🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Pauli Aalto-Setälä

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Pauli Aalto-Setälä

Pauli Aalto-Setälä

Menestynyt muutosjohtaja ja palkittu mediavaikuttaja

Pauli Aalto-Setälä on menestynyt muutosjohtaja, asia-ja viihdeohjelmista neljällä Venlalla palkittu mediavaikuttaja ja vuoden puhuja.

Puhuessaan johtamisesta, muutoksesta ja hyvinvoinnista on Aalto-Setälällä poikkeuksellinen käytännön kokemus isojen organisaatioiden johtajana kansainvälisissä yhtiöissä ja startupeissa.

Aalto-Setälä toimi vuodesta 2009 tanskalaisen Aller Median toimitusjohtajana ja johti yhtiötä 10 vuotta. Sen jälkeen Aalto-Setälä kutsuttiin Japanin pörssiin listattuun Dentsu Aegis Network Oy:n Suomen konsernin toimitusjohtajaksi.

Aiemmin Pauli on ollut Kotimaa-yhtiöiden toimitusjohtaja, Iltalehden ja Nelosen päätoimittaja sekä hän perustanut maahan kaksi kaupallista tv-kanavaa ja lukuisia yrityksiä.

Pauli on kirjoittanut menestyskirjat &quotInnostus - myötämanipuloinnin aakkoset&quot (Talentum 2014), &quotMerkitystalous&quot (Kirjapaja 2005) sekä &quotPerkele! Tunneosaamisen oppikirja esimiehille&quot, (Kirjapaja 2007) sekä Häiriö, johtaminen disruptiossa. (Alma Talent 2019)

Uudessa puheenvuorossaan Pauli luennoi muutoksen sietämisestä sekä työn merkityksestä.

Paulilla on Executive MBA-tutkinto, ( Aalto University) Johtamisen erikoisammattitutkintoja sekö lisäopintoja Yalessa ja Stanfordissa. Lisäksi opiskellut Turun yliopistossa vuosina 1987–1990 ja Taideteollisessa korkeakoulussa vuosina 1997–2000.

Pauli Aalto-Setälä nimitettiin 2017 johtamisen työelämäprofessoriksi (Professor of Practice) Turun Kauppakorkeakouluun.

Paulin tapaa ajatella ja johtaa puhetta kuulee joka keskiviikko suorassa Radio Suomen ajankohtaisaiheisohjelmassa Pyöreä pöytä kello 1730.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Pauli Aalto-Setälä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu