Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

SolidWorks verkkokoulutus

Suomen Yrittäjäopisto
Yhteenveto
30 päivää
375 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 375 EUR)
Joustavasti
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
SolidWorks verkkokoulutus / Suomen Yrittäjäopisto

SolidWorks verkkokoulutus

3D-mallinnusta tarvitaan joka paikassa – opettele SolidWorks!

Lähes kaiken tuotannon taustalla on nykyisin 3D-mallinnus. SolidWorks on Suomessa kaikilla toimialoilla suosittu mallinnusohjelma. SolidWorksilla mallinnettuja tuotteita pystytään hyödyntämään hyvin laajasti eri ohjelmistoissa ja tuotantoteknologiassa. 3D-mallinnuksen ja sen eri tekniikoiden osaaminen on suunnittelun perusosaamista.

Verkko-opintoina toteutettavassa SolidWorks-koulutuksessa opit tekemään osamalleja, kokoonpanoja ja piirustuksia. Koulutus perustuu laadukkaisiin suomen kielellä toteutettuihin videoihin ja harjoitustehtäviin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta SolidWorks verkkokoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Solidworks koulutus on tarkoitettu sinulle, joka esimerkiksi

  • Olet suunnittelija, mutta et vielä osaa käyttää SolidWorksia.
  • Olet tuotannossa töissä, mutta teet myös 3D-malleja tai -piirustuksia.
  • Haluat laajentaa mallinnusosaamistasi tai kerrata perusteita.
  • Olet esihenkilö tai yrittäjä ja sinun täytyy tarvittaessa pystyä myös itse käsittelemään 3D-malleja tai -piirustuksia.
  • Olet työttömänä tai lomautettuna ja haluat parantaa osaamistasi.

Tutkinto / todistus

Taustasi ja elämäntilanteesi otetaan huomioon koulutuksessa. Verkkokoulutuksen jälkeen suoritetaan yleensä 3D-mallinnuksen tutkinnon osa perustutkinnosta tai ammattitutkinnosta. Hyväksytystä koulutuksesta saat aina todistuksen.

Koulutuspaikka

SolidWorks-verkkokoulutus toteutetaan kokonaan verkossa Pinja-oppimisympäristöä hyödyntäen. Verkkokurssi sisältää videoita ja muita materiaaleja ja itsenäisesti suoritettavia tehtäviä. Löydät kursseilta teoriaa työelämälähtöisesti, käytännönläheisiä esimerkkejä ja tehtäviä.

Koulutuksen ajaksi saat Suomen Yrittäjäopistolta kannettavan tietokoneen, johon ohjelma on valmiiksi asennettuna. Pääset aloittamaan opiskelut siis heti tietokoneen saatuasi.

Koululutuksen kesto on 30 arkipäivää, mutta jos olet töissä ja voit tehdä vain iltaisin, saat toki enemmän aikaa koulutuksen suorittamiseen.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 375,00 € (alv 0%), edellyttää opiskelukelpoisuutta OKM:n rahoituksella.

Työttömälle työnhakijalle koulutus on maksuton.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta SolidWorks verkkokoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto näyttää uudistumisen suunnan

Suomen Yrittäjäopisto on valtakunnallinen koulutus- ja asiantuntijaorganisaatio ja ammatillinen oppilaitos, joka on erikoistunut aikuiskoulutukseen. Oppilaitos vastaa laajasti tulevaisuuden koulutustarpeisiin käytännönläheisellä liiketoimintaosaamisella sekä teknologisella ja tuotannollisella asiantuntijuudella. Kiinteät toimipaikat ovat Kauhavalla, Seinäjoella, Hämeenlinnassa sekä Teuvalla. Vuosittain Suomen Yrittäjäopisto järjestää koulutustoimintaa kuitenkin...


Lue lisää kouluttajasta Suomen Yrittäjäopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Suomen Yrittäjäopisto

Kauppatie 109
62201 Kauhava

 Näytä puhelinnumero
www.syo.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta SolidWorks verkkokoulutus täytä seuraavat tiedot: