
Esimieskoulutus
Esimieskoulutus verkossa ja livenä Verkossa Non-stop aloitus
Maatilayrityksen esimiesvalmennus Verkossa 15.11.2021
Työnohjaus goes for business 2 vuotta Useita paikkakuntia Sopimuksen mukaan
Johtamisen tutkinnot
Johtamiskoulutus livenä: Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto 1,5 vuotta Useita (5) 18.5.2021
Juridiikka / Laki
Työoikeus
Työlainsäädäntöä käytännönläheisesti Alkaen 218 EUR + alv 24 % Verkossa Jatkuva aloitus
Laatu
Prosessit
Palveluprosessit Alkaen 97 EUR + alv 24 % Verkossa Kysy seuraavaa koulutusta
Liiketoiminta
Budjetoinnin perusteet Alkaen 113 EUR + alv 24 % Verkossa Joustavasti
Kannattavan yritystoiminnan perusteet Alkaen 315 EUR + alv 24 % Verkossa Jatkuva aloitus
Liikeidean sparraus Alkaen 40 EUR + alv 24 % Verkossa Jatkuva aloitus
Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi Verkossa Joustavasti
Hankinta / Ostotoimi
Hankintaprosessi ja kilpailutus Alkaen 121 EUR + alv 24 % Verkossa Jatkuva aloitus
Tietojärjestelmähankinnat Alkaen 202 EUR + alv 24 % Verkossa Jatkuva aloitus
Palvelumuotoilu
Palvelumuotoilu Alkaen 121 EUR + alv 24 % Verkossa Jatkuva aloitus
Yrittäjyys
Maatilan taloutta verkossa Alkaen 790 EUR + alv 24 % Verkossa
Maatilan yritysneuvojan valmennus Verkossa
Yrittäjyysvalmennus Lapissa Alkaen 0 EUR + alv 0 % Verkossa Useita toteutuksia
Yrittäjyyttä opettajille Alkaen 202 EUR + alv 24 % Verkossa Jatkuva aloitus

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää kouluttajasta Suomen Yrittäjäopisto? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Suomen Yrittäjäopisto

Kauppatie 109
62201 Kauhava

www.syo.fi

Keskiarvo: 5

ikuinen opiskelija
(5)
Koulutuksissa asiantuntevat kouluttajat, paljon tehtäviä ja niiden pohjalta paljon myös oppia. Hyvät palautteet lisäsivät oppimismahdollisuutta. Monimuotokoulutuksena erinomainen ja hyvin tehty mahdolliseksi myös työssäkäyvälle perheelliselle.
Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Ota yhteyttä

Saadaksesi yhteyden kouluttajaan Suomen Yrittäjäopisto täytä seuraavat tiedot: