Uutta oppia maksutta! Tule mukaan Webinaaripäivään to 21.1.2021 klo 9 alkaen.

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto näyttää uudistumisen suunnan

Suomen Yrittäjäopisto on valtakunnallinen koulutus- ja asiantuntijaorganisaatio ja ammatillinen oppilaitos, joka on erikoistunut aikuiskoulutukseen. Oppilaitos vastaa laajasti tulevaisuuden koulutustarpeisiin käytännönläheisellä liiketoimintaosaamisella sekä teknologisella ja tuotannollisella asiantuntijuudella.

Kiinteät toimipaikat ovat Kauhavalla, Seinäjoella, Hämeenlinnassa sekä Teuvalla. Vuosittain Suomen Yrittäjäopisto järjestää koulutustoimintaa kuitenkin lähes 70 paikkakunnalla ja toimii myös kansainvälisesti. Verkko-opintoina voi suorittaa perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkintoja sekä laajasta valikoimasta yksittäisiä verkkokursseja, joita voi ostaa myös suoraan verkkokaupasta.

Suomen Yrittäjäopiston ja aikuiskoulutuskeskus Teak Oy:n koulutustoiminnat yhdistyivät 1.1.2019. Teakin osaamisalojen mukana Yrittäjäopiston koulutustarjonta laajeni uudistuvilla työelämäpalveluilla sekä yrityslähtöisillä teknologiaa ja kädentaitoa vaativilla ammattiosaamisen koulutuksilla.

Suomen Yrittäjäopisto tähtää kasvuun ja kehittymiseen. Tavoitteena on auttaa yrittäjyydellä ja osaamisella asiakkaita ja kumppaneita menestymään. Oppilaitos haluaa vahvistaa yrittäjyyden henkeä osana kaikkea toimintaa sekä taata alan parhaan asiakaskokemuksen toteuttamalla yksilöllisiä, luovia ja helposti saavutettavia palveluita arjen tarpeisiin.

Haluatko saada lisätietoa Suomen Yrittäjäopiston koulutuksista?

Löydät lisätietoa Suomen Yrittäjäopiston koulutuksista alta löytyvästä koulutuslistauksesta. Voit myös kysyä lisätietoa suoraan Suomen Yrittäjäopistolta täyttämällä alta löytyvän yhteydenottolomakkeen.

Videoesittely

Suomen Yrittäjäopisto on valtakunnallinen koulutus- ja asiantuntijaorganisaatio.

Henkilökohtainen kehitys Kesto Hinta Paikka Alkaa
Uudelle uralle -verkkokoulutus Alkaen 0 EUR + alv 0 % Verkossa Kysy seuraavaa aloitusta
Henkilöstöhallinto / HR
Henkilöstöhallinnon perusteet Alkaen 137 EUR + alv 24 % Verkossa Jatkuva aloitus
Henkilöstöhallinnon täsmäpaketti 4 kuukautta Alkaen 395 EUR + alv 24 % Verkossa Joustavasti
Henkilöstön ja osaamisen johtaminen Alkaen 121 EUR + alv 24 % Verkossa Jatkuva aloitus
HR-asiantuntijan koulutus verkossa Verkossa Jatkuva aloitus
HR-assistentin koulutus verkossa Verkossa Joustavasti
IT - Design
3D-grafiikka ja suunnittelu
AutoCAD 2D 10 viikkoa Alkaen 375 EUR + alv 0 % Verkossa Kysy lisätietoja
Inventor 3D 10 viikkoa Alkaen 375 EUR + alv 0 % Verkossa Kysy lisätietoja
Revit Architecture 3D 10 viikkoa Alkaen 375 EUR + alv 0 % Verkossa Kysy lisätietoja
SolidWorks 3D 10 viikkoa Alkaen 375 EUR + alv 0 % Verkossa Kysy lisätietoja
SolidWorks Bottom up kokoonpanot 1 Alkaen 177 EUR + alv 24 % Verkossa Jatkuva aloitus
SolidWorks Bottom up mallinnusperiaate (helppo mallinnus) Alkaen 145 EUR + alv 24 % Verkossa Jatkuva aloitus
SolidWorks osamallinnus 1 Alkaen 306 EUR + alv 24 % Verkossa Jatkuva aloitus
SolidWorks sketsaus 1 Alkaen 177 EUR + alv 24 % Verkossa Jatkuva aloitus
IT - Microsoft Office
MS Office -paketti
O365: Käyttöönotto Alkaen 81 EUR + alv 24 % Verkossa Jatkuva aloitus
O365: OneDrive ja OneNote Alkaen 81 EUR + alv 24 % Verkossa Jatkuva aloitus
O365: Outlook ja Calendar Alkaen 81 EUR + alv 24 % Verkossa Jatkuva aloitus
IT / Tietoliikenne
Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, datanomi Verkossa Jatkuva aloitus
Ohjelmointi
Ohjelmoinnin perusteet C#, kurssisarja Alkaen 419 EUR + alv 24 % Verkossa Joustavasti
Tietokanta / SQL
Tietokantaperusteet Alkaen 81 EUR + alv 24 % Verkossa Jatkuva aloitus
Tietokantojen ylläpito ja hyödyntäminen Alkaen 121 EUR + alv 24 % Verkossa Jatkuva aloitus
Tietoliikenne / Palvelimet
Tietoverkon palvelut ja työasemat Alkaen 81 EUR + alv 24 % Verkossa Jatkuva aloitus
Tietoturva
Fyysinen tietoturva Alkaen 121 EUR + alv 24 % Verkossa Jatkuva aloitus
Tietoturva ja tietosuoja Alkaen 121 EUR + alv 24 % Verkossa Jatkuva aloitus
Tietoturvan ylläpito Alkaen 202 EUR + alv 24 % Verkossa Jatkuva aloitus
Turvallinen tietoverkko ja laitteisto Alkaen 121 EUR + alv 24 % Verkossa Jatkuva aloitus
Turvalliset päätelaitteet Alkaen 121 EUR + alv 24 % Verkossa Jatkuva aloitus
Johtaminen
Etäjohtaminen Alkaen 121 EUR + alv 24 % Verkossa Jatkuva aloitus
Johtamiskoulutus verkossa Verkossa
Maatilan johtamisvalmennus Useita paikkakuntia Kysy seuraavaa aloitusta
Pomopaketti-valmennusohjelma 9 päivää Useita (2) Useita (2)
Työyhteisön kehittämisen johtaminen Alkaen 121 EUR + alv 24 % Verkossa Jatkuva aloitus
Esimieskoulutus
Esimieskoulutus lähiesimiehille Alkaen 400 EUR + alv 0 % Useita (2) Kysy seuraavaa toteutusta
Maatilayrityksen esimiesvalmennus Useita (3) 28.2.2021
Työnohjaus goes for business 2 vuotta Alkaen 6 900 EUR + alv 24 % Useita (2) 28.1.2021
Johtamisen tutkinnot
Johtamiskoulutus livenä: Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto 1,5 vuotta Useita (5) Useita (3)
Juridiikka / Laki
Työoikeus
Työlainsäädäntöä käytännönläheisesti Alkaen 218 EUR + alv 24 % Verkossa Jatkuva aloitus
Liiketoiminta
Kannattavan yritystoiminnan perusteet Alkaen 315 EUR + alv 24 % Verkossa Jatkuva aloitus
Liikeidean sparraus Alkaen 40 EUR + alv 24 % Verkossa Jatkuva aloitus
Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi Verkossa Joustavasti

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää kouluttajasta Suomen Yrittäjäopisto? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Suomen Yrittäjäopisto

Kauppatie 109
62201 Kauhava

www.syo.fi

Keskiarvo: 5

ikuinen opiskelija
(5)
Koulutuksissa asiantuntevat kouluttajat, paljon tehtäviä ja niiden pohjalta paljon myös oppia. Hyvät palautteet lisäsivät oppimismahdollisuutta. Monimuotokoulutuksena erinomainen ja hyvin tehty mahdolliseksi myös työssäkäyvälle perheelliselle.
Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)