🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Esihenkilökoulutus – kuljetusalan työnjohtaja

Suomen Yrittäjäopisto, paikassa Seinäjoki
Kesto
1–1,5 vuotta
Seuraava toteutus
Kysy seuraavaa aloitusta katso lisätiedot
Toteutustapa
Hybriditoteutus
Kesto
1–1,5 vuotta
Seuraava toteutus
Kysy seuraavaa aloitusta katso lisätiedot
Toteutustapa
Hybriditoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Esihenkilökoulutus – kuljetusalan työnjohtaja

Kuljetusalan työnjohtaja

Kun suoritat kuljetusalan ammattitutkinnon kuljetusalan työnjohdon osaamisalalta hankit samalla kuljetusalan työnjohdollisissa tehtävissä edellytettävän ammattitaidon. Voit toimia kuljetusalan organisaatiossa tai yrityksessä työntekijänä, toimihenkilönä, yrittäjänä tai itsenäisenä ammatinharjoittajana.

Tutkinnon suoritettuasi osaat toimia työnjohtajana itsenäisesti huomioiden työssäsi kuljetusalaa säätelevät lait, asetukset ja määräykset. Koulutuksessa opit  hyvän esihenkilötyön ja johtamisen periaatteita sekä suunnittelu- ja organisointitaitoja. Niiden avulla kuljetustoimintojen ja resurssien ohjaaminen sujuu entistä laadukkaammin ja kustannustehokkaammin.

Koulutuksen aikana suoritat Kuljetusalan ammattitutkinnon

Tutkinnon suorittaneena ammattinimikkeesi voi olla työnjohtaja, kuljetussuunnittelija, liikenne-esihenkilö, kuljetusesihenkilö, ajojärjestelijä, vuorovalvoja tai tiiminvetäjä. Tutkinnon suorittanut voi toimia myös erilaisissa kuljetusalan asiantuntija-, suunnittelu- ja kehitystehtävissä.

Mikäli sinulla on jo riittävästi vaadittua osaamista, voit suorittaa tutkinnon myös ilman valmistavaa koulutusta.

Koulutuksen sisältö

Tutkinto muodostuu kahdesta pakollisesta ja kahdesta valinnaisesta tutkinnon osasta

Pakolliset tutkinnon osat:

  • Kuljetusalan työnjohtajana toimiminen
  • Kuljetustoimintojen suunnittelu ja organisointi

Valinnaiset tutkinnon osat:

  • Varasto- ja terminaalitoimintojen suunnittelu
  • Kehitystehtävän suunnittelu
  • Tutkinnon osa toisesta ammatti- tai erikoisammattitutkinnosta

Käytännönläheistä opiskelua

Suomen Yrittäjäopiston käytännönläheinen esihenkilökoulutus tukee ammatillista kasvuasi ja kehittymistä esimiehenä, antaa osaamista ihmisten johtamiseen ja motivoimiseen. Koulutuksesta saat valmiuksia toimia työelämässä työnantajan edustajana.

Koulutuksessa keskityt opiskelemaan kuljetus- ja logistiikka-alan tärkeimpiä säädöksiä, perehdyt turvallisiin työskentelymenetelmiin ja -välineisiin, tutustut nykyaikaiseen terminaali- ja varastoteknologiaan. Samalla opit sisäistä ja ulkoista asiakaspalvelua sekä yrittäjämäistä ajattelutapaa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Esihenkilökoulutus – kuljetusalan työnjohtaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Kysy seuraavaa aloitusta

  • Hybriditoteutus
  • Seinäjoki

Kohderyhmä

Voit toimia kuljetusalan organisaatiossa tai yrityksessä työntekijänä, toimihenkilönä, yrittäjänä tai itsenäisenä ammatinharjoittajana.

Aikataulu

Jo ennen opintojen alkamista laadit vastuukouluttajan ohjaamana henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) ja valitset tarvitsemasi opintokokonaisuudet kehittääksesi ammattitaitoasi vastaamaan tutkintovaatimuksia.

Tutkintokoulutuksessa on 9 lähiopiskelupäivää sekä itsenäistä verkko-opiskelua noin 1-1,5 vuoden aikana riippuen siitä, mikä on aiempi osaamisesi. Lähiopiskelua on 1-2 kertaa kuukaudessa. Valtaosa oppimisesta tapahtuu työelämässä ja käytännön tehtävissä.

Kustannukset

Koulutus on osittain valtion rahoittamaa ammatillista tutkintokoulutusta. Koulutuksen omavastuuosuus yksityishenkilöille on 400€.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Esihenkilökoulutus – kuljetusalan työnjohtaja? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Suomen Yrittäjäopisto
Nikolaintie 10
62200 Kauhava

Suomen Yrittäjäopisto näyttää uudistumisen suunnan

Suomen Yrittäjäopisto on valtakunnallinen koulutus- ja asiantuntijaorganisaatio ja ammatillinen oppilaitos, joka on erikoistunut aikuiskoulutukseen. Oppilaitos vastaa laajasti tulevaisuuden koulutustarpeisiin käytännönläheisellä liiketoimintaosaamisella sekä teknologisella ja tuotannollisella asiantuntijuudella. Kiinteät toimipaikat ovat Kauhavalla, Seinäjoella, Hämeenlinnassa, Teuvalla, Tampereella ja Turussa. Vuosittain Suomen Yrittäjäopisto järjestää...

Lue lisää kouluttajasta Suomen Yrittäjäopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu