🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Klaus Härö

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Klaus Härö

Klaus Härö

Ihmislähtöinen johtaminen ja kansainväliset tiimit

Klaus Härö on maamme rakastetuimpia ja arvostetuimpia elokuvantekijöitä. Hänen elokuvansa ovat voittaneet kymmenittäin palkintoja kansainvälisillä elokuvafestivaaleilla, muun muassa Berliinin elokuvajuhlien arvostetun kristallikarhun sekä Ingmar Bergmanin palkinnon, maestron itsensä valitsemana. Mukaan mahtuu myös neljä kertaa maansa edustajana Oscar-kisassa, pääsy Oscarien shortlistalle sekä Golden Globe –ehdokkuus.

Puhujana Härö kertoo avoimesti tiestään elokuvaohjaajaksi, voitoista ja vastoinkäymisistäkin. Unelmasta ja kuinka siitä tuli totta! Sekä myös siitä että unelman edestä oli tehtävä työtä – ennen kaikkea itsensä kanssa! Härö ei arastele laittaa itseään peliin, kun hän kertoo omaa tarinansa ajatuksia herättävästi ja huumorilla höystettynä.

Ison ja usein kansainvälisen leffaryhmän vetäjänä Härön keskeisiä teemoja ovat tiimityö ja ihmislähtöinen johtaminen. Usean kansainvälisen yhteistuotannon aikana hän on oppinut, kuinka erilaiset luovat ihmiset toimimaan yhteisen tavoitteen eteen, jokaisen vahvuudet esiin tuoden. Miten laittaa egot sivuun unohtamatta ihmistä? Miten olla luova, kun aikataulut ja resurssit ovat yhä tiukemmat? Ja miten suhtautua pettymyksiin, kun niitä tulee vastaan?

Mestariteoksen valmistuessa jokaisen tekijän työpanos on tärkeä! Yksin ei saada mitään aikaiseksi. Tästä asenteesta käsin Härö kertoo elokuvanteosta vahvalla läsnäololla ja kuulijat vangiten kuin paraskin elokuva. Palaute hänen luennoistaan on ollut erinomaista ja hän kuuluu kiistatta Speakersforumin verkoston kärkipuhujiin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Klaus Härö, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu