🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Asiakaspalvelu ruotsiksi tai englanniksi

KieliEttan, Verkossa (+1 sijaintia)
Kesto
Sopimuksen mukaan
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Etätoteutus, Tilauskoulutus
Kesto
Sopimuksen mukaan
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Etätoteutus, Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Asiakaspalvelu ruotsiksi tai englanniksi

Ruotsin kieltä asiakaspalveluun / KieliEttan

Varmuutta vieraskielisiin asiakaspalvelutilanteisiin

Toimitko asiakaspalvelutehtävissä ja kaipaat lisävarmuutta ruotsin tai englannin kielen käyttöön? Asiakaspalvelijan kielikoulutus pureutuu valitun kielen käyttämiseen erilaisissa myynti- ja asiakapalvelutilanteissa.

Koulutuksessa voidaan keskittyä erilaisiin asiakaspalvelutilanteisiin harjoittelemalla tyypillisimpiä tilanteita ja niissä käytettäviä fraaseja. Koulutus voi myös keskittyä osallistujalle tärkeän ja tarpeellisen sanavaraston kasvattamiseen tai kieliopin hiomiseen. Osallistuja saa sujuvuutta ja itsevarmuutta ruotsin kielen käyttämiseen erilaisissa asiakaskohtaamiseen keskittyvissä vuorovaikutustilanteissa.

Myyjä, aktivoi kielitaitosi ja tee kauppaa

Kieli, niin tekstin kuin puheen muodossa, on tärkeimpiä myynnin ammattilaisen työkaluja. Pidä huolta tuloksentekokyvystäsi ja tuo unholaan jäänyt kielitaito takaisin aktiivikäyttöön tai opi kokonaan uutta kielikoulutuksessa!

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Asiakaspalvelu ruotsiksi tai englanniksi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Sopimuksen mukaan

  • Etätoteutus
  • Verkossa

Kohderyhmä

Kielikoulutus räätälöidään osallistujien tarpeiden mukaan. Asiakaspalvelun englanti tai ruotsi -kielikoulutus sopii henkilöille, joiden työhön kuuluu asiakaspalvelua tai asiakaskontaktointia. Osallistuja voi olla esimerkiksi asiakaspalveluhenkilö, myyjä, asiakasvastaava tai muu asiakaskontakteja työssään hoitava toimihenkilö.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Asiakaspalvelu ruotsiksi tai englanniksi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
KieliEttan
Pohjoisranta 4 a 97
00170 Helsinki

KieliEttan – Ammattimaista kielipalvelua vuodesta 2004

Ab KieliEttan Oy on vuonna 2004 perustettu valmennusyritys, jonka asiakkaita ovat yritykset ja julkishallinto. KieliEttan on tunnettu joustavasta ja nopeasta palvelusta sekä loistavista työntekijöistään. Kieliettanilla on 80 kouluttajaa, joilla on laajasti kokemusta eri toimialoilta. Koulutuksia toteutetaan ympäri Suomea. Yritysmaailmassa on...

Lue lisää kouluttajasta KieliEttan ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu