Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto näyttää uudistumisen suunnan

Suomen Yrittäjäopisto on valtakunnallinen koulutus- ja asiantuntijaorganisaatio ja ammatillinen oppilaitos, joka on erikoistunut aikuiskoulutukseen. Oppilaitos vastaa laajasti tulevaisuuden koulutustarpeisiin käytännönläheisellä liiketoimintaosaamisella sekä teknologisella ja tuotannollisella asiantuntijuudella.

Kiinteät toimipaikat ovat Kauhavalla, Seinäjoella, Hämeenlinnassa sekä Teuvalla. Vuosittain Suomen Yrittäjäopisto järjestää koulutustoimintaa kuitenkin lähes 70 paikkakunnalla ja toimii myös kansainvälisesti. Verkko-opintoina voi suorittaa perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkintoja sekä laajasta valikoimasta yksittäisiä verkkokursseja, joita voi ostaa myös suoraan verkkokaupasta.

Suomen Yrittäjäopisto tähtää kasvuun ja kehittymiseen. Tavoitteena on auttaa yrittäjyydellä ja osaamisella asiakkaita ja kumppaneita menestymään. Oppilaitos haluaa vahvistaa yrittäjyyden henkeä osana kaikkea toimintaa sekä taata alan parhaan asiakaskokemuksen toteuttamalla yksilöllisiä, luovia ja helposti saavutettavia palveluita arjen tarpeisiin.

Haluatko saada lisätietoa Suomen Yrittäjäopiston koulutuksista?

Löydät lisätietoa Suomen Yrittäjäopiston koulutuksista alta löytyvästä koulutuslistauksesta. Voit myös kysyä lisätietoa suoraan Suomen Yrittäjäopistolta täyttämällä alta löytyvän yhteydenottolomakkeen.

Videoesittely

Suomen Yrittäjäopisto on valtakunnallinen koulutus- ja asiantuntijaorganisaatio. Lähde menestymään kanssamme - joustavat opinnot verkossa, lähiopetuksena, monimuotoisesti sekä räätälöitynä.

Henkilökohtainen kehitys Kesto Hinta Paikka Alkaa
Pätevöidy päivittämällä Alkaen 0 EUR + alv 0 % Verkossa Useita toteutuksia
Henkilöstöhallinto / HR
Henkilöstöhallinnon perusteet Alkaen 137 EUR + alv 24 % Verkossa Joustavasti
Henkilöstöhallinnon täsmäpaketti 4 kuukautta Alkaen 395 EUR + alv 24 % Verkossa Joustavasti
HR-asiantuntijan koulutus verkossa Verkossa Joustavasti
HR-assistentin koulutus verkossa Verkossa Joustavasti
IT - Design
3D-grafiikka ja suunnittelu
Autocad verkkokoulutus 30 päivää Alkaen 375 EUR + alv 0 % Verkossa Joustavasti
Inventor verkkokoulutus 30 päivää Alkaen 375 EUR + alv 0 % Verkossa Kysy lisätietoja
Revit® verkkokoulutus 30 päivää Alkaen 375 EUR + alv 0 % Verkossa Joustavasti
SolidWorks Bottom up kokoonpanot 1 Alkaen 177 EUR + alv 24 % Verkossa Jatkuva aloitus
SolidWorks Bottom up mallinnusperiaate (helppo mallinnus) Alkaen 145 EUR + alv 24 % Verkossa Jatkuva aloitus
SolidWorks osamallinnus 1 Alkaen 306 EUR + alv 24 % Verkossa Jatkuva aloitus
SolidWorks sketsaus 1 Alkaen 177 EUR + alv 24 % Verkossa Jatkuva aloitus
IT / Tietoliikenne
Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, datanomi Verkossa Jatkuva aloitus
Ohjelmointi
Ohjelmoinnin perusteet C#, kurssisarja Alkaen 121 EUR + alv 24 % Verkossa Joustavasti
Tietoturva
Turvallinen tietoverkko ja laitteisto Alkaen 121 EUR + alv 24 % Verkossa Jatkuva aloitus
Johtaminen
Etäjohtaminen Alkaen 121 EUR + alv 24 % Verkossa Joustavasti
Johtamiskoulutus verkossa Verkossa Joustavasti
Maatilan johtamisvalmennus Verkossa 15.10.2021
Pomopaketti-valmennusohjelma Useita paikkakuntia Sopimuksen mukaan
Esimieskoulutus
Esimieskoulutus – kuljetusalan työnjohtaja Seinäjoki 2.12.2021
Esimieskoulutus verkossa ja livenä Useita (3) Useita (3)
Työnohjaus goes for business 2 vuotta Alkaen 6 900 EUR + alv 24 % Seinäjoki Kysy lisätietoja
Johtamisen tutkinnot
Johtamiskoulutus livenä: Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto 1,5 vuotta Useita (2) Joustavasti
Juridiikka / Laki
Työoikeus
Työlainsäädäntöä käytännönläheisesti Alkaen 218 EUR + alv 24 % Verkossa Jatkuva aloitus
Laatu
Prosessit
Palveluprosessit Alkaen 97 EUR + alv 24 % Verkossa Joustavasti
Liiketoiminta
Budjetoinnin perusteet Alkaen 113 EUR + alv 24 % Verkossa Joustavasti
Kannattavan yritystoiminnan perusteet Alkaen 315 EUR + alv 24 % Verkossa Jatkuva aloitus
Liikeidean sparraus Alkaen 40 EUR + alv 24 % Verkossa Jatkuva aloitus
Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi Verkossa Joustavasti
Palvelumuotoilu
Palvelumuotoilu Alkaen 121 EUR + alv 24 % Verkossa Jatkuva aloitus
Yrittäjyys
Maatilan talouden perusteet Alkaen 790 EUR + alv 24 % Verkossa 17.8.2021
Maatilan yritysneuvojan valmennus Verkossa 15.11.2021
Yrittäjyysvalmennus Lapissa Verkossa Useita toteutuksia
Yrittäjäkoulutus verkossa, Yrittäjän ammattitutkinto Alkaen 390 EUR + alv 0 % Verkossa Jatkuva aloitus
Yrittäjän ammattitutkinto verkossa maatilayrittäjille Verkossa Joustavasti
Yrittäjäsparraus verkossa 2 tuntia Alkaen 390 EUR + alv 0 % Verkossa Jatkuva haku
Yritysneuvojakoulutus verkossa ja livenä 1 vuosi Alkaen 790 EUR + alv 24 % Useita (3) Useita (2)
Logistiikka / Kuljetus
Tavaraliikenneyrittäjä­tutkinto: Talous ja kannattavuus Alkaen 161 EUR + alv 24 % Verkossa Jatkuva aloitus
Tavaraliikenneyrittäjätutkinto: Työoikeus ja yrittäjän sosiaaliturva Alkaen 161 EUR + alv 24 % Verkossa Jatkuva aloitus
Markkinointi / Viestintä
Brändin arvo ja sen määrittely Alkaen 202 EUR + alv 24 % Verkossa Joustavasti

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää kouluttajasta Suomen Yrittäjäopisto? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Suomen Yrittäjäopisto

Kauppatie 109
62201 Kauhava

www.syo.fi

Keskiarvo: 5

ikuinen opiskelija
Koulutuksissa asiantuntevat kouluttajat, paljon tehtäviä ja niiden pohjalta paljon myös oppia. Hyvät palautteet lisäsivät oppimismahdollisuutta. Monimuotokoulutuksena erinomainen ja hyvin tehty mahdolliseksi myös työssäkäyvälle perheelliselle.
Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Ota yhteyttä

Saadaksesi yhteyden kouluttajaan Suomen Yrittäjäopisto täytä seuraavat tiedot: