🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

SolidWorks verkkokoulutus

Kesto
70 päivää
Hinta
375 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 375 EUR)
Seuraava toteutus
Toteutustapa
Etätoteutus
Kesto
70 päivää
Hinta
375 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 375 EUR)
Seuraava toteutus
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

SolidWorks verkkokoulutus

SolidWorks verkkokoulutus / Suomen Yrittäjäopisto

3D-mallinnusta tarvitaan joka paikassa – opettele SolidWorks!

Lähes kaiken tuotannon taustalla on nykyisin 3D-mallinnus. SolidWorks on Suomessa kaikilla toimialoilla suosittu mallinnusohjelma. SolidWorksilla mallinnettuja tuotteita pystytään hyödyntämään hyvin laajasti eri ohjelmistoissa ja tuotantoteknologiassa. 3D-mallinnuksen ja sen eri tekniikoiden osaaminen on suunnittelun perusosaamista.

Verkko-opintoina toteutettavassa SolidWorks-koulutuksessa opit tekemään osamalleja, kokoonpanoja ja piirustuksia. Koulutus perustuu laadukkaisiin suomen kielellä toteutettuihin videoihin ja harjoitustehtäviin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta SolidWorks verkkokoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Joustavasti

  • Etätoteutus
  • Verkossa

Kohderyhmä

Solidworks koulutus on tarkoitettu sinulle, joka esimerkiksi

  • Olet suunnittelija, mutta et vielä osaa käyttää SolidWorksia.
  • Olet tuotannossa töissä, mutta teet myös 3D-malleja tai -piirustuksia.
  • Haluat laajentaa mallinnusosaamistasi tai kerrata perusteita.
  • Olet esihenkilö tai yrittäjä ja sinun täytyy tarvittaessa pystyä myös itse käsittelemään 3D-malleja tai -piirustuksia..

Tutkinto / todistus

Taustasi ja elämäntilanteesi otetaan huomioon koulutuksessa. Verkkokoulutuksen jälkeen suoritetaan yleensä 3D-mallinnuksen tutkinnon osa perustutkinnosta tai ammattitutkinnosta. Hyväksytystä koulutuksesta saat aina todistuksen.

Koulutuspaikka

SolidWorks-verkkokoulutus toteutetaan kokonaan verkossa Pinja-oppimisympäristöä hyödyntäen. Verkkokurssi sisältää videoita ja muita materiaaleja ja itsenäisesti suoritettavia tehtäviä. Löydät kursseilta teoriaa työelämälähtöisesti, käytännönläheisiä esimerkkejä ja tehtäviä.

Koulutuksen ajaksi saat Suomen Yrittäjäopistolta kannettavan tietokoneen, johon ohjelma on valmiiksi asennettuna. Pääset aloittamaan opiskelut siis heti tietokoneen saatuasi.

Koululutuksen kesto on 70 arkipäivää, mutta jos olet töissä ja voit tehdä vain iltaisin, saat toki enemmän aikaa koulutuksen suorittamiseen.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 375,00 € (alv 0%), edellyttää opiskelukelpoisuutta OKM:n rahoituksella.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta SolidWorks verkkokoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Suomen Yrittäjäopisto
Nikolaintie 10
62200 Kauhava

Suomen Yrittäjäopisto näyttää uudistumisen suunnan

Suomen Yrittäjäopisto on valtakunnallinen koulutus- ja asiantuntijaorganisaatio ja ammatillinen oppilaitos, joka on erikoistunut aikuiskoulutukseen. Oppilaitos vastaa laajasti tulevaisuuden koulutustarpeisiin käytännönläheisellä liiketoimintaosaamisella sekä teknologisella ja tuotannollisella asiantuntijuudella. Kiinteät toimipaikat ovat Kauhavalla, Seinäjoella, Hämeenlinnassa, Teuvalla, Tampereella ja Turussa. Vuosittain Suomen Yrittäjäopisto järjestää...

Lue lisää kouluttajasta Suomen Yrittäjäopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu