🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Assistentti- tai aulapalveluiden ammattilaiseksi! | Liiketoiminnan ammattitutkinto | Työvoimakoulutus

Careeria, paikassa Vantaa
Koulutuskieli
suomi
Koulutuskieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Assistentti- tai aulapalveluiden ammattilaiseksi! | Liiketoiminnan ammattitutkinto | Työvoimakoulutus

Careeria - Uralla eteenpäin - Katso koulutukset
Työllisty assistentti- tai aulapalveluiden ammattilaiseksi!

Oletko työskennellyt aiemmin toimisto- tai aulapalvelutehtävissä, mutta sinulta puuttuu tutkinto? Vai oletko kenties alan vaihtaja ja kiinnostunut opiskelemaan uuden ammatin?

Ammattitaitoiset assistentit ja aulapalveluhenkilöt toimivat organisaatiossaan avainroolissa ja tukevat työryhmän toimintaa hoitamalla palvelutilanteet asiakaslähtöisesti ja oma-aloitteisesti.

Jos sinulla pysyy langat käsissä, pärjäät monipuolisissa ja haastavissakin tehtävissä erilaisten ihmisten kanssa, tämä koulutus voisi sopia juuri sinulle.

Koulutuksen myötä suoritat liiketoiminnan ammattitutkinnon.

Hae heti mukaan ja varmista opiskelupaikkasi!

Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu sinulle, jolla on jo alan työkokemusta, mutta puuttuu tutkinto. Voit olla myös esimerkiksi alanvaihtaja ja kiinnostunut uusista ja monipuolisista työtehtävistä.

Hakeaksesi sinun tulee olla työtön tai työttömyysuhan alla.

Kielitaitovaatimus: B1.

Käytännön toteutus

Assistentin ja aulapalveluiden koulutus toteutetaan monimuotoisesti:
Tietopuoliset opinnot sisältävät lähiopetuksen, etäopetuksen ja verkko-opintoja, ja tutkinto suoritetaan työpaikalla tapahtuvan oppimisjakson aikana.

Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelma, jossa huomioidaan opiskelijan aiempi osaaminen, koulutus ja työkokemus. Näytöt suoritetaan koulutuksen edetessä.

]]

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Assistentti- tai aulapalveluiden ammattilaiseksi! | Liiketoiminnan ammattitutkinto | Työvoimakoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Tutkinto / todistus

Koulutuspaikka

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Assistentti- tai aulapalveluiden ammattilaiseksi! | Liiketoiminnan ammattitutkinto | Työvoimakoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Careeria
Lämmittäjänkatu 2 A
00880 Helsinki

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...

Lue lisää kouluttajasta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu