Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili
Näyttää 1-41 yhteensä 41 tulosta
Näyttää 1-41 yhteensä 41 tulosta
 

Työoikeuskoulutus vahvistaa osaamista työsuhdesopimuksissa

Työoikeuden keskeisimpiä käsitteitä on työsuhde. Työoikeuslainsäädännöllä määritetään ja täsmennetään työsuhteiden oikeudellisia kysymyksiä. Työoikeus on siis työsuhdetta määrittävien oikeusnormistojen kokonaisuus. Työoikeuden normit kertovat siitä, millaisissa oloissa työtä tehdään ja mihin suuntaan työelämää halutaan kehittää. Työoikeuskoulutuksella saat lisätietoa näistä normeista ja vahvistat osaamistasi työoikeuteen liittyen.

Työoikeuskoulutuksesta on hyötyä kaikille

Työoikeus on hyvin laaja oikeudenala. Työoikeuden tuntemus on hyväksi jokaiselle, mutta erityisesti sen eri kohtia kuten esimerkiksi työsopimusta, irtisanomista tai henkilötietosuojaa koskevat lainsäädännöt on jokaisen esimiehenä toimivan ehdotonta tuntea. Erilaisia lakikoulutuksia tarjoavat yritykset järjestävät työoikeuden koulutuksia niin organisaatioiden lakimiehille, henkilöstöpäälliköille, johtajille, esimiehille kuin alaisillekin.

Työoikeuskoulutusta järjestävät työlainsäädännön hyvin tuntevat ammattilaiset

Työoikeuskoulutuksia on tarjolla kokonaisvaltaisista yleiskoulutuksista tietylle ryhmälle suunnattuihin tiettyyn työoikeusasiaan, kuten esimerkiksi irtisanomisoikeuteen, keskittyviä seminaareja. Kouluttajat ovat yleensä alan kokeneita ammattilaisia: lakimiehiä, jotka työskentelevät asianajotoimistoissa, professoreina yliopistossa tai julkishallinnon juristeina. Työoikeuden koulutukset tarjoavat syvällisen kokonaiskuvan työsuhteen osapuolten oikeuksista ja velvollisuuksista työsuhteen aikana.

Tyypillisen työoikeuskoulutuksen aiheita voivat olla esimerkiksi:

 • Työlainsäädännön perusteet
 • Esimiehen ja työntekijän väliset oikeudet, direktio-oikeus
 • Rekrytointi ja työsopimus
 • Henkilötietosuoja
 • Työntekijöiden yhdenvertainen kohtelu
 • Kilpailukielto
 • Immateriaalioikeudet
 • Työaika, vuosilomat ja muut työsuhdevapaat
 • Sairastuminen ja muut poissaolot
 • Yrityskaupat
 • Ulkoistaminen
 • Lomauttaminen
 • Työsuhteen päättäminen

Työoikeuskoulutukselle on tilausta aina, mutta etenkin esimerkiksi organisaatiomuutosten edessä

Yleisesti työoikeutta käsittelevä koulutus on hyödyllinen kaikille, mutta erityisesti esimerkiksi organisaation muutostilanteissa – yrityskaupoissa tai liikkeenluovutuksissa – työoikeuskoulutus esimiehille ja vastuuhenkilöille on erinomainen satsaus, joka auttaa esimiehiä menettelemään juridisesti oikein vaikka henkilöstövähennysten tai uusien työntekijöiden palkkaamisen kohdalla.

Palaa sivun alkuun

Etsitkö koulutusta?

Koulutus.fi:n ilmaisen tarjouspyyntöpalvelun kautta saat apua koulutusten etsintään.

Täytä lomake tästä

Tarjouspyyntöpalvelu

Vertaile koulutuksia
Katso videoesittelyjä
Etsi kurssi kalenterin avulla
tammikuu 2019
ma
ti
ke
to
pe
la
su
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Inspiraatioksi
Kokemus vahvistui osaamiseksi Te...
Opiskelijatarina: Amiedu

Jari Hirvonen on Caverionilla vastuunkantaja ja sitoutunut ammattilainen. Tekniikan erikoisammattitutkinto toi Hirvoselle uutta osaamista ja auttoi työnkuvan muutoksessa.

Lue lisää
Johtamisen erikoisammattitutkint...
Opiskelijatarina: Amiedu

Helsingin Diakonissalaitoksen Hoiva Oy yksikönjohtajana toimiva Pinja Marjamäki suoritti sosiaali- ja terveysalalle suunnatun Johtamisen erikoisammattitutkinnon.

Lue lisää
JET antaa eväitä esimiestyöhön
Opiskelijatarina: Amiedu

"JET tarjoaa konkreettista hyötyä henkilöstöjohtamiseen nyt, kun siirryn tavaratalopäälliköksi ja valitsen oman henkilökunnan. Uudet työkalut ja opit ovat aina tervetulleita."

Lue lisää