🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Jutta Larm

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Jutta Larm

Jutta Larm

Menestynyt hyvinvoinnin asiantuntija ja yrittäjä

Jutta Larm on motivoiva puhuja, hyvinvoinnin ammattilainen ja brändäyksen asiantuntija. Jutta on tullut tunnetuksi mm. suosituista elämäntapamuutos aiheisista tv-sarjoista ja kirjoista. Jutan energisyys ja positiivisuus ei voi olla tarttumatta ja epäileväiset kuulijatkin lähtevät valmennuksesta hymyssä suin.

Jutta puhuu kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, johon kuuluu fyysisen kehon hyvinvointi (ravinto, liikuta, uni) ja ennen kaikkea henkinen hyvinvointi. Jos päänuppi ei ole kunnossa, elämästä ei voi nauttia kokonaisvaltaisesti. Kaikki lähtee liikkeelle siitä, että vastuu omasta elämästä otetaan omiin käsiin.

Jutan luennolla haetaan ymmärrystä siihen, että juuri nyt on mahdollisuus tehdä muutoksia elämään. Puhujana Jutta on vakuuttava ja innostava. Tosielämän tarinat ja rankatkin kokemukset sekä positiivisuus värittävät luennon kulkua.

Miten on mahdollista, että B-luokan julkkis nousee maassamme A-luokan asiantuntijaksi? Jutan yrittäjätarina on varsin mielenkiintoinen. Hän omistaa FitFarm yrityksen, joka on noussut muutamassa vuodessa maan johtavaksi liikunta- ja hyvinvointipalveluja internetin välityksellä tarjoavaksi yritykseksi. Vuosittain noin 40 tuhatta suomalaista käyttää FitFarmin palveluja. Yritys on kymmenkertaistanut liikevaihtonsa muutamassa vuodessa. Mutta jotta tähän pisteeseen on päästy, on uralla pitänyt tehdä vääriä valintoja ja kokea taloudellista ahdinkoa. Usko omaan tekemiseen ja rautainen asenne ei ole horjunut vastoinkäymistenkään edessä. Nöyrä asenne on säilynyt matkassa vuosien ajan.

Jutan luentoaiheita esimerkiksi ovat:

- Miten motivoidun pitämään itsestäni huolta?

- Hetkessä eläminen

- Motivaatio ja motivointi

- Yrittäjyys

- Stressinpoisto

- Miten nauttia elämästä?

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Jutta Larm, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu